Lupaamani video

Noniin. Tässä nyt tämä lupaamani treenivideo :) Tai jos tätä nyt treenivideoksi voi sanoo :) Ehkä ennemminkin jonkin näköinen Saran ja salin esittelyvideo :D Näitä on jatkossa luvassa lisää, mikäli ei oo ihan kamalaa katsottavaa, itseäni ainanki nauratti kovasti kattoo itteensä taas näytöltä :) Hihih..

Tämä päivä alkoi vaikeasti. Olin tosi väsynyt ja ihan uupunut. Puuro ei oikein maistunut mutta väkisin sen naamaan vetäsin ja sit lähettiin leikkipuistoon.
Lounasta syötiin vaihteeks Tepan luona. Tepa asuu siis samassa rapussa mun kanssa, joka on tosi kiva, esim ku meil on suht saman ikäiset tytöt jotka viihtyy toistensa seurassa :) Ja ihan huippuu on myös se, jos joku on loppu, ni voi mennä lainaa naapurista ;) hihii..
Eli lounaaksi oli tänään kookoskanaa ja parsaa, tomaattikastikkeella :D Kuvassa näyttää suht kuivalta, mut ihan superiihan se oli :) Varsinki ku rakastan parsaa :D

Sit illaksi kiiruhdin töihin ja töiden jälkeen salille. Olkapää-ojentaja jumppaa. Tepa oli myös treenaamassa :) Tepa innostui myös bloggaamisesta ja on juurikin aloittanut kirjoittamaan blogia, 
johon pääset tuosta->  Tavoitteena unelmavartalo

Tepa ja mä
Nyt taas on semmonen fiilis et vois vaik mennä nukkuu. Ja niin mä myös teen. Huomiseen!
Sara
sara

11 vastausta artikkeliin “Lupaamani video”

  1. Ruoka on kyllä aika askeettisen näköistä mut väliäkö sillä jos maistuu hyvältä! ;)Video on ihan mahtava! Tosi hienosti tehty ja oot niin suloinen! <3 Lisää videoille peukutus =)

  2. Olet kyllä uskomaton mimmi =)Itse kahden lapsonen äiti,muksut 4wee&5kk.Pitutta tuommoiset 170cm ja tänään aamupaino järkyttävät 71kg :oPuhumattakaan tuosta löllykkämasusta,joka on kyllä pallljon pahempi kuin sinun ennen painonpudotustasi.Salille olisi itselläkin kova hinku,mutta tosi asia on se että en pääse,en sitten millään ilveellä kun en omista autoa…Onneksi blogisi motivoi liikkumaan muutenkin!Olet kyllä tämänhetkinen esikuvani !

  3. Ihana video! Miks mä en saa mitään aikaseks…:/ Kai se on laitettava nyt alkuun tää ruokapuoli kondikseen. Ku ei mulla oikeestaan pudotettavaa oo, poltettavaa vaan.

    • Niin kai pitää. Täytyy varmaa crossari hankkii olkkariin, et voi siinä hiihtää, ku polvet ei kestä juoksemista. Sais edes jotain pohja/peruskuntoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta