Elossa ollaan! :)

Ihania lukijoita mulla! <3 Ootte parhaita!
Mun blogia kehutaan päivittäin ja mulle kirjoitellaan ihania viestejä, jotka saa hymyn huulille. Toiset on huolissaan heti, jos musta ei muutamaan päivään kuulu mitään <3 Ihania ootte <3
Ja joo totta, oon sanonut päivittäväni päivittäin, paitsi viikonloput saattaa mennä niin että men ees avaa konetta. Mutta mutta!!! :)
Älkää pelätkö! En oo sortunut päivittäiseen herkutteluun ja ei ole muutenkaan mitään huolta! Kaikki sujuu treenien ja ruokailun suhteen just niinku pitääkin! Vaa’allakin kävin ja paino on pudonnut pikkusen. Meil on ens tiistaina Katarinan kanssa treffit, niin katotaan mitä mieltä piiskuri on mun tuloksista, vai tehäänkö jotain muutoksia ohjelmaan tai ruokailuun. Viimekesän lempibikinitkin istuu paremmin kuin viimekesänä :)

Aamupaino la 21.4.2012
Pahoitteluni taas joistain kuvista, vaikka meillä on uusi kamera, niin aina se ei oo ollu mun käytettävissä. Mies tarvitsee sitä töissä joskus, joten silloin joudun tyytymään kännykkäkuviin :) Pitäis ostaa toinen muistikortti tohon toiseen järkkäriin :)

Joo askartelin eilen illalla hääjuttuja ja mussutin muutaman kourallisen sipsejä siinä samassa, kun mun mies meni tekemään virheen ja osti semmoisia! Hyh hyh.. Olipa taas paha olo sen jälkeen. Onneks käytiin Erican  kanssa viel iltalenkillä eilen illalla, niin ei oo enää niin kovat henkiset kivut! :D

Mutta siis asiaan.
Meillä pikkuneiti on taas ollut sairaana :( Ja siksi en oo oikeen ehtinyt istumaan koneella ja bloggaamaan.

Toinen oli ihan väsy ja olis nukahtanut vaikka eteisen matolle..

Oman peiton alla on kivempi <3

Mun pikkunen <3
Tiistai illan salitreenin jälkeen tulin kotiin ja päivittelin blogia ja lapset nukku jo sikeästi. Yhtäkkiä Lily heräs  kovaan itkuun ja meidän yllätykseksi pikku neidin sänky oli yltäpäältä oksennuksessa :(
EI KAI TAAS!? -mä ajattelin.
Eli keskiviikko ja torstai meni kokonaan Lilyä hoitaessa ja toimiessa seuraneitinä toiselle, ku tuntu et mussukalla mikään ei ollu hyvin. Yllättävän reipas tyttö tuo kuitenkin oli, että vaikka oli kuumeessa ja oksennus lensi kaaressa, niin neiti vaan pysähty oksentamaan, hymähti ja jatkoi leikkejä :) Silti piti kokoajan tarkkailla ja vahtia, tottakai. Eli nää kaks päivää oltiin vaan kotona. Torstaina mä kävin töissä ja salilla. Siitä lisää kohta.
Eilinen oli jo helpompi Lilyn osalta, käytiin kaupoilla hakemassa hääkutsukortti tarvikkeita ja apteekista vähän droppeja lisää. Tepa ja hänen pikkuprinsessa lähti seuraksi. Käytiin nopeesti pyörähtämässä HulluillaPäivilläkin, mutta vaunujen kanssa kulkeminen siellä on ihan yhtä h*****tiä! :) 
Ja ilma oli taas kaunis kun morsian. Satoi niin maan perkeleesti. Ja just sillon ku ei oo käytössä autoa.. eli vaunut vuorattiin sadesuojalla ja sateenkestävää vaatetta päälle!
Lily menomatkalla metrossa
Minä onnellisesti hääaskartelutarvikkeita rikkaampana
Tytöt nukahti paluumatkalla
Tepa :)
Illalla isommat lapset menivät yökylään mummolle ja ruokakaupan jälkeen Lilykin simahti, JOTEN!!!! Mä laitoin mun miehen askartelemaan mun kanssa niitä kutsukortteja! :D hihi :D Hienoja tuli ;) Oon tyytyväinen. Vaikka aluksi olin jo päättänyt että tilaan, mutta joku ihme askartelu vimma iski päälle, ja kävin ostamassa tarvikkeet, ja oon mielissäni! Tuli tosi kivat, ja paljon halvemmalla pääsin, ku oisin tilannut! :) 

Torstaina olin siis töissä ja töiden jälkeen jäin tekemään selän. Tepa tuli samaan aikaan treenaamaan. 
Väsymys on vaivannut mua jo jonkinaikaa, mutta nyt tiedän mistä se johtui. Mulla oli monivitamiinit loppu, ja muutamana päivänä kun olin ilman, niin heti huomas väsymyksen. Nyt vitamiinivarastot on taas täynnä ja huomaa kyl eron. Treenitkin sain vedettyy oikeesti täysillä. Maastavetokin suuremmilla painoilla vetoremmien kanssa! Jes!!!

Nyt on lauantai aamu ja pitäis mennä keittelemään aamupuuroa, lähtee salille ja salin jälkeen jäädä töihin. 
”Päivä Saran kanssa” -postaus on tulossa. Valitsen vaan suht normaalin päivän näiden kaikkien sairastelujen ym joukosta, ja kirjoitan sit heti. Tiistaista voisin kirjoittaa, silloin on treffit Katarinan kanssakin :) Yritän saada siihen postaukseen myös mahd paljon kuvia! :) 
Ja postaus minusta, tulossa myös! Kerron mielelläni itsestäni lisää! Kiva jos haluatte kuulla!
Laitoin muuten jokinaika sitten mun sähköposti osoitteen tuonne sivuun, että jos tulee jotain asiaa joka ei kestä blogin päivänvaloa, niin sinne vaan kysymyksiä tai kommentteja! :)
Ihanaa viikonvaihdetta kaikille!
Sara

sara

5 vastausta artikkeliin “Elossa ollaan! :)”

  1. Voi pientä, toivottavasti taudit kaikkoaisi pian. :) Musta tuntuu taas että oon tulossa kipeäksi mutta pitää yrittää silti liikkua. Mä ainakin odotan innolla molempia tulevia postauksia! Kiva kun toteutat toiveita. :) Hyvää viikonvaihdetta sulle !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta