Vappu meininkii

Viikonloppu takana, kuten myös kuntosaliohjauksen peruskurssi Tampereen Varalassa. Loppukoe meni mielestäni ihan ok, ja uskon pääseväni läpi. Tulokset tulevat tälläviikolla.
Varalassa tämän jakson aiheina oli ravinto ja aerobinen liikunta. Oltiin myös paljon salilla ja tuli opittua taas uutta. Tälläkertaa majoituin opistolla, ei tarttenut aamulla herätä niin aikasin ;)
Perjantaina koulupäivän jälkeen jäätiin treenaamaan ja Jani veti mulle suht rankan rinta-hauis treenin. Kuten oon jo aiemmin maininnu, ni musta on niin parasta ku on joku huutamassa ja potkimassa, sujuu treeni tehokkaammin! :)

Lauantaina sit taas oppimista koko päivä, iltaan asti,jolloin sain yllättävän puhelun, kun mun murunen soitti olevansa tampereella! <3 Kulta oli vienyt lapset mummolaan ja oli varannut meille hotellin, joten la-su yö tuli nukuttua Ilveksessä :)
Pääsin mun kurssikaverin kyydillä illalla opistolta tampereen keskustaan, hotelli Ilveksen eteen ja sinne sit vaan suihkuun ja puhtaat vaatteet niskaan ja illalliselle :) Ihanaa kun joku osaa välillä piristää tätä perus arkea tollasilla ylläreillä :)
Käytiin Haraldissa syömässä, ja ruoka oli hyvää! Ja itse ravintola oli tunnelmallinen. Suosittelen!

Sit tultiin takas hotellille ja kävin pikaisesti muutamat koulujutut läpi ennen nukkumaan menoa.
Hotelliyötä seuraa aina sit tietty hotelli aamiainen, joka näytti kutakuinkin tältä:

Vaihtelua. Ei puuroa vaan leipää! :)

Sit olikin edessä viimeinen koulutus päivä. Loppukoe ja haikein mielin piti hyvästellä kaikki uudet kaverit. Onneks sovittiin että pidetään yhteyttä jatkossakin :)

Siinä ois nyt kuntosaliohjaajia rivissä :)

Tänään ois sit tarkoitus ”juhlia” vappua :) Nyt oon töissä ja jään tekee jalat töiden jälkeen. Sit on viel vähän auki et mitä ja missä ja kenen kanssa, mutta ihan iisisti ois tarkoitus olla :) Huomenna jotain pientä picnik hommelia ja keskiviikkona Katarinan kanssa treenaamaan.

Hyvää vappua kaikille, ja palataan juttusille sit taas muutaman päivän päästä :)
Sara
sara

2 vastausta artikkeliin “Vappu meininkii”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta