"Pumppaa pumppaa sitä verta niihin lihaksiin.."

Aamu lähti käyntiin lenkillä!
Herätyskello soi puol seitsemän, ja pakkasin eväät ja treenikamat laukkuun, laukku autoon ja lähdin aamutreffeille ;)
Tapasin pitkästä aikaa ihanaa ystävääni Anninaa, ja meillä olikin kovin mielekäs keskustelu, mistäpä muusta kuin häistä :) Olemme molemmat niinkin onnellisessa elämäntilanteessa että olemme menossa molemmat naimisiin nyt tulevana kesänä. Ja hää juttuahan riitti koko lenkkeilyn ajaksi :) Oli ehdottomasti ihana nähdä ja vaihtaa kuulumiset Anninan kanssa <3

Lenkiltä painelin suoraan salille, eli lenkki oli mahtava alku lämppä, ja siitä olikin tosi hyvä aloittaa rinta-hauis treeni Katarinan kanssa.
Taas sain aivan mielettömän tuntuman ja pumpin hauiksiin ja rinnallakin oon oppinut supistamaan oikein suorituksen loppua kohden, jolloin saa aivan super hyvin sen liikkeen tuntumaan juuri oikeaan kohtaan.
Ja Katarinan kannustukset ja pakkotoistot on ihan parasta, poltin kyllä lihakset ihan puhki :)
Niin ja tärkein; sain todella hyvää palautetta Katarinalta! Olen mielissäni! Tämä tsemppaa jatkamaan yhtä lujaa kun tähänkin asti, ellei jopa lujempaa! :)

Hyvä treeni takana

Katarina ja minä, toisella loppui työt kun toisella alkoi :)

Treenin jälkeen suihkuun ja eiku töihin.
Illalla ajattelin ihan vaan hengailua perheen kesken ja huomenna olisi tarkoitus viettää äitienpäivää läheisten äitien kanssa, eli mun siskon sekä oman äitini kanssa. Varattiin Äitienpäiväbuffet Juttutuvasta. Nam nam kovasti odotan buffet herkkuja :)

Ihanaa huomista äitienpäivää kaikille meille mammoille, huomenna suon itselleni pienen herkkuhetken, joten suokaa tekin! 
Tuolla buffetissa on meinaan jälkkärinä mun ehdoton suosikki! Sulkaamousse! :P 
Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!
Sara
sara

6 vastausta artikkeliin “"Pumppaa pumppaa sitä verta niihin lihaksiin.."”

  1. Tommoset lenkit on kyllä ihan parhautta kun pääsee jutteleen ystävän kanssa samalla kun urheilee! Ihanaa äitienpäivää sulle ! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta