Eilen jalat, tänään olkapää-ojentaja

Eilen oli se niinkin kamala päivä ku jalkapäivä. Kävin Lilyn kanssa jumpalla, ja aluks se menee aina ihan jees, kunnes n. 30min kuluttua neitiä alkaa pitkästyttämään omat lelut ja pitäis päästä mamin syliin. No loppu rutistukset tulikin tehtyä joko niin että tyttö istui sylissä tai viereisessä laitteessa huutaen ”tahtia” mulle :D Onneks noita ”yhteisiä” treenejä ei oo usein :D Salin jälkeen sekosin jotenkin, ja päätin alkaa pyörittenee lihapullia :) Huh..olipa homma, mutta hyviä oli. Pullissa ei tosiaan oo muuta ku paistijauhelihaa, sipulia ja 2 kananmunan valkuaista, sekä ruususuolaa ja valkosipulimaustetta.. hyvin pysyy kasassa ja maku on mahtava! :D Yleensä laitan vielä vähän raejuustoa siihen taikinaan, mutta nyt unohtui!!!! :)

Nyt taas pari päivää oon saanut välttää sitä kipua tuolla nivusessa, ja uskalsin tehä jalat kokonaan. Ehkä se on vaan venyttelyn puutetta, koska magnesiumin puutteesta se ei kyl voi olla, ku niitä tulee joka ilta napsittua.

Alkuviikko oli ihanan aurinkoinen, ja oltiinki pihalla ihan vaan hihattomissa, ja sain ehkä vähän aurinkoakin ;)

Nyt taas loppuviikko on ollut aika sateista ja kamalan hiostavaa. Uskon että toi ilmakin vaikuttaa siihen, ku taas oon ollut aika väsynyt, tai sit vaan se ku ”stressaan” häistä ja touhotan niitä kokoajan. Kaikkee mitä teen, ni mietin häitä ja järjestelyjä..ihan kokoajan. Salillakin :) ”Nyt jaksat tehä nää sarjat täysillä niin näytät hyvältä hääpäivänä” :D

Tänään on siis torstai, ja on ollut vapaapäivä koko perheellä. Käytiin aamulla koko perhe salilla, lapset leikki nyrkkeilysalissa ja mä sain mun kullan auttamaan mua olkapää-ojentaja treenissä. Tosi hyvin sain taas olkapäät pumppiin ja kivaa ku näkee jo lihaserottuvuuden varsinki just olkapäissä aina treenin lopuksi. Kyllä mä siis oon jonkin verran kehittynyt :) Jee!

En oo vähäänaikaan ees tajunnu seurata että kuinka paljon mun blogilla on nykyään lukijoita! Ihanaa! Teitä vakkarilukijoita on jo 91 <3 Wow! Plus te kaikki jotka satunnaisesti käytte, tai jotenkin kummasti tänne eksytte, niin kiitos kun jaksatte lukee mun juttuja :)
Hassuu ku tosi moni asiakaskin salilla on tullu sanomaan et ”Sara hei, löysin sun blogin, tosi jees!” :) Tulee hyvä mieli. Viimeks tänään meidän salin eräs vakkari asiakas kävi treenaamassa samaanaikaan ku me, ja kertoi löytäneensä jotenkin mun blogiin, kivaa :D Terkkuja vaan sinne o/

Nyt meen tekemään pikaimuroinnin kun muu perhe on ulkona, eikä jaloissa pyörimässä :)

Niin ja oon tosi huono vastaamaan noihin haasteisiin, mutta oon tooosi otettu että niitä mulle laitatte :) Oon nyt ainankin 2 haastetta jäljessä, mutta lupaan vielä tänään vastata niihin :) Mutta nyt imuroimaan!

Sara
sara

4 vastausta artikkeliin “Eilen jalat, tänään olkapää-ojentaja”

  1. täälläkin uusi lukija uskaltautuu ilmottelemaan itsestään ;) sun innottamana aloitettu myös vatsatreeni :) Ihanaa kevättä !! -R

    • ..hmmm.. heh, siis kesää :D kevät viuhahtanut jotenkin niin ohi, että ei käsitä että alkaa oikeesti olla jo kesä :D

  2. Loistavaa, että muillakin salitreeni tehdään välillä pienen tsemppaajan avustamana :D Meillä Sisu vakkari salilla kävijä ja treeni sujuu juurikin noin: apulainen sylissä. Ei jaksa hetkeäkään leluja tuijotella, kun olis niin paljon muuta kiinnostavampaa. Kohta joutuu varmaan hommaamaan salikortin tälle kaverille :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta