Vanhuus ei tuu yksin..

Miia tossa kirjoitteli mulle että enkö ole huomannut, vai miks en oo vastannu ”Päivä Saran kanssa” postauksen viimeisimpiin kommentteihin :)
Ne on mennyt multa ihan ohi! :) En ollut edes lukenut niitä viestejä ennen :) Välillä mulle käy niin, että kännykällä luen teidän lähettämiä kommentteja, ja sit ajattelen et vastaan kotona läppäriltä, ku se on helpompaa ku kännykällä, ja sit unohdan ja vastaan päivän tai pari viiveellä…mutta nyt tosta on jo aikaa, enkä tosiaan ollu ees huomannu noita viestei.. outoo :) Noo vanhuus ei tuu yksin.. huomasin sen tossa yhdessä postauksessa tosiaan myös, jossa kerroin itsestäni, ni toisaan olen 27 vuotias, enkä 28 :) Mitähän mä oon sillon ajatellut ku oon kirjottanut NETTIIN julkisesti olevani vanhempi kuin mitä olen :D Huoh :)

Mutta nyt on niihin vanhoihin Päivä Saran kanssa- postauksen viimisiinkin kommenteihin vastattu :) Jos kiinnostaa niin käy lukemassa ne täältä.

Yritin ladata muutamaa treenivideoo, mutta en taas osannut.. katotaan jos saisin ne lähipäivinä ladattua :)
Nyt kampetta niskaan ja töihin! Ei jaksais pukea, on kädet sen verran kipeet eilisestä…

Sara

sara

6 vastausta artikkeliin “Vanhuus ei tuu yksin..”

  1. Kiitos ihanasta blogista! Kuinka paljon teet aerobista treeniä salin lisäksi? Olen itse innostunut kovasti nyt salitreenistä ja mietin, kuinka jakaa viikkoa salin ja muun treenin suhteen..

    • Heippa! kiva kun viihdyt! :) teen 2 päivänä aerobisen. aamulla reippaan kävelyn vaunujen kanssa ja sit salilla rinta-hauis treenin jälkeen jään polkemaan tai juoksemaan intervalli treenin. mulla on nelijakoinen ohjelma, eli käyn 4 kertaa salilla + 2 aerobista ja 2 lepoa.

  2. Tää on aika henkilökohtanen kysymys, mut vastaa jos haluat. Onko sinun kuppi koko pienentyneet paljonkin? ja muutenkin millainen vaikutus ollut rintoihin

    • Moikka! Mun rinnanympärys on kyllä pienentynyt, johtuu osaksi myös siitä että selästä on läskiä lähtenyt. Oon aina ollut pienirintainen, mutta kyllä huomaan varsinkin rinta treenin jälkeen, ku lihakset on pumpissa, että rinta lihas näkyy selvästi :) itse kuppikoko ei oo varmaan pienentynyt, koska oon tosiaan aina ollut pienirintainen :) vaikka oon imettänyt kahta lasta ja tissit ollu täynnä maitoa :) saan olla kiitollinene että rinnat ei oo arpeutuneet tai venyneet :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta