Selkätreeni Mayorsilla

Tulin just salilta. Kävin Janin kanssa treenaamassa selän Mayorsilla Ruoholahdessa. En ollu ikinä kyseisellä salilla käynyt, vaan kuvista, videoista ja tv-ohjelmista nähny paikkaa, enkä pettynyt :) Päinvastoin, tykkäsin kovasti. Oli kiva nähdä Jania ja treenata yhessä. Kyllä mä tykkään varsinki selkä- ja jalkapäivänä treenata jonkun kanssa. Se on niin motivoivaa ku on joku mukana huutamassa/kannustamassa/tsemppaamassa. Taas tuntu et toi selkä treeni meni paremmin ku hyvin, ku sain vähän potkua persuksiin kun Jani huus mulle :D
Varsinki maastaveto on vähän semmonen liike, jossa meinaan helpolla luovuttaa ja jättää kesken, ku se on niiin vaikee, mut onneks en nyt jättäny kesken. Viimeiseen sarjaan haettii remmit avuks, ku oli jo pito niin heikko, et sain viel tehtyy vikanki sarjan loppuun asti :)

Taas tää menee vähän hassusti, ku eka kirjotan tän päivän jutut ja sit pomppaan takas eiliseen.. No mutta kai te ymmärrätte :) Eli hiukan vielä eilisestä.
Kävin viemässä esikoiseni koris treeneihin, ja sillä aikaa kävin itse salilla tekemässä jalat. Tää perheen pyörittäminen ja aikataulujen sumpliminen on aina vähän haastavaa, ni pitää käyttää hyväks jokainen mahdollinen vapaa aika, jos on treenattavaa. Eli neidin koris treenit kestää 1,5h, ja siinä välis ehtii just käydä tekee reilun tunnin jalkajumpan :) 
Salilta sit kiireesti hakemaan tyttö treeneistä ja koko perheen voimin kauppaan. Vielä ostosreissun jälkeen jaksoin illalla lähteä Erican kanssa lenkille, oli ihana nähdä pitkästä aikaa, ei nähty pyhinä ollenkaan, Erican ollessa oulussa vanhempiensa luona.

Nyt onkin sit loppupäiväksi tiedossa siivoomista ja pyykin pesua, menee se päivä siis niinkin :) Huomenna ajattelin postailla vähän hääjuttuja, lukijan pyynnöstä :) Meillä on häät elokuussa, ja suunnittelut hyvällä mallilla, toteutuksia odotellessa :) Mutta siitä lisää huomenna :)

Kivaa päivää kaikille!
Sara
sara

8 vastausta artikkeliin “Selkätreeni Mayorsilla”

 1. Itsellä kans jalkapäivä eilen. Tein nyt ekaa kertaa askelkyykkyä smithissä ja viel silleen, että taempi jalka oli stepperin päällä, eli raskaamman kaavan mukaan, painona 20kg + tanko. Voi jestas, että otti kankkuihin ja tänään tuntee kyllä lihaskaluja myöten sen, mitä eilen on treenattu. Miten sulla, jumiutuuko lihakset miten helposti treenin jälkeen?

 2. Moikka!Aikamoisilla painoilla teet. teetkö pitkiäkin sarjoja??? hui :D askelkyykyt on ihan super raskaita jos ne osaa tehdä oikein, jopa ilman painojakin. kyllä mulla jonkun verran alkaa paikkoja jumittaa, mutta kevyt venyttely on jees ja magnesium auttaa kramppeihin ja lihasjäykkyyteen. ni aika helpolla oon päässy, en oo paljoo joutunu kärsii :)

  • Toivon mukaan teen oikein noi askelkyykyt, hyvin ne ainakin kankkuun otti jos ei muuta ;) No, eilen tein siis ekaa kertaa noita, niin sarjat oli 3×8 per jalka. Voin sanoa, että kyllä irvistytti viimesillä toistoilla! Mut niin mahtava tunne kun tekee kunnolla ja tosissaan, ei sen pie helppoa ollakkaan, vai mitä?! :) Joo ja venyttelyt on ehdottomat. Huomasin itsekin, että noi lonkankoukistajat kun oli tosi jumissa vielä vähän aikaa sitten, niin ne vaikutti esim. prässissä siihen, et miten syvälle pystyin sen liikkeen tekemään. Nyt oot opetellu venyttelemään vähän aktiivisemmin. :D

  • Joo siis eihän sen pidä helppoo tai kivaa ollakkaan, vaan se fiilis mikä sulla on sit onnistuneen salin jälkeen, ni sitä haetaan! se fiilis on mahtava! :)

 3. Moikka !Vitsit kun oon ihan koukussa tähän sun blogiin, taas ihan innolla odotin että pääsin katsomaan ootko tehnyt uutta postausta, en voi kyllin kiittä sua siitä että jaksat kirjotella, et tiedäkään kuinka paljon oot motivoinu mua ja muutenkin piristäny mun päivää ! :) Olet ihan mielettömän ahkera nainen kun jaksat perheen pyörittämisen lisäksi vielä urheillakin noin paljon. Tulee itselle semmoinen fiilis että kyllähän munkin pitää jaksaa käydä edes se 4 kertaa viikossa salilla ja muutenkin noudattaa tota suunnitelmaa jos joku jaksaa sen lisäksi tehdä vielä noin monta muutakin asiaa. :) KIITOS paljon, olet ihana ! Itse kävin tänään tekemässä jalkatreenin ja huomenna piiitkästä aikaa kaverin kanssa treenailemaan, kivalta on tuntunut paluu entiseen treenitahtiin sairastelujen jäljiltä. :)

  • ihana oot itse!:) ja voi kiitos! kiva jos joku odottaa mun postauksia! :) tulee hyvälle mielelle :)hyvä että et oo kipeenä enään, ja jaksat käydä reenaamassa! hienoa! tsemppiä jatkoonkin! :)

 4. moi!mitä mieltä oot itse tai oletko saanut joltain ammattilaiselta ”oikeaa tietoa” asiasta. eli: aina väitetään, että rasvan polttaminen ja lihasten kasvattaminen samaan aikaan ei ole mahdollista. on valittava ensin jompi kumpi, eikä molempia voi saada samaan aikaan. no, ainakin sun hienon kehityksen perusteella tää väite ei näyttäis pitävän paikkaansa! oot selvästi saanut lihasta ja rasvaa on palanut… jotta laihtuu, täytyy saada vähemmän kaloreita kuin kuluttaa ja jos haluaa saada lihasta, täytyy saada enemmän energiaa kuin kuluttaa, eikö? sun blogi on tosi kiva ja erityisen kivaa on, kun jaksat päivittää sitä niin usein! :) laita lisää postauksia erityisesti sun treeneistä, ne on niitä parhaimpia!

  • no kyllä se tavallaan on niin.. että jompikumpi on valittava ja keskityttävä siihe. mä laihdutin ekana. ja nyt kerään lihasmassaa, mutta toki se kuluttaa ja polttaa sitä rasvaa samalla kun ne lihakset kasvaa, mutta en tietentahtoen nyt polta rasvaa, vaan eka kerään ne lihat :D ja sen että onko rasva palanut kuinka paljon, näkee vasta mittauksissa, mun vartalo on muuttunu niin erinäköiseksi kun oon saanu lihaksia, et ei osaa sanoo paljon rasvaa on palanu :D mut lihaa ainanki oon saanu, vähän ;) kiva kun viihdyt :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta