Diipa daapaa…

Olen salilla töiden- ja treenien ohessa tutustunut erinlaisiin asiakkaisiin.
On ensikertalaisia, laihduttajia, ylläpitäjiä, lihaksen kasvattajia. Miehiä, naisia, nuoria, vanhoja.
Päivien ja vuosien mittaan asiakkaisiin alkaa tutustua ja on kiva aina vaihtaa muutama sana tai kuulumiset.

Tänään kuulin eräältä mukavalta asiakkaalta, että ensi kevään fitness kilpailujen päivämäärä on nyt lyöty lukkoon. Eli aika on 13.4.2013 ja paikkana Helsingin Kulttuuritalo, eli kultsa! :D
Kovasti ne yrittää mua sinne yllyttää, mutta aika näyttää. Katsotaan puolen vuoden päästä aikasintaan että mikä tilanne on. Haluan olla ehdottomasti täysin valmis paketti kun astun lavalle. Ja Katarina on samaa mieltä. Kilpaileminen ja se lavalle astuminen vaatii yleensä monien vuosien aktiivisen ja intensiivisen treenin. Mulla on pohjalla ainoastaan 6 vuoden epäsäännöllinen salilla käynti johon päälle nyt pian 4kk täyteen tuleva täysin aktiivinen treenailu! Eli ei se oo mitään! Tai on se jotain, mutta tosi vähän.
Ja Katarinan sanoja lainatakseni ”oon pikku tyttö ilman lihaksia” joten hommaa on kamalasti, mutta sekin on totta et mun lihakset kehittyy suht nopee, näinkin pienessä ajassa kun tää 4kk, ni oon täysin eri näköinen kun loppuvuonna 2011 olin.

Kävin aamulla treenaamassa rinnan ja hauiksen. Ihan super hyvän pumpin sain hauiksiin, ku tein rinnan jälkeen hauiskääntöä tangolla 15kg 3×8. Treenin jälkeen sit kiireellä siistiytymään, vaatteet vaihoon ja töihin :)

Pump

Töihin mua tuli vastaan muutama murunen <3 Isäntä kävi treenaamassa niin me tytöt herkuteltiin banaanilla ja pillimehuilla :)

Lily ja Nona <3

Sit käytiin syömässä ja vähän shoppailee, ja mukaan tarttui tälläset:
Talousvaaka hullareilta
Niken tanssikengät salikengiksi <3 Ihanat!!!!

Nyt ollaan kotona, lapsilla pian uni aika ja mä ajattelin laittaa saunan päälle ja nauttia ilta-auringosta parvekkeella jäävettä nauttien :)
Puolitoista kuukautta sitten ostetut siideritkin sopis tilanteeseen hyvin, mutta just nyt ei tee mieli, eli odotelkoon ne siiderit tuolla jääkaapissa vaikka vappuun :) tai vaikka juhannukseenkin ;) hihi

Kivaa lauantai iltaa sulle!!!!
Sara
sara

4 vastausta artikkeliin “Diipa daapaa…”

  1. No eipä tuo nyt ihan diipa daapaa ole jos blogissa m a h d o l l i s e s t a kisaamisesta puhutaan :D Mua kiinnoistaisi kovin tuo sun projektisi Katarinan kanssa koska mun mielestä hän on jotenkin niin valoisan oloinen ihminen ja olen ymmärtänyt että hän on jättänyt esim. palautumisjuomat pois ja syö mahdollisimman puhdasta ruokaa..?

    • hihi.. :) no diipadaalla tarkoitin just sitä ku oli semmonen sekameteli soppa postaus, kirjottelin vähän sitä sun tätä :) mutta asiaa kuitenkin! :) joo puhdasta ruokaa ja mahdollisimman paljon kaikki tarpeellinen suoraan ruoasta, kuten hiilarit ja proteiinit.. mutta mulle lisättii palkkari mun ruokavalioon, että ei vahingossakaan jäisi kalorit liian vähälle ;)

  2. Hei jaksiaisitko kirjottaa sellasen postauksen, missä kerrot miten saisi inspistä laihduttamiseen. Tai lähinnä miten sen saisi onnistumaan!! Motivaatiota on varmasti monella, mutta itsekuria ei ole, ja suuhun laitetaan vaan pullamössöä. :P Kirjottaisit siis blogissa esimerkiksi mitä syömistä kaapeissa kannattaisi olla aina, kun nälkä yllättää ja kuinka usein kannattaisi syödä ja mitä, liikunnasta jne. Tavallaan sellanen motivaatiopostaus muille ihmisille jotka haluais karistaa kiloja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta