Innostunut jumppapallosta :)

Heräsin reippaana klo 05.50, puin lenkkivaatteet päälle ja laitoin kuulokkeet korville. Oli ihana aamu aamulenkille!
Ei oo paljon liikennettä vielä kuuden aikaan tuolla lenkkipoluilla, joten voi rauhassa lauleskella samalla kun kipittää eteenpäin :) Tällähetkellä teen aamuisin siis reippaita kävelyjä, noin 45-60min, n. 3kertaa viikossa. Ihana aamunavaus, kun aurinko nousee ja täällä meilläpäin, meren äärellä, on aivan mielettömät lenkkeily maastot.

Hitusen tähän vielä eilisestä.
Eilisilta meni töissä josta jäin salille. Tarkoitus oli tehdä jalkatreeni, joka oli vuorossa, mutta taas mua vaivaa ton vasemman nivusen kramppailu ja särky. Tätä kyseistä inhotusta oli joskus 2kk sitten, enkä silloin päässyt tekemään kahta jalkatreeniä, ku sattu niin pahasti just kyykkyyn mentäessä, sekä polvea nostaessa.. Auts! Ja eilen oli taas sama juttu. Osaisko joku sanoo mitä se kipu on? Tai onko muilla esiintynyt sitä?
Joten ku en pystynyt jalkajumppaan, niin tein selän ja vatsat + crosstrainerilla 30min loppuun. Crossatessa ei satu yhtään, tietynlaisessa venymis tai koukistus asennossa sattuu :(

Innostuin ihan niistä jumppapallo -vatsoista joita viikko sitten Jassun kanssa tehtiin, ja joita jatkettiin lauantaina myös Katarinan kanssa, joten tein niitä eilenkin.

Pallon vieritys eteen, ja veto takaisin

Vatsanrutistukset

Kyynärnoja, pito ja vatsan jännitys

Tällä hetkellä nivuseen ei särje, joten ois oiva tilaisuus lähteä tekee vihdoin se jalkatreeni :) Ehkä illalla :)
Nyt ruoan laittoon!
Sara
sara

14 vastausta artikkeliin “Innostunut jumppapallosta :)”

  1. Itsekin ostin vähän aikaa sitten jumppapallon, mutten ole vielä saanut sillä tehtyä mitään. Pitäis katsoa jostain vinkkejä. :) En tiedä millaisesta kivusta sä puhut, mutta mulla on ainakin lonkankoukistajat niin jumissa että perus kyykky tangon kanssa ja reisien loitonnus sattuu just tohon niinku nivusen kohtaan enkä pysty tekee niitä. En ennen edes ollut ajatellut mitään lonkankoukistajia, mutta kun kävin fysioterapeutilla niin se jotenkin mittas ne, niin oli ihan jumissa. Netissä on jotain ohjeita niitten venyttelyyn ainakin kuntoplussan sivuilta oon itse löytänyt.

    • netistä varmasti löytyy hyvii vinkkejä, kannattaa kattoo. voisin kuvitella et just noi lonkankoukistajat on jumissa. pitää käydä lääkärissä, jos ei nyt mee jo ohi :(

  2. Mulla on useasti ongelmana lonkan kramppaaminen. Varsinkin kyykyyn mentäessä, onneksi ei ole vielä salilla kertaakaan iskenyt kramppi päälle koska sitten se on menoa jos on sarja kesken :/ Sitä kertaa siis odotellessa :D Tosin epäilen että omalla kohdalla kyse on voinut olla magnesiumin puutteesta…

    • Mulla tuskin magnesiumista johtuu, ku niitä illalla aina napsin.. nyt onneks kipu on tipotiessään ja pääsin eilen tekee jopa jalat! :)jeeee

  3. mä teen aina vatsat pallolla! :D ainut huono puoli että se näyttää rumalta olkkarin nurkassa eikä se mahdu kaappiinkaan hah :D hei sara voisko sulla olla magnesiumin puutetta ? mulle tulee aina välillä kun treenaa paljon, mutta lähtee magnesiumkuurilla kaikki kivut ja kolotukset pois !

  4. Mä en ole vielä innostunut tuosta jumppapallosta. Johtunee suurimmaks osaks siitä että mun kehonhallinta ei ole paras mahdollinen ja pelkään että lennän kumoon sen kanssa. Tänään yritin ja muutaman liikkeen ”uskalsin” tehdä, mutta kun takaraivossa raksuttaa kokoajan että kohta lennät, kohta lennät niin päänupin harjoitusta vaatii ja kovasti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta