Hääjärjestelyjä

Toiveiden hääkengät, vielä siis ostoslistalla :)

Oon yrittänyt toteuttaa lukijoiden toiveita, ja kirjoittelen postauksia teidän toiveistanne. Nyt toivottiin häävalmistelu -postausta, ja tässä nyt jotain :) Ihan kaikkea en viitsi kertoa, koska monet kutsuttavista vieraista lukevat blogiani, ja haluan osan juhlista olevan yllätystä :)

Mutta siis, mulla on 2 kaasoa, Erica ja ihana pikkusiskoni Emmy <3 Molemmat naiset ovat mulle tärkeitä ja rakkaita ja mikä parasta, MOLEMMAT OVAT NAIMISISSA :) Eli he tietää mistä tässä koko touhussa on kyse :) Ei sillä että olisin häiden aikaan mikään bridezilla ;) Khihii :)
Joten tässä esittely mun ihanista kaasoista! <3

Ensin esittelyssä Emmy, pikkusiskoni <3
Emmy on mua vuoden nuorempi ja myöskin kahden ihanan lapsen ahkera töissä käyvä äiti. Minulla on kunnia olla Emmyn esikoisen kummitäti <3 Emmy on ollut nyt muutaman vuoden naimisissa onnellisesti ihanan miehen kanssa. Olin myös kaasona heidän häissä. Olimme Emmyn kanssa molemmat raskaana Emmyn häissä, hauska sattuma :) Ja meillä on nyt siis 2viikon ikäerolla syntyneet tytöt. Ollaan aina oltu ihan parhaat kaverit, ja ihanaa että asutaan samalla paikkakunnalla, niin näkeminen on helppoa <3
Sit vuorossa Erica, sydänystäväni <3
Erican kanssa ollaan nyt tunnettu 4 vuotta <3 Tavattiin ensimmäistä kertaa sairaalassa, kun Erican esikoinen oli juuri syntynyt. Käytiin silloin 4 vuotta sitten ystäväni kanssa katsomassa Erican vastasyntynyttä poikaa, ja sillä tiellä ollaan. Ystävyys lähti siitä. Niin se aika rientää. Ericakin on siis naimisissa onnellisesti ja kaikki varmasti tietää myös sen että Ericalla on myös 2 ihanaa lasta. Ericankin polttareissa ja häissä olin raskaana, ja suht rauhallisin mielin, joten odotan innolla nyt hääjuhlia yhdessä :)
Ihanat rakkaat kauniit ystäväni <3
Siinä siis kaasojen esittely. Hääjärjestelyt on nyt siis siinä vaiheessa, että kirkko ja juhlapaikka on varattu. Toivoin iltavihkimistä, ja saimme sen! Meidät vihitään siis klo 16.
 Ruoat/tarjoilut valittu ja juhlapaikan koristeet aika hyvin jo hankittu. Juhliemme teemaväri on ruskea. Häät on elokuussa, eli kesän lopulla, niin ruskea, maanläheinen väri sopii mielestäni juuri syksyä edeltävään aikaan. 
Vieraslistallamme on 98 vierasta + lapset. Lähimmät sukulaiset ja tärkeimmät ystävät, niistä meidän häät koostuu <3
Hääpuku on siis jo kaapissa odottamassa. Ja mieheni puku on myös jo kotona. Hääpuvun ostaessani, puku oli pieni. Ostin siis tavoite puvun. Päätin että en halua mennä 74kiloisena naimisiin, ja ostin muutaman koon pienemmän puvun, kätevääkö? No jaa.. nyt puku on sopiva, jopa ehkä hitusen iso, joten voi olla että sitä joutuu vielä kaventamaan, ellei selkä levene ;) hehe.. 
Ystäväni Hele ompelee morsiustytöille, eli minun kahdelle, sekä siskoni tytölle, kaikille kolmelle samanlaiset mekot. Sulhaspoikina toimii mieheni poika sekä kummipoikani <3
Pukuni on merenneitomallinen pitsiunelma, tässä muutama maistiainen pitsistä ja helmikirjailuista <3

Morsiustyttöjen puvut tulee olemaan jotain tämän tyylistä mutta valkoisena:
Kutsukortit on nyt valittu ja pitäisi vaan tilata, laittaa kuoriin ja postittaa, viimeistään ensikuun aikana siis täytyy hoitaa se :) Tätä tyyliä:
Olen tosi tyytyväinen siihen että olen saanut itseäni niskasta kiinni, ja linjat semmoiseen kuntoon, joista olen haaveillut. Jokainen tyttö haluaa olla kauneimmillaan yhtenä elämän tärkeimpänä päivänä, hääpäivänä. Olen myös iloinen niinkin pienestä asiasta kuin hiukset :) Mulla oli tosi pitkään ihan lyhyt tukka, ja joskus mietin että häissäni haluan olla tumma -ja pitkätukkainen. Se on toteutumassa myös :)
Juhlapaikka on täällä kotikulmillani, meren rannalla. Tässä muutama maistiainen siitäkin :) Pöydät tulee kolmeen pitkään riviin ja päälle valkoiset pöytäliinat, ruskeat kaitaliinat plus muut koristeet, niin eiköhän me kaunis juhlatila saada :) Tykkään siis aivan mielettömästi tuosta tilasta ja paikasta kun se on meren rannassa ja vihreää nurmeä koko piha plus iso terassi :) Toivotaan vaan kaunista ilmaa <3

Hääkuvat otetaan sit tuolla juhlapaikalla, ulkona. Haluan meren äärellä otettuja kuvia sekä kaikenlaisia hauskoja hassuttelu kuvia :) Toivotaan edelleen sitä hyvää ilmaa :)
Tässä nyt pikkaisen esimakua tulavasta, vielä on paljon tehtävää, kuten kaasojen pukujen metsästys, bändin/dj:n löytäminen ja häämatkan päätös :) Ehdottomasti haluan lähteä heti juhlien jälkeen häämatkalle <3
Olisiko jollain ehdotuksia paikasta? Ja muutenkin jos on muita vinkkejä ja ideoita esim hääpäivän kulkuun tai paikan koristeluun, niin kertokaa ihmeessä :)
Kiva kun viihdyit!
Sara
sara

15 vastausta artikkeliin “Hääjärjestelyjä”

  1. Ihana postaus <3 Tuo hääpaikka näyttää ihanalta ja paikkana varmasti todella toimiva! Tsemppiä kauheesti kaikkeen hulinaan ja mölinään, ja onnittelut siitä että olet saanut itsesi haluamaasi kuntoon :)

    • kiva jos tykkäsit <3 ja joo, kunto on hyvä, mutta nälkä kasvaa syödessä, parempaan kuntoon haluan vaan kokoajan :)

  2. Hassua, mun ja siskoni pienimmillä pojilla on myös 2 viikkoa ikäeroa :) Meil on hääbändi hankittu, voin sit kertoa oliko hyvä. Tosi aikaisin kannattaa oikeasti niitä alkaa kyseleen, sil ainakin alkukesästä ne oli tosi buukattuja. Ja sama tilanne valokuvaajien kanssa. Mä palkkasin meille yhden Muotoilu-puolen opiskelijan kuvaamaan, oli kivoja ja iloisia kuvia ottanut. Niin ja meil häämatkakohteena on Mauritius :)

    • hihi.. joo aika hassu sattuma :D valokuvaaja meilläkin on varattu, et se bändi on viel ainoo jota mietin.. ku en oo varma haluunko bändin vai dj:n… ihana mauritius.. kuullostaa kivalta <3

  3. Kiva lukea hääjärjestelyistä, kun meillä on myös häät elokuussa. Kannattaa tosiaan valokuvaajia, bändejä ym varata aika aikasin, varsinkin kesäsin niillä tuntuu olevan paljon varauksia :) Teillä on vähän samanlaiset suunnitelmat kuin meillä eli hienoa ilmaa toivotaan, sen varaan on laskettu paljon! :)

  4. Kiva postaus :)Mikä toi teidän hääpaikka on?Tosi kauniin näkönen, saako sinne tuoda omat ruoat ja juomat?Ite oon katellu monia paikkoja jo vaikkei päivää ole vielä lyöty edes lukkoon ;)

  5. Paikka on Stansviikin kartano alueen kesäravintola, joten kun kyseessä on ravintola, niin ei omia juomia. Meillä juomat tulee siis talolta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta