Uudet vaatteet, parempi mieli!

Jee jee tilailin vähän uusia BB vaatteita, ja ai että taas tuli hyvä mieli ku oli onnistunut tilaus :) Tykkäsin kaikista mitä tilasin :D Kaikki on hyviäää! :)
Eli tilasin uuden hupparin, college housut ja pari samanlaista toppia, mustan ja harmaan. Eniten odotin uusia treenihousuja, joita ei tullut tilauksessa :( Tulevat myöhemmin, jeejee!

Tänään mulla oli siis se ensimmäinen virallinen kuntosaliohjaus töissä, ja meni tosi hyvin. Oon tehnyt ohjelmia ja ohjannut salilla ennenkin, mutta vain tutuille ja kavereille. Nyt oli ensimmäinen aivan täysin tuntematon henkilö, eli asiakas :D
Meni tosi hyvin ja asiakaskin oli tyytyväinen. Jippii! :)

Iltapäivällä oli sit ne kertomani treffit, Jassun kanssa ;) Mimmin ulkonäkö se vaan paranee kokoajan, ku kroppa kiristyy ja kasvaa, nam. Jassulla on siis kans 2 lasta, ja kuten moneen kertaan on puheeks tullut, niin ei ne lapset ole este liikkumaan! Jos Jassu, minä- ja moni moni muukin äiti pystyy pitämään huolta linjoista, niin kyllä siihen pystyy kuka vaan! U can do it! :D
Niin eli palatakseni vielä hieman niihin treeneihin.

Olkapää-ojentaja jumppa + vatsat, kulki kutakuinkin näin, aloitettiin vaihtelun vuoksi vatsoilla:

Vatsat jumppapallolla (jotain aivan uutta mulle) hihi :)

Vipunostot sivulle
Pystypunnerrus käsipainoilla
Vipunosto edestä tangolla (vastaote)
Ranskalainen punnerrus tangolla
Ojentajapunnerrus taljassa narulla
Dippilaite

Jassu jäi viel loppuun polkee pyörää, ku mun oli jo kiiruhdettava kotiin.

Sai taas paljon enemmän irti, ku oli joku auttamas tekemää pakkotoistoi. Ihan kivaa vaihtelua siihen ihan perus treeniin, jossa aina tietty tekee myös parhaansa ja jopa enemmän.. silti tuntuu et saan paremmin tehtyy jos on joku pakottamassa siin vieres tekee ne vikatkin toistot :)

Samikset, paitsi et multa puuttuu lihas ja Jassulta puuttuu läski :D

Sit loppu ilta olikin suht hektinen. Kaikki lapset oli yliväsyneitä eikä uni meinannut tulla. Vähänvälii joku halus vettä, ja oli pissahätä ja särki jalkoja ja ulkoa kuului ääniä ja uni ei tuu….!!! PLÄÄÄH! Just suht rankan päivän päätteeks ois niin nastaa ku lapset nukahtais vaan sormia napsauttamalla, ni ite sais sitä omaa aikaa, mut ei.. No onneks NYT, kaikki nukkuu, ja ehdin tähän koneelle tekee nopeen postauksen päivän tapahtumista :D

Ja nyt aijon käydä nukkuu, ei enää oikein kädetkään jaksa pelaa, sen verran rankka treeni oli kyl, kiitos viel Jassu <3

Palaillaan <3
Sara
sara

14 vastausta artikkeliin “Uudet vaatteet, parempi mieli!”

 1. Kiva kun jaksoit postailla vaikka väsyttääkin! :) Ihanan näkösiä vaatteita, itsekin tekisi mieli tilata uusia treenivaatteita mutta ei oo varaa kun noita entisiäkin kuiteskin on.. Tosi hyvältä näytätte kyllä molemmat ystäväsi kanssa, ei uskois että ootte äitejä! :):) Eikä sulta kyllä lihasta puutu, eikä ole läskiäkään, ainakaan mun silmissä! :) Itse olen taaaas kipeänä, jo toista viikkoa, ahdistaa kun kesä lähenee muttei pääse treenaamaan. :/ Hyvää loppuviikkoa sulle ! :)

  • Joo mun mieskin aina kyselee että mihin tartten noin paljon jumppavaatetta :) ni vastasin että viikossa on seitsemän päivää ;)hihi. Joka päivälle eri vaatteet, plus töihin ja treeneihinki eri vaatteet! :D nojoo.. ei nyt sentään ihan…Ihan kurjaa kun oot kipeenä :( meillä sairasteltiin kanssa monta kuukautta kaikki vuorollaan, mutta nyt näyttäis lupaavasti vihreää valoa sille että ollaan ja pysytään terveinä :) pikaisia paranemisia sinne!

  • Niimpä! Ja uudet treenivaatteet aina innostaa menemään salille ! :) kiitos ! Ehkä tää tästä, huomenna meen lääkäriin jos ne antais jotai lääkettä. :) Nii ja sitä piti sanoa että en tiiä etkö oo huomannu vai etkö oo vaan ehtinny mutta ton ”päivä saran kanssa” -postauksen kommentteihin ei oo kaikkiin vielä vastattu.

 2. Wau, upeita vaatteita! Ainakin sopii sulle tosi hyvin :)Nyt kun sanon tämän, muista etten tarkoita pahalla. Olen ( ihailijasi +) kosmetologi ja sinun kulmasi kiinnittävät aina huomioni! :D Ne ovat normaalia pari senttiä pidemmät ja on sen muotoiset, että sinusta saa helposti vihaisen kuvan vaikket sitä ainakaan minun mielestä ole. Jotkut jotka eivät tunne sinua voi pitää sinua esimerkiksi niin pelottavana etteivät uskalla pyytää sinulta apua, esim salilla. Ajattelin asiasta vain mainita, koska helposti omiin kulmiinsa tottuu eikä aina ymmärrä miten itsensä muut näkee. Tottakai ymmärrän jos tykkäät kulmistasi juuri tuollaisina, eikä siinä ole mitään pahaa. Saammehan me kaikki olla juuri sellaisia kuin haluamme :) Ja ihan yhtä paljon sun blogista tykkään vaikket niille mitään tekisikään, olet ihana! <3 Toivottavasti et ottanut tätä kommenttia pahalla :(

  • heippa. joo mä oon aina ollu vähän tällänen paha-tyttö, vaikka todellisuudessa oon kyl tosi kiltti, nauravainen, hymyileväinen ja lempee ihminen :) ja en loukkaannu, oon kuullut asiasta muutaman kerran aikaisemminkin, mutta kuten sanoit, jos tykkään kulmistani tälläsenä, ni ei kai siin mitää pahaa oo :D En ikinä oo ollu hyvä meikkaamaan tai muutenkaan laitamaan kasvojani, Erica tietää sen varsinkin, ku Erica on opettanu melkin kaiken minkä meikkaamisesta tiedän, mutta kulmat mulla on ollu tälleen samalla tavalla aina..niin kauan ku ekan kerran kulmat nypin :) ehkä ne muuttuu ”hillitymmäksi” kun ikää tulee lisää.. ja kiva jos tykkäät muuten mun blogista.

  • Joo sama täällä, loppukuu syödäänki pelkkää tonnikalaa ja makaronia ;) hihi. Oli aivan mahtava olo ohjauksen aikana ja jälkeen, tuntu tosi hyvältä! Ihan mun juttu, ehdottomasti! :)

 3. On kyllä makeita nuo vaatteet ja tuo hupparin väri on suorastaan herkullinen. Mä niin odotan sitä päivää kun tohdin hypätä mun mukavuusalueen ulkopuolelle ja pukeutua salilla muuhunkin kuin jättimäiseen HenkkaMaukan Mama-sarjan huppariin.. Niin ja siis lapsiahan mulla ei ole mutta kun se huppari oli niin mukavan tuntunen ja vatsaakin oli silloin vähän enemmän niin se istui vallan mainiosti :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta