Ihana kesä tulee!

Nyt on käynyt niinkin kivasti että mies sai töistä sen kauan odotetun läppärin, ja mulle jäi viimeinkin tää meidän kone kotiin :) Nyt on siis oivallinen hetki postata.

Kesässä on paljon asioita josta tykkään, ja josta tunnistaa sen, että kesä on oikeesti tullut! Yksi niistä asioista on torimyyjät! Meidänkin lähi ostarilla on joka kesä se samainen söpö poika myymässä herneitä, mansikoita ja PENSASMUSTIKOITA! Oi namm! Ne on mun lemppareita! Rakastan niitä! Menee jopa mansikoiden edelle! Ne tuo niiiin kesän maut hyvin esiin :) Joten tänään aamupalalla oli puuroa ja pensasmustikoita <3

Mun oli tarkoitus mennä tänään Mayorsille jumppaa ja samalla inbody mittaukseen, mutta kaikki kariutui, kun lastenhoitaja ei ollukkaan käytettävissä. Eli ollaan vietetty Lilyn kanssa tänään päivä kotona. Käyn tänään sit illalla salilla, töiden jälkeen.Oltiin aamulla siis reippaalla lenkillä, kaupassa ja mustikkaostoksilla. Aamupuuron jälkeen laitoin karjalanpaistin uuniin ja käytiin pihalla potkimassa palloa ja sit kotiin syömään. Tosin paisti on uunissa vieläkin, antaa muhia oikein kunnolla, eli lounaaksi oli lohta :)

Ihanaa lohta ja perunoita

Mun lemppari mausteet joita laitan jokaruokaan

Ihan upeeta ku ihmiset on ollu niin kannustavia ja jaksaa tsempata mua ihan face to face, täällä blogissa, ja sähköpostitse ja facebookissa :) Nyt tuntuu että mua ei estä mikään! Ja tokihan mä sen kaiken työn ja päätökset teen, ei kukaan muu, ja itselleni mä tätä teen! Mutta kyllä ne teidän kaikkien ihanat kommentit piristää ja tsemppaa niinä satunnaisina harmaina päivinä <3 Kiitos teille kaikille!

Jos sitä nyt menis pakkaamaan päivän kassin. Töihin lähtiessä pitää pakata laukkuun eväät, treenivaatteet, mitata palkkari ja sit kaikki muu oleellinen kuten lompakko, avaimet ja puhelin.
Palaan siihen inbody mittaukseen heti ku pääsen siellä käymään, toivottavasti jo huomenna, tai ees tällä viikolla.

Ihanaa alkanutta aurinkoista viikkoa kaikille!

Tahtoo tahtoo vatsalihakset!!!
Sara
sara

6 vastausta artikkeliin “Ihana kesä tulee!”

  1. Voi miten sun vatsa näyttää upeelta ! kyl se päkki alka koht näkyy. :)) Täälläkin fiilistellään kesää ja tänään alko liikunnat kevyesti aamulenkillä. :)

    • kyllä ne vatsapalat alkaa pikkuhiljaa näkymään ;) hiljaa hyvä tulee :D mutta on tossa vielä kamalat ”istuma” makkarat, kun istuu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta