Päivä Saran kanssa

Jo useaan otteeseen toivottu postaus ”Päivä Saran kanssa” on ollut tänään työnalla :) Joten tässä se tulee :)

Huomenta

Heräillään aamuisin siinä klo 07.00 aikaan, jolloin nousen, kävelen silmät ristissä vessaan, meen keittiöön juomaan lasin vettä, huomaan että jääkaappi on jo auki ja nostan syöttötuolia hakkaavan-jääkaapin avaajan (tyttäreni) pöydän ääreen syömään aamupalaa :) Neiti on 1,5v ja avaa jääkaapin joka aamu ja huutaa sen alla että ”aapaaa, aapaaa” Eli AAA-mu-PAAA-laa :D Onhan se hyvä että on ruokahalu :)
Alla kuvia aamustamme.

Aamukahvi

Aamupalan tekoon
Valmis aamiainen, puuro, raejuusto,
mehukeitto, marjat ja öljy

Aamuiset vitamiinit

Lily ja aamun piirretyt

Aamiaisen jälkeen Lily katselee aamun piirretyt ja mä touhuan kotihommia, kuten pyykkejä, tiskejä, ruokia ym.. En tee enään aamun vatsajumppaa, koska Katarina sanoi että se ei enään ole tarpeen, kun en enää laihduta ;) Teen pakolliset vatsat salilla :)
Tänään tajusin olevani suht pulassa, kun jääkaapissa oli vaan raejuusto, mehukeitto ja salaatti tarvikkeet. Soitin naapuriin ja sain ulkoiluseuraa, ja samalla käytiin ruokakaupalla.
Pyrin lähtemään aamulla heti herättyämme heti liikkeelle, muuten päivä menee makailuks ja oon loppupäivänkin väsynyt. Koneisto käynnistyy hyvin ku tankkaa masun täyteen puuroa ja lähtee ulos :)

Ulos lähdössä
Ulkoilua

Ulkoilujen jälkeen tultiin kotiin ja aloin kokkaamaan päivän sapuskoja. Tänään luvassa oli lounaaksi lohi-parsakaali salaattia ja päivälliseksi paistijauhelihaa, parsaa, proteiinipastaa ja tomaattikastiketta :) Mun vakkari toi päivällinen :)
Sit lounas napaan ja pikkuneiti päiväunille ja otinpa itsekkin pienet torkut. Yleensä päivitän blogia päivällä, kun tyttö nukkuu, mutta nyt viimeaikoina mulla ei oo ollut siihen mahdollisuutta, kun mies on tarvinnut läppäriä töissä. Sama homma sen uuden kameran kanssa.. pitää ilmeisesti pyytää häälahjaksi joku söpö pinkki läppäri MULLE! :D

Lounas

Päiväunien jälkeen pakkasin salikamat, söin välipalan ja vein Lilyn naapuriin Tepalle hoitoon. Sieltä sitten salille Katarinaa tapaamaan. On ollut jo pari päivää vähän kipee olo, joten sovittiin Katarinan kanssa että ei treenata nyt vaan käytettiin aika juttelemiseen ja muuhun päivittelyyn. Ensimmäiset sanat valmentajan suusta oli: ”Ootsä syöny tarpeeks, sä oot laihtunu kamalasti!?”

Siitähän se sitten alkoi…vuodatus. Tiesin että oon tehnyt asioita väärin, ja nyt saisin noottia, mutta olin valmis kuulemaan tuomioni..
Keskusteltiin pitkään ja hartaasti mun tavoitteista ja tän hetkisestä tilanteesta. ”Sä et voi rakentaa ilman palikoita” Ja oman kehoni rakentamiseen mä tarvitsen niitä palikoita, eli ruokaa. Mun on nyt siis tunnustettava, että mun on ollu tosi vaikee syödä mun uuden ruokavalion kanssa! Mun pitää oikeesti syödä ku hevonen!  :)
Pitkän laihdutus projektin aikana tietty söi vähän ja se oli helppoa. Nyt sitä ruokaa on yhtäkkii tullukkin ihan super paljon enemmän mun ruokavalioon, ni on siinä ollut opettelemista. Mun pitää muistaa se että mä en oo enää laihduttaja vaan mä kasvatan mun lihaksia! Siihen mä tarvitsen paljon puhdasta ruokaa ja hyvää treeniä ja lepoa!
Katarina on ihana. Hyvä valmentaja. Hänen kanssa voi jutella mistä tahansa. Valmentajana Katarina osaa neuvoa ja opastaa, tukea ja auttaa. Oli tosi hyvä että saatiin juteltua, ja nyt mä lupaan! En enää mieti, että ”en syö tota, koska mä lihon” VAAN, mä syön kaiken sen mitä mulle on määrätty, ja niin mun maha pysyy kylläisenä, en oo väsynyt ja jaksan treenit entistäkin paremmin! Niin se kehityskin lähtee rullaamaan paremmin eteenpäin! :)

Hääpuku hienossa pussissa :)

Iltapäivällä meillä oli HÄÄTAPAAMINEN! <3
Pakkasin paistijauheliha-parsa-pasta mössön purkkiin ja ajoin mun siskon luokse, jonne tuli mun molemmat kaasot Emmy ja Erica ja eräs mun sydänystäväni, joka on juuri palannut vuoden pituiselta ulkomaan reissulta. Oli ihanaa nähdä, ja harmittelen että ei siinä kuulumisien vaihdossa ja tietty hääjärjestely tohinassa tajuttu ottaa yhtään kuvia :)
Askarreltiin loput hääkortit ja laitettiin kuoriin. Selailtiin häälehtiä ja suunniteltiin kaasojen mekkoja. Ihanaa kun tytöt jaksaa auttaa ja olla innoissaan ja onnellisia mun puolesta. Ei häitä järjestettäisi yksin, eikä edes kaksin, ihan kamalan suuri homma koko häät! :)

Tulin hetki sitten kotiin sieltä siskolta ja rupesin heti kasaamaan tätä postausta. Lapset nukkuu ja iltapala rahka porisee jo mahanpohjalla.
Harmi, että en oo taas tajunnu jokapaikassa ottaa kuvia, ja kuten huomaatte, niin ei tää mun päivä niin ihmeellinen oo. Tohon jonnekkin aina kun sovittaa sen salitreenin viel, niin siinähän se sit melkein on.
Aika tylsältähän tää päivä kuullosti, ku luin esikatselussa koko tekstin, mutta eihän ne päivät aina niin hohdokkaita ookkaan.  Mulle riittää että saan olla mun perheen kanssa ja pääsen tekemään sitä mistä tykkään, eli treenata!
 Ja voi olla että en jotain asiaa muistanut kirjoittaa, mutta tuossa nuo päällisimmät tältä päivältä.

Kiva kun kävit lukemassa! Seuraavana tiedossa postaus jossa kerron vähän lisää itsestäni, sitäkin on toivottu useaan otteeseen :)
Nyt nukuttaa, hyvät yöt kaikille!
:)
Sara

sara

22 vastausta artikkeliin “Päivä Saran kanssa”

 1. mä järkkäsin häät miltei yksin! Jesse hankki juomat, ruuan ja oman puvun, kaveri on dj niin se hois musat. minä sitten hoidin kaiken lopun! Mut mä tykkäsin. :) tein kortit itse ja hääkarkit… Mitähän vielä?

 2. tykkään lukea blogiasi :) Sinulla on kolme lasta, mutta yleensä huomaan juttua vain yhdestä lapsesta? :)

  • Mietinkin jo että missä vaiheessa tästä joku kysyy ja tarvitseeko mun tätä täällä selittää, mutta kerronpa nyt kun kysyit :) Eli.. Minulla on 2 omaa lasta ja miehelläni edellisestä suhteesta yksi. Eli taloudessamme asustaa 3 lasta. Pian 8vuotias esikoiseni asuu vuoroviikon kotona meidän kanssa ja vuoroviikon isällänsä. Siksi esikoiseni osuu harvemmin blogini postauksiin kuin tämä nuorimmainen, joka on kokoajan kanssamme. Ja kun vanhemmat lapset on koulussa ja päiväkodissa niin päivät tulee vietettyä tuon nuorimmaisen kanssa, joten hän sisältyy suurinpaan osaan postauksistani myös siksi. Mieheni pojasta en juurikaan täällä kirjoita, kun koen että mulla pitäisi siihen olla lupa myös hänen äidiltä.

 3. Oot kyllä jo tosi hyvässä kunnossa!Mäkin oon onneksi saanut lisäpotkua häävartalon saavuttamiseksi.. ehkä se tästä.. mutta olen ollut jo yli kuukauden kipeenä (vieläkin) niin tää on vähän vaikeeta, koska jos treenailen kunnolla niin välissä tuntuu silti ettei jaksa ees istua.. eli pääasiassa yritän levätä ja keskittyä ruokavalioon, mutta eihän se auta kiinteyttämään, argh! On tääkin nyt sitten..

  • no voi ku kurjaa :( toivotaan että paranet pian. millonkas teillä olikaan ne häät? sori en muista nyt tarkkaan :) ja kyllä se ruokavaliokin tekee ihmeitä kun muistaa sitä noudattaa :) koita jaksaa!!! :)

  • Heinäkuun lopussa.. ens viikolla on siis enää kolme kuukautta aikaa ja tuntuu ettei mun kehossa oo tapahtunut mitään muutosta.. niinku näkyvästi, kyllä kunto ehti kohenemaan alkuvuodesta ja oon tosiaan välillä jumpannut niin se on pysynyt, mutta ei tässä kyllä mihkään kesämirriksi tulla jos ei pääse hyppimään.. ja toivottavasti ruokavaliolla sais sitten sen ihmeen tosiaan aikaiseksi! mä oon ollut meinaan nyt tosi tiukkana!

  • toivotaan että paranet, niin kyllä 3kk aikanakin vielä ehtii vaikka ja mitä :) jännää, sit tehdään kivat hääpostaukset :)

 4. Jep! Ja se on tosi jännä ku blogimaailmassa oppii tuntemaan ihmiset niin ”läheisesti” ja tulee melkein tunne, että toinen on kaveri vaikkei olekaan. Tekis mieli kutsua sut mun häihin mutta ois se vähän outoa kun ei me tunneta lainkaan. Silti jos kiinnostaa tulla kuokkimaan wiccahäitä niin oot tervetullut!

  • Miten mulla on mennyt nää loput kommentit tästä postauksesta ihan ohi kaikki!!?? Anteeks teille kaikille!! Ja ihana Leena, oot kyl ihan paras, jaksat aina kommentoida niin kivasti! Ja jos häät sattuu olemaan suht lähellä ja hyvään aikaan niin mielellään tulisin ”kuokkimaan” ja katsomaan miltä kaunis wicca morsian näyttää <3

 5. Goddamned women!! You are looking GOOD!! Vitsit oikeesti näytät ihan mahtavalta! Susta tulee mun uusin idolli lihasten kasvatuksessa. :D Mulla on kans tavotteena eka nipistää pari kiloa pois ja sen jälkeen alkaa kasvattaan lihaa näkyvämmäks. Haluan näyttää urheilulliselta enkä tälläseltä riisitikkurimpulalta. :) Tee postaus jossain kohtaa sun treeniviikosta. Et mitä treenaat millonkin ja kuinka usein käyt salilla ja teet aerobista. Ja miten pitkiä sun aerobiset on. En oo ihan varma ootko tehny jo aiheesta mut tämöstä ainakin itseäni kiinnostais. Pakko vielkin vaan sanoo et näytät ihan uskomattoman hyvälle!!

  • Kuten just tohon Leenalle kirjoitin, niin en oo yhtään huomannut näitä viimeisiä viestejä tässä postauksessa!!! Anteeks akmalasti ku en oo vastannu! Yleensä kaikkiin viesteihin pyrin vastaamaan, ja varsinkin näihin ihaniin viesteihin <3 Oot ihanan viestin laittanut enkä oo sitä huomannut :( Kiitos ihanista sanoistasi, ja voisin tehä postauksen mun treeniviikosta, kiitti vinkistä! :)

 6. Jesjes kiitos tätä postausta olikin jo odoteltu! :) Sun päivät kuulostaa niin kivoilta. Musta tuntuu että itse en saa oikein mitään aikaseksi mutta tuntuu että sä teet hirmuisesti kaikkea joka päivä. Mulla oli eilen taaas jalkapäivä mutta kun salilla oli noita ”isoja äijiä” niin ne tsemppas kyllä tosi hyvin laittaan lisää painoja ja tekee viel pikkasen lisää toistoja, ja juoksukin kulki illalla kuin unelma, nyt tuntuu treenaaminen taas ihanalta :):)Toi sun treeniviikko postaus kuulostais mustakin kivalta! Nyt sitten seuraavaa postausta odottelemaan.. :)

  • Hei hyvä Miia kun sanoit tästä.. en oo yhtään huomannut! Kamalaa! miten oon epähuomiossa jättänyt näihin vastaamisen..en oo näitä ees lukenut ku vasta nyt! miten en oo huomannu, ja kaikki oli viel niiin kivoja viestejä! <3 ootte niin ihania ku jaksatte mulle noin kirjoitella :) Tästä lähtien yritän olla huomaavaisempi :)

 7. Hieman jälkijunassa pääsen seuraamaan sun muutosta, mutta ihan mahtavaa duunii oot saanu aikaan! Jään varmasti seuraamaan miten etenet! :)xxo,Janinahttp://climbofmylife.blogspot.fi

  • Heippa Janina! :) Kiva kun löysit blogini :) Tervetuloa vaan lukijaksi :) Kovia treenejä ja hyvää syksyä sulle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta