Tyhmä päivä

Tänään on ollut kyl aika tyhmä päivä. Olin taas aamulla kamalan väsynyt. En ois millään jaksanu nousta sängystä katsomaan piirrettyjä Lilyn kanssa, mut olihan se vaan noustava. Ja heti kun mahdollista niin laitoin Lilyn päikkäreille ja nukahdin itekki samantien.
Me ollaan päivittäin ulkona, aina heti aamusta. Tai jos ei mennä ulos, esim huonon sään takia, niin kutsutaan meille joku leikkikaveri Lilylle tai sit kutsutaan itsemme kylään jollekkin :D
Mutta tänään en siis jaksanut edes kauppaan lähtee aamulla Tepan kanssa, ku ajatuskin vaatteiden pukemisesta ja Lilyn pakkaamisesta ulkotamineisiin, sai mun päätä särkemään.

Onneks olo vähän helpotti ku heräsin päiväunilta.
Tein perheelle ruokaa ja lähdin salille. JEE, nyt on taas jalat tehty, eikä tartte viikkoon ajatella sitä treeniä. Mä siis vihaan jalkapäivää… johtunee varmaan siit et ei oo jalat viel missää hyväs kunnos… tai en mä tiiä. Mut en yhtää tykkää tehä jalkoi.

Treeni suju ihan jees, ehkä vähän huomasi väsymyksen vaivaavan, mutta yritin silti parhaani. Salin jälkeen olo oli kun uudestisyntyneen! Niin kuin aina :D Palkkari huiviin ja ulkoilmaan, ihan parasta.
No nyt sit ku pitäis mennä nukkuu, et jaksaa taas aamulla…ni ei väsytä :/ Kai se on vaan yritettävä..
Tulisko mieleen jotain mistä haluaisitte mun kirjoittavan? Oon yrittäny toteuttaa teidän lukijoiden toiveita, mutta sanokaa jos joku on mennyt unohduksessa ohi. Toiveita vaan kehiin siis ;)
Öitä!
Sara

sara

13 vastausta artikkeliin “Tyhmä päivä”

 1. Voi ei. :( Noi päivät on kyllä tyhmiä. Mulla itelläni oli myös eilen tyhmä päivä. Mutta usein se seuraava on jo parempi! :)<3

 2. Heei ! Mullaki oli maanantaina jalkapäivä ja just semmonen fiilis ettei jaksais millään lähtee minnee mutta sain itseni kammettua salille ja tuli kyllä taas niin hyvä fiilis sen jälkeen että onneks menin 8) Olis kiva jos tekisit postausta siitä sun päivästä, että mitä oot syöny ja treenannu ja muutenki puuhaillu, kuvien kera tietty! :)

  • heijj :D joo on jalat aika kamala treenata, mut treenin jälkeen on voittaja olo! :D ja Mun päivä- postaus tulossa! kiitos toiveesta :D

 3. Minäkin tulin toivomaan ”Päivä Saran kanssa”-postausta :D Hyvä että sellainen on jo suunnitteilla! Olisi myös kiva tietää millaisilla painoilla olet aloittanut ja millä teet nyt. Bodyfitness-juttuja on kiva lukea myös, ihan vaikka jotain perusjuttuja mistä on kyse ja mihin sillä pyritään, kun kaikille (=mulle :D) se ei varmaan oo ihan selvää :) Kiitos kun kirjotat tätä blogia, oot hurja tsemppari kaltaisilleni sohvaperunoille, jotka yrittävät trimmata itseään kohti parempaa kuntoa ja vartaloa!

  • Päivä Saran kanssa postaus tulossa, ja siihen samaan laittelen sit vähän noita painoja joiden kanssa kamppailen :) kiva kun viihdyt blogissani! :) ja tosi mahtavaa jos pystyn tätä kirjoittaessani tsemppaamaan muita, kuten sinua!!! :)

 4. Vitsit sä olet hyvässä kunnossa :) Mä en tiedä miten saisin itseäni niskasta kiinni että saisin laihdutettua edes sen 5 kiloa. Olen normaalipainoinen (lähellä lievää ylipainoa indeksin mukaan), ja haluaisin ns. ennakoida tilannetta ja laihduttaa niin, että mulla olisi hyvä olo eikä tarvitsisi vaatteilla peitellä kroppaa. Ei mulla ole mitään super hyvän kropan tavotteita (vaikka olisi sekin kiva), vaan mulle riittäisi hyvin että olisin hoikka ja voisin hyvin!Olisko sulla jotain neuvoja miten tämmönen itsekuriton ja herkkuperse (sanan toisessa merkityksessä) saisi alotettua laihdutusprojektin?

  • Heissan ”herkkupeppu” ;) hihiNyt vaan niskasta kiinni ja siitä se sit vaan lähtee! Ajattelet niin, että muutkin pystyy, niin miks en minäkin! Voit alkaa kirjottamaan mulle sun tilanteista/tuloksista/kysymyksistä, niin autan mielelläni ja tsemppaan eteenpäin!!! Uskon että pystyt siihen! Kesään, ja lämpimiin shortsi keleihinkin on vielä aikaa, joten hyvin ehtii! :) Voitontahtoa vaan ja tsemppiä treeneihin! U can do it! :)

 5. Mä voisin haluta bloggausta missä kerrot lisää itsestäsi :) Tuolta paljastuksista löytyy jo vaikka mitä, mut aina olis kiva tuntea blogin kirjoittajaa enemmän. Eli oletko mitä harrastanut, mitä kouluja käynyt, miten päädyit tuonne kuntosalille töihin, teetkö missä tatskoja ym.

  • Ihana mansikkainen <3 Hengissä ollaan! Meillä pienimmäinen on sairastellut niin en oo oikeen ehtiny istuu koneella.. mutta nyt jo helpottaa ja munkin bloggauksen vieroitusoireet alkaa hälvetä ku pääsi aamulla postaamaan ;) hihi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta