Vapaapäivä ja kummipojan synttärit

Tänään oli vapaapäivä niin salista ku aerobisesta. Oon tosiaan vaan lataillut akkuja ensviikkoa varten.
Aamu meni ihanasti kotona tehden hyvää ruokaa ja häämatkaa suunnitellessa :) Taidettiin löytää mieluinen kohde <3
Sit vähän päivemmällä käytiin mun kummipojan 3v synttäreillä mun siskon luona. Siskoni oli leiponut vaikka ja mitä ihanaa! Kermakakku maistui niiiin hyvältä! Tai sit se suklaakakku! Mums :P Sekosin täysin!!! kuten kuvista saattaa huomata xD hihiii.. huomenna sit jumppaa ;)
Tässä muutamia otoksia synttäreiltä:

Sit muutaman tunnin kuluttua juhlavaatteet lensi treenikassiin ja treenikassista duunivaatteet niskaan ja töihin.

Töissä ollessani, muu perhe lähti shoppailemaan, ja tuloksena tämä:

Joo joku varmaa ajattelee et justhan niille tuli ”uusi perheenjäsen”, kun meidän perheeseen ostettii eka järjestelmäkamera..mut se oli mun miehen mielestä kuulemma liian pliisu, ni se meni sit ostamaan vähä paremman :) Nyt on sit millä kuvata! Ja tässä uudessa on siis videokamera mahdollisuus myös ;) hmm.. treenivideot, Here I come!!!!! :D
Nyt kun oon innostunu jo pitemmän aikaa kirjottaa tätä blogii, ni on kyllä totta et kivat/hyvät kuvat on tosi tärkeitä myös. Itse tykkään lukea blogeja joissa on paljon kuvia just esim blogin kirjoittajasta ym.. eli siks myös itse pidän yllä semmoista blogia :D Ja kyllä nyt kelpaa räpsiä, kun on noin hyvä kamera ;)

Huomenna olis sit olkapää-ojentaja treeni, jonka piti olla jo tänään, mutta jouduin pitää täl viikol 2 peräkkäistä vp:tä ton eilisen kuvaus session takia ni pidän tänää vp:n ja alotan huomenna viikon sit olkapäillä..

Nyt, makoisaa sunnuntai illan jatkoa kaikille!
Sara

sara

10 vastausta artikkeliin “Vapaapäivä ja kummipojan synttärit”

  1. Voi kun sie oletkin niin nätti ja pirteen näköinen, niin näissä kuvissa, kuten muissakin. Sellanen elämäilo oikein huokuu susta ja se, että oot nyt löytänyt sen ”oma jutun” eli tän salitouhun :) Tsemppiä treeneihin ja arkeesi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta