Kuntosaliohjaaja Sara hyvää päivää

Jee jee ihana ylläri odotti kotona, kun kirje oli tupsahtanut postilaatikosta, ja sain todistuksen että olen läpäissyt kokeen ja olen nyt virallisesti Kuntosaliohjaaja :) Hurraa!!! Ja tosi hyvä salikin takana, joten päivä on pelastettu! Jee jee! Ja aurinkokin paistaa!!! :D Ihanaa!!!!

sara

23 vastausta artikkeliin “Kuntosaliohjaaja Sara hyvää päivää”

  • Onnea hurjasti! Samaa myös minäkin kyselen, eli mitäs nyt? Jatkat luonnollisesti kouluja kohti PT:tä, mut tuleeko sun työnkuva salilla lisääntymään, ja pääset heti ottamaan koulun opit käyttään?

  • vastaan tässä molemmille samalla, eli tarkoitus ois mennä nyt ens lokakuussa viel tonne kuntosaliohjaajan lisenssikoulutukseen ja sen jälkeen sit voin lukee PT:ks, se ois siis tarkoitus :) jeejee :)

  • niin ja tohon Madden kysymykseen vielä, eli joo, pääsen heti aloittamaan kuntosaliohjaajan työt salilla! IHANAA!!! :)

 1. Löysin joskus sun blogisi kun kirjoitit HIIT-treenistä, oletko vielä jatkanut sitä? Miten muuten jaat treenikertasi voimaharjoittelun ja aerobisen välillä?Joka tapauksessa on ollut mukava lukea blogia jossa treenataan kunnolla :)

  • Heippa! HIIT jäi aika lyhyeen kun epähuomiossa ja liiassa innossa aloitin sen ehkä vähän liian aikasin..siis vuodenaikaan nähden. oli vielä liukasta ja tosi kylmiä aamuja juosta. nyt kun lumi ja jää on lähtenyt niin on eri juttu, nyt se sujuis :) oli se aika rankkaakin, katsotaan aloitanko joskus uudestaan :D kiva jos viihdyt blogissani :)

  • Niin ja tosiaan unohtui vastata viel tohon treenirytmiin, eli mun treeni rytmitys on ma-sali, ti-lepo, ke-sali, to-aerobinen, pe-sali, la-lepo, su-sali+aerobinen :) välillä päivät vaihtuu, mutta järjestys pitää :)

  • Hei Sara! Siksi soitinkin sulle sillon heti kun huomasin, että oot aloittanut HIIT-treenit, että kannattaisi vaihtaa toi aamulenkkeily matalasykkeiseen hölkkään tai kävelyyn, kun ei semmonen kova ja lyhytkestoinen juoksu ole enää aerobista treeniä saati sitten rasvanpolttoa, joka kuitenkin sulla oli tarkoituksena. Ootko käyny kokeilemassa aamukävelyä? Mä en jättäis enää mistään hinnasta omia aamulennkkejä väliin, sen verran kivasti päivä niillä alkaa :) T:Jassu

  • moikka jassunen <3 joo tarkoitus nyt on kerätä tota lihasmassaa. katarinan ohjeiden mukaan teen aerobiset muutaman kerran viikossa :)sikshän mä en sitä hiittii tee, se oli semmonen kokeilu kovasta mielenkiinnosta, ja ehkä liikaa sitä tääl hehkutin :)

 2. Onnittelut täältäkin! :) Sulla kyllä näyttää sujuvan hyvin, tsemppiä jatkoonkin! Sun teksteidtä tulee ihanasti esille se treenin ja onnistumisen ilo, tsemppaa mukavasti itseäkin jatkamaan :)

 3. Onnea! Jos kuntosaliohjaajaksi valmistuu jo kahden viikonlopun opiskelun jälkeen, niin kuinka monta viikonloppua tohon seuraavaan eli personal treineriksi vaaditaan? Minäkin haluan, kun tuo näyttää olevan aika nopeata ja helppoa..? Mitä tuollaiset kurssit sitten maksavat? Kiva blogi on sinulla :)

  • Moikka. se riippuu vähän missä käy suorittamassa opinnot. Itse kävin FISAFilla kuntosaliohjaajanperuskurssin joka maksoi 750e ja puolen vuoden päästä meen vielä kuntosaliohjaajan lisensikoulutukseen (kestää 5 päivää ja maksaa 1000e) joka tulee käydä ennen PT:kouluu. se on tavallaan jatkoa tohon kuntosaliohjaajaan oppiin..ja sit PT:n kurssit oli muistaakseni 3x pidennetty vkl (to-su) plus kahden päivän koe ja maksaa 2700e. kiva kun viihdyt blogissani :)

 4. Moi! Olen itse menossa syksyllä juurikin tuohon FISAF:in peruskoulutukseen ja mulla olisi muutama kysymys, jos vain viitsit vastata :) oliko se koe vaikea, millainen? Oliko paljon käytännön harjoittelua? Pärjääkö kurssilla vasta kuntosaliharrastusta aloitteleva, ei siis kamalasti kokemusta itsellä? Oliko kurssi ”raskas”? Kiitos jo etukäteen, sulla on ihana blogi! :)

  • Heippa!Itselläni jäi kurssista todella hyvät muistot ja sain paljon uusia ystäviä. Päivät olivat pitkiä, aamusta iltaan, ja noin 4-5h päivässä salilla käytännön asioita, mutta kyllä ne jaksoi tsemppaamalla. Mieluummin sitä oli siellä salin puolella harjoittelemassa ja oppimassa kun istui siellä luentosalissa.. ne vasta puuduttavaa olikin. mutta kannattaa mennä, tosi hyvä koulu. ja koe oli helppo. ja jokainen opettaja tekee näköisensä kokeen, joten teillä varmasti erinlainen ku meillä. meillä ei esim ollut ollenkaan essee kysymyksiä, joillakin on ollut.. tsemppiä kouluun! kyllä siellä pärjää! monet meidänkin ryhmässä oli ihan vasta alkajia salilla kävijöitä, joten nou hätä :D Mullakin alkaa se lisenssi koulutus vuoden lopulla :D jeejee! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta