Pääsiäisviikonloppu

On taas mennyt muutama päivä ”lomaillessa”, enkä siksi oo kirjoitellut blogiin. Juuri joku lukija kirjoitti että tykkää mun blogista, ja siitä kun kirjoittelen niin usein :) Mutta se on niin, että nää mahdolliset pyhät ja viikonvaihteet on sen verran vilkkaampia kun perus arki, että ei aina oo aikaa istahtaa koneelle ja päivittää kuulumisia. No mutta nyt sitä aikaa on, kun isommat lapset on pihalla ja pienin nukkuu päiväunia :)

Torstaina olin aamulla Erican luona kahvittelemassa, ennen kuin heidän perhe lähti ouluun, Erican lapsuuden kaupunkiin.
Päivä meni nopeasti ja meidän iloksemme mieheni sisko yöpyi vielä yhden yön meillä ja lupasi hoitaa lapsia niin päästiin mun kullan kanssa leffaan. Ostettiin kaikkia ihania herkkukarkkejakin leffaan, mut ei sit oikein tehnytkään mieli niitä :) Leffan jälkeen olin niin väsynyt että suoraan vaan kotiin ja nukkumaan, ni jaksoi sit pe aamuna painaa salilla.

Perjantaina herättiin aikasin ja oltiin jo klo 9 aikaan salilla. Rinta-hauis treeni ja vatsat. Olo salilla oli jotenkin uupunut vaikka olin nukkunut hyvin, mutta jaksoin painaa ja kulta tsemppas hyvin.

Oli tarkoitus lähteä salin jälkeen ajamaan mökille loppu pyhäksi, mutta ilma ei ollut kovin houkutteleva. Lunta tuli vaakatasossa ja oli inhottavan kylmä ja räntäinen ilma. Joten päätettiin jättää ensikertaan..
Treenien jälkeen jäin kotiin kokkaamaan ja isäntä lähti auttamaan siskoaan muutossa. Muutaman tunnin jälkeen soiteltiin ja pyysin muuttomiestäni tuomaan leffan ja jotain herkkuja illaksi :) No se ”jotain herkkuja” näytti tältä :)

Eli loppuilta perjantaista menikin sit noita napostellessa :)
Lauantaina käytiin mun äidin kanssa syömässä Rossossa, ja sit vähän kaupoilla kiertelemässä. Kotiin päästyämme, alkoi edellis illan herkut painaa mieltä ja päätin lähteä vielä lenkille. Kotiin päästyäni laitettiin lapset nukkuu ja alettiin kattoo leffaa, ilman herkkuja tälläkertaa :)
Mummo ja lapset Rossossa

Vuohenjuustokanaa ja kasviksia

Murun annos

Monsteri vauva <3

Lenkille sulattelemaan herkkuja

Ja sit vielä tästä päivästä. Aamulla aikasin salille koko perheen voimin, ja jumppa vuorossa oli ojentajat-olkapäät + vatsat. Oltiin taas aikasessa, ja salilla ei ollut ketään :) Sai lapsetkin jumpata ketään muita asiakkaita häiritsemättä :)

Nyt sit vielä nauttimaan pyhien viimeisistä päivistä, eli hyvää ruokaa ja päiväkävelyä, huomenna jalkatreeni. Sitä odotellessa…yyhh :/
Mutta hyvät viikonlopunvaihteet kaikille tasapuolisesti, ja palataan asiaan taas viikolla! :)
Sara
sara

10 vastausta artikkeliin “Pääsiäisviikonloppu”

 1. Heips! Olen ajatellut ottaa tatuointeja jo monta vuotta.Miten lapsesi suhtautuu niihin? :) Omia lapsia on tarkoitus hankkia joskus vielä niin ajattelin kysyä ihmiseltä jolla on kokemusta tästä puolelta :)

  • Moikka. Mulla on ollut tatuointeja jo ennen lapsia, joten lapset on tottunut siihen että niiden äidillä on kuvia iholla. eikä ole sitä sen ihmeemmin kyseenalaistaneet. olen ottanut kaikki kuvat omasta tahdostani enkä miettinyt mitä muut siitä ajattelevat. vanhin lapsistani kyselee jo innolla että teenkö hänelle tatskan heti kun hän täyttää 18v :) vastasin että katsotaan sitä sitten :)

 2. Kuka välittää mitä mieltä lapset on sun tatuoinneista? Itsehän tässä aikuisia ollaan ja pitäisi opettaa lapsille avomielisyyttä kaikenlaisia ihmisiä kohtaan. On muuten hassua, näin Miami Inkissä sellasen jakson, missä joku äiti oli otattanut yhden tatuoinnin pois, koska sen lapsi ei tykännyt.. ja nyt ku se muka tykkää tatskoista ni se otti sen takasin, mitä pirua? Tosi hyvä opetus lapsille.. Ole epävarma itsestäsi ja jutuistasi mistä tykkäät, jos joku on eri mieltä. En nyt tiiä miks tästä avauduin, mutta piruvie oot hottis nainen!! <3

 3. Hei Sara!Mikäli en ole täysin väärässä, noudatit aiemmin hyvinkin tiukkaa ruokavaliota, etkä sallinut itsellesi mitään herkkuja (karkit tms.)? Kuuluuko tähän uuteen, Katarinan laatimaan, ruokavalioon jonkinlaisia ”herkkupäiviä” tms. vai syötkö hyvällä omatunnolla silloin tällöin herkkuja, kun tiedät että käyt myös polttamassa ylimääräiset kalorit?Intoa kevään treeneihin!

  • heippa!Joo kyllä. aiemmin noudatin tiukkaa ruokavalioo, koska laihdutin. kalorit oli minimissä, liiankin minimissä..koska treenasin kuitenkin paljon..ja hiilareita ei ollut juuri ollenkaan. Nyt ruokavalioni on uusi, mutta ei siihen silti kuulu herkkupäivää :) vain 1 vapaavalinnainen ateria kerran viikossa kuuluu, ja yleensä tuhlaan sen viikonloppuna. ja se siis tarkoittaa puhdasta ja terveellistä ruokaa, mutta enemmän kuin tavallisesti.. mut kyl välil pitää herkutella, ja viime viikonlopun pizza slice, kupillinen jäätelöä ja jugurtti cashewpähkinät oli mun tankkaus ateria :) nyt taas jaksaa :D ja hyvällä omallatunnolla uskallan välillä syödä enemmän, koska tiedän että ne palaa pois kun oon päässyt kiinni treenin makuun :D eikä tässä vielä millään kisadietillä olla muutamaan vuoteen, niin pystyy aika hyvin soveltaa noita aterioita et ei ala tökkii :Dhyvää kevättä sinne! :)

  • Kiitos vastauksesta :)Haluisitko jakaa tämän ”uuden” ruokavaliosi blogissasi vielä hieman tarkemmin? Jopa ihan oman postauksen arvoisesti? Eli esim. minkälainen on aamupala/lounas/välipalat jne… Ja kuinka paljon esim. hiilareita sitten lisättiin uuteen ruokavalioosi, ja mikä on suurinpiirtein päivittäinen kalorimäärä?

  • moi. Ruokavalio on mulle henkilökohtaisesti laadittu, mun lähtökohdat ja tavoitteet huomioonottaen. Olen palkannut Katarinan tekemään itselleni ruokavalion sekä treeniohjelman, enkä ajatellut jakaa sitä muille, koska olen siitä maksanut. ja se on tosiaan tehty mun lähtökohdista ja just mulle, eikä se välttämättä edes sopisi muille.. valitettavasti en siis kerro siitä enempää, kuin mitä olen jo kartonut. sen verran olen aikaisemmissa postauksissa maininnut, että kalorit pyörii siinä 1700 nurkilla.. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta