Ihan hyvinhän tää homma etenee

Moikka kaikki. Tuntuu tylsältä kun lukijat on kehunu blogia ja sitä kuinka oon niin reipas kun kirjoitan päivittäin kuulumiseni tänne. Oon taas saanut monta tunnustusta, ja mun blogipäivitykset täyttyis niistä jos jokakerta jakaisin sen eteenpäin :) Ja kaikki kenelle haluisin tunnustuksen nyt jakaa, ovat saaneet juurikin samaisen tunnustukset..joten poikkean tavoista enkä jaa tätä eteenpäin
Mutta tälläkertaa mua on muistanut tunustuksella:

Tziku
Haaskalintu

Kiitos ihanaiset <3

No, kuten ehkä joku on saattanut huomata, niin nää päivitykset ei tuu tänne enää jokapäivä.. ja yhdessä aiemmassa postauksessa kerroinkin, että ylseensä pystyin tekemään päivityksen ihan rauhassa kun muu perhe on koulussa, päiväkodissa ja töissä ja nuorin tyttäreni päiväunilla..mutta nykyään en enää voi, kun ei ole tietokonetta! :/ Mieheni ottaa aamulla koneen töihin, kun hänen työtehtävät ovat muuttuneet hiukan. Onneksi ei enää kauaa, kun hänelle toimitetaan työnpuolesta kone, ja mulla on taas päivät oma läppäri käytössä :)

Eli edellisessä päivityksessä kerroin kuinka olin töissä vappuaattona jne..

No vappu meni kavereita nähdessä ja muutama vappu sima juodessa ;) Hauskaa oli! Tässä muutamia otoksia juhlinnasta :) Ja pahoittelen huonoa kuvanlaatua, johtuu kännykkäkamerasta ;)

Ihana emäntä <3

Noita :)

Tänään on siis jo torstai. Tiistai meni lepäillessä. Ja eilen keskiviikkona päivällä olin jumpalla kun mun äiti tuli hoitamaan Lilyä ja huomenna ois tarkoitus heti aamusta mennä tekemään olkapää-ojentaja treeni. 
Tänään olin töissä, ja ajattelin että mulla ois tänään hyvin aikaa päivitellä töissä blogiin vaikka ja mitä, mutta kiire pukkaa, väkeä oli ku pipoo, eikä ollu oikein aikaa löpinöintiin :)

Aamulla napsin muutamia kuvia itsestäni, ku tuli semmonen ajatus mieleen että mitä jos lukijat ajattelee että ”no nyt se on ihan repsahtanu ja varmaan lihonu takas ku ei enää kirjoittele” :)
NO mutta enpäs oo, vaan olo on mitä mainioin ja nälkä kasvaa syödessä! En ois tammikuussa uskonut että musta ois tähän, tai että näin pienessä ajassa tulee näin paljon tulosta! Oon alkanut syömään tarkalleen niinku Katarina määrää, en oo pihistänyt mistään, ja tuntuu että energiaa ja voimaa on ku pienessä kylässä! :) Ei enää väsytä niinku kuukausi sitten :)
Hää järjestelytkin luonnistuu sutjakasti, vaikka välillä tuppaa stressaamaankin, mut ei anneta sen häiritä ;) Kerran sitä elämässä häitä järjestetään, omia häitä ;)

Huomenna aamulla siis pomputtelee olkapäät ja ojentajat. Nyt iltapalaa ja nukkumaan :)

sara

8 vastausta artikkeliin “Ihan hyvinhän tää homma etenee”

  1. Oon aika uus seuraaja sun blogissa, kiva lukea!Ainoa miinus noi kirjoitusvirheet, etenkin yhdyssanat. Niissä kun vielä pikkusen petraat niin tulee loistavaa jälkeä!

  2. Näytät kyllä tosi upealta, ja varmasti tulet olemaan tosi timmissä kunnossa hääpäivänäsi! Tää blogi inspiroi! Linkkasin tän tuonne mun blogiin, jos sopii.

  3. Olen monesti miettinyt että mikä sun alavatsassa on tullainen ”viiva”? Onko sulle tehty sektio, vai onko se vaan joku muu raskaudesta tai tatuoinneista tullut juttu? :)

    • varmaan tullut raskaudesta, en nyt tarkkaan tajunnu mitä kohtaa tarkoitat.. onhan toi maha todellisuudessa viel aika venyneen ja runnellun näköinen :/ ja ei ihme kun oon ollut ton mahani kanssa melkein 90kiloinen joskus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta