Vetailukuvia taas, ei mitään kaunista katsottavaa..

Näitä vertailukuvia on kiva tehdä, ku niistä näkee hyvin jos jotain on tapahtunut, suuntaan tai toiseen :) Ja ai kamalaa miten kamalia noi vanhat kuvat on :/ :/ :/ eikä noi uudetkaan mitenkään kovin hehkeitä oo, mutta onneks jotain muutosta.. Sivuprofiili on ihan ok.. mut toi p***e ja reidet on jotain aivan kamalaa edelleen :( nyyh.. Mutta hiljaa hyvä tulee, eihän tohon muutokseenkaan oo mennyt kun vaan 4kk :)
Ja oon luvannut laittaa näitä kuvia tietyin väliajoin, ja pidän lupauksesta kiinni vaikka pahaa tekee.. ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön..

Vasemmanpuolen kuvat
tammikuussa 2012 – 70kg      ja      oikealla toukokuu 2012 – 64kg

Toukokuu 2012
Tammikuu 2012
Tammikuu 2012
Toukokuu 2012
Toukokuu 2012
Tammikuu 2012

Tammikuu 2012
Toukokuu 2012
Eipä tässä muuta. Tänään vapaa salista. Huomenna treffit Katarinan kanssa ja rinta-hauis treeni.
Kivaa ja raikasta viikonvaihdetta kaikille <3
Sara
sara

22 vastausta artikkeliin “Vetailukuvia taas, ei mitään kaunista katsottavaa..”

  1. Yhdyn edellisiin, treeni on purrut! ;) Nyt jo näyttää tolta, niin tottahan sä pääset just sellasiin tuloksiin kun vaan haluat! Tsemppiä kauheesti ja kiitos motivaatiosta!! :)

  2. Kai se on vaan uskottava, että näköjään jokaiselle ”tositreenarille” iskee se lihassokeus ;) Sultahan on selkä/vyötärö kaventunut ihan hemmetisti ja persauskin noussut pari pykälää ylöspäin. Todellakin on muutosta tapahtunut :)

    • Joo voi olla totta toi lihassokeus :) tarkkaan ku tihrustaa niin näkee hoikemman vyötärön, mutta en mä nää kyl et tolle pepulle ois mitää tapahtunu :D hyvä jos te muut näette ja kerrotte sit mulle ;) khihi :D

    • Komppaan Ässää. Sie oot vyötäröstä kaventunut tosi paljon ja muutenkin jotenkin napakoitunut. Ihonalustavara ei näytä enää löysälle (ihonalustavara :D T. tuleva hoitaja). Rusketuskin oikein bueno ;) Koko likka on enemmän kuin bueno <3

  3. Sä oot kyllä niin mun idoli, ihan mieletön muutos!! Way to go girl!! Mä olen ruvennut tosissaan miettimään PT:n hankkimista, aluksi suunnittelin että tän ekan vuoden seikkailisin ihan itsekseni mutta nälkä kasvaa syödessä :DSalilla kävi hassu juttu kun yksi nainen kysyi minulta, siis minulta mikkihiiritreenaajalta että voisinko mä näyttää miten mä teen yhden tietyn liikkeen :DDD Hölmönä tuijotin ensin ai että minä vai.. Onneksi kuitenkin tokenin siitä ja totesin että tottakai jos mä vann osaan :D

    • Oooi <3 ihana oot, kiva jos blogini motivoi suakin! ihan mahtavaa kuulla että joku sanoo mua idolikseen! se tsemppaa ja kannustaa mua vaan jatkamaan kovemmin ja kovemmin! :) kiitos sulle :)Ja hei, hyvinhän sullakin menee jos muut asiakkaat on kyselleet sulta jo neuvoa ;) Go go!! :D hihi. JA…Henkilöhohtaisesti mun mielestä PT on kyllä hyvä sijoitus, jos on vaan tavoitteita ja halua puskea eteenpäin vaikka taivaalta sataisi pieniä miehiä! Mikään ei ole este, jos jotain oikeesti haluaa! Tsemppiä sinne sulle!!! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta