Vähän lisää tietoa minusta

Se ois taas huomenna lähtö Tampereelle Varalaan kuntosaliohjaajan kurssille ja koko viikonloppu pänttäämistä, jotta pääsisin sunnuntaina olevasta kokeesta läpi. Oon lukenut ja suurinosa niistä jutuista on semmosia mitkä osaa ihan maalaisjärkeä käyttämällä :)

Flunssaa on ollut täälläkin ja siihen lisäks sit viel ihan kamalat allergia oireet katu- ja siitepölystä ym.. huoh..
Tänään töiden jälkeen jään treenaamaan selän ja sit huomenna illalla treeni Varalassa, joka on  rinta-hauis.

Lupasin kertoa lisää itsestäni, kun lukijat tykkää tietää tarkemmin ihmisestä joka kirjoittaa kyseistä GoSaraGo blogia, joten tässä se kaikki minkä itsestäni suon teille kerrottavan. Täst voi tulla aika tylsä postaus, koska ei mussa oikeestaan oo mitään uutta kerrottavaa, te tiedätte jo kaiken :)

Olen siis Sara, 28vuotias 2 lapsen äiti helsingistä. Perheeseemme kuuluu minun ja kahden tyttäreni lisäksi perheen pojat, eli avomieheni ja hänen reipas poikansa.

Nuoruudessa opiskelut ei oikein maistunut, vaan tuntui että ystävät on tärkeämpää. Peruskoulun jälkeen kävin kuitenkin ammattikoulua pukuompelija linjalla, joten sekin taito hyppysissä :) Olen tehnyt naisten pukuja mm. lakkiaisiin, vanhojen tansseihin, linnanjuhliin ja muihin karkeloihin.

Matkusteltiin isän kanssa lapsena paljon, joten oon nähnyt ikäisekseni maailmaan aika paljon. Pidän matkustelusta, mutta nyt lasten saannin jälkeen matkustelut on jäänyt lähinnä suomen kaupunkeihin.

Muutin 17vuotiaana pois kotoa ja menin töihin K-kauppaan, omasta halusta ja mielenkiinnosta. Halusin aikuistua ja itsenäistyä. Aikuistumisesta en niinkään tiedä, tuntuu välillä että olen vieläkin ihan 16v tasolla :) En muuttanut kuitenkaan kauas, asunnoltani käveli äidille kolmessa minuutissa.

Nuoruuden olin hoikka ja esikoiseni syntymän jälkeen paino alkoi nousemaan.
Painoni pyöri vuonna 2011 vielä 75-80kg kulmilla. Kesällä 2011 painoin 76kg ja päätin alkaa pudottaa painoa, pikkuhiljaa. Tammikuussa 2012 painoni oli 70kg ja siitä oli vieläkin päästävä alemmas. Silloin päätin aloittaa bloggaamisen. Nyt painoni on 63,5kg ja yritän kasvattaa mun lihaksia!

Rakastan tatuointeja! Otin ensimmäisen tatuoinnin samaisena päivänä kun täytin 18vuotta. Omalla luvalla ;) Olisin halunnut aikaisemminkin jo ottaa, mutta vanhemmat eivät antaneet lupaa. He uskoivat että en enää täysi-ikäisenä haluaisikaan kuvaa, vaan että se olisi ollut jonkin näköinen tatska villitys tuolloin 16vuotiaana. Eipä se niin ollut. Jäin ihan koukkuun, ja ainuttakaan kuvaa en ole vielä katunut :) Olen tehnyt itse tatuointeja nyt muutaman vuoden ajan. Itseoppinut :) Kiitos kaikille urhoollisille koenahkaa luovuttaneille henkilöille ;) Ei sitä lajia pysty oppimaan muuta ku tekemällä.
 Itselläni on yli 20 tatuointia. Ja lisää tekis mieli, mutta Katarina kielsi, toistaiseksi ;) Katsotaan miten jo tämänhetkiset kuvani tulee häiritsemään lihaserottuvuutta, vai häiritseekö ollenkaan.

Tatuointien lisäks mulla on ollu napakoru, joka kasvoi ulos raskauden aikana, ehkä tulavaisuudessa otan sen taas, kun masu on hyvässä kunnossa. Sit vielä oikeassa korvassa mulla on 16mm tunneli.

Mun suuri intohimoni on aina ollut myös leipominen. Oon leiponut niin ristiäisiin, lakkiaisiin, synttäreille ku perus kotibileisiin kakkuja :) Voileipäkakut ja juustokakut on mun bravuureita, mutta kyllä mä tykkään leipoo perus kermakakkujakin :) Ja kaikkia torttuja ja ja jaaaa…

Tykkään myös kamalasti järjestää kaikenmaailman juhlia, joten voitte vaan kuvitella miten innoissani oon nyt tästä kaikesta hää järjestelystä!!! :)

Olen töissä kuntosalilla. Päädyin salille hommiin, kun hain 6vuotta sitten oppisopimus työpaikkaa kyseiseltä salilta, ja ryhdyin opiskelemaan liikunnanohjaajaksi Pajulahdessa.
Olen harrastanut lapsuuteni koripalloa, tanssia ja cheerleadingiä. Kuntosali harjoittelu alkoi kiinnostamaan 17-18 vuotiaana. Käyn tällähetkellä 4 kertaa viikossa salilla.
Esikoiseni harrastaa koripalloa ja kuoroa ja nuorimmaisen haluaisin laittaa tanssi/leikki kouluun heti hänen täytettyä 2 vuotta :) Poika harrastaa jalkapalloa. Harrastuksia meidän perheestä siis löytyy ja välillä tuntuu kädet ja sormet loppuvan kun pitäis ehtiä jokapaikkaan :)

Opiskelen FISAFin kautta kuntosaliohjaajaksi, ja mikäli valmistun sieltä, jatkan PT koulutukseen.
PT:n hommien lisäksi mua kiinnostaisi työ lastenliikunnan parissa.

Kuten kirjoitin, ei mulla tule enää mieleen asioita joita en olisi täällä kertonut. Jos teillä tulee jotain mieleen niin aina saa kysyä :)Eriasia onkin se että mihin kaikkeen vastaan täällä ;) Ja tuolla oikeella on toi mun s-posti osoite, jos on jotain niin sinnekkin saa kirjoittaa :)

Kohta onkin päivä pulkassa, ja sit viel treenaamaan! Ou jee ;)
Palaillaan viikonlopun jälkeen, kerron sit terkut kurssilta :D
Sara
sara

10 vastausta artikkeliin “Vähän lisää tietoa minusta”

  1. Haa.. Mä sain ainakin tästä postista vastauksen mielessä pyörineeseen kysymykseen eli miten paljon tatuoinnit vaikuttavat mahdolliseen kisaamiseen. Kuvahan nyt on yhdellä jos toisella mutta sulla on kuitenkin niitä kenties keskivertoa enemmän :DMukavaa opiskelua :D

    • noni :) tulee nää vastailut vähä viiveellä, ku ei oo oikeen ehtiny istuu koneella viikonloppuna :D joo, nyt on tatska tauko :) hihi

  2. Ootko milloin valmistunut Liikuntaneuvojaks? Mun puoliso kävi samoihin aikoihin myös Pajikses oppisopimusta, mut olitte kyl varmaan eri ryhmis…

    • mulla jäi se koulu sillon kesken, ku olin yksin pienen lapsen kanssa, ni oli hankala käydä oppsopimusta, kun joutu olee viikon erossa ym..

  3. Ihanaa kouluviikonloppua! <3 Kyllä sä siitä tentistä läpi pääset, oot fiksu! :) Ja muista, että ei täällä blogsissa todellakaan kaikkea tarvi kertoa!! pus

  4. Heippa Sara! Löysin sun blogin sattumalta ja hämmästyksekseni meillä on samat aloitusmitat ja sama alkutavoite. Sillä erolla siis että sinä olet tuon 65 saavuttanut ja minä en :D Sitä halusin kysyä että tuo kuusi viikkoako sulla meni sen viiden kilon pudottamiseen? Olitko kuinka tiukalla dieetillä ja minkäå verran urheilit? Ehkä täälläkin päästään juhannukseksi kuntoon!

    • Heippa! joo niin se vaan lähti, ja tyytyväinen oon. tiukkaahan se oli, ehkä liiankin tiukkaa, olisin voinut tehdä monia asioita toisin. eli ei ois tarvinnut olla niin tiukalla, koska treenasin kuitenki kovaa jo sillon. mut nyt ei enää murehdita sitä vaan eteenpäin! :) tsemppiä sulle! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta