Huono-hyvä päivä…

Tää on taas ollut yksi niistä päivistä, jota kukaan ei halua viikkoonsa! Huoh.. Ihan mitä tahansa oon tehnyt, niin mikään ei oo onnistunut. Kaikki on menny pieleen!
Vai onko?
Mä oon kyl yks maailman kovin stressaaja.. Ja kun oikeesti miettii, ni ei mulla pitäis olla mitään stressattavaa, eikä mikään ole huonosti. Mulla on kaikki elämässä oikeesti just niinku pitää, ja tosi hyvin. Eikä sais valittaa, koska maailmassa on paljon ihmisiä joiden asiat on todella huonosti verrattuna minuun…Mutta vaikka asiat onkin pohjimmiltaan hyvin, niin kun on monta rautaa tulessa samaanaikaan, ja jos joku asia menee pieleen, niin tuntuu että kaikki menee pieleen…pienetkin asiat. Huoh..olipas taas vuodatusta :D

Toivotaan että huomenna on parempi päivä, eikä stressistä olis tietoakaan :D
Mulla on huomenna meinaan ensimmäinen kuntosaliohjaus! Jee! :D Odotan sitä niin innolla!
Huomenna meen myös ystäväni Jassun kanssa yhessä treenaamaan, vuorostaan Jassun salille :) Ollaan treffeja yritetty järjestää jo monta kuukautta, mutta aina menee ristiin, tai tullut esteitä. Sitäkin odotan innolla, joten luulis nyt että huomisesta tulee mahtava päivä! :)

Mutta on tässä päivässä ollut siis niitä ihaniakin asioita. Kuten se että vietettiin laatuaikaa kahdestaan esikoiseni kanssa <3 Saatiin kahdenkeskistä tyttöjen aikaa <3 kun perheen miehetkin oli asioilla suht pitkään iltaan asti. Koko ilta meillä tytöillä menikin hassutellessa. Lily ei nukkunut tänää päiväunia, ja meni jo aikasin nukkumaan. Alla kuvissa minä ja esikoiseni Nona <3

Nyt iltapalalle ja nukkumaan, huomista innolla odottaen! :)
Ihanaa illan jatkoa kaikille <3
Sara
sara

Yksi vastaus artikkeliin “Huono-hyvä päivä…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta