Lenkkeilyä ja kipeitä nivusia

HUOMENTA!!! :) Tänään on varmasti hyvä päivä vaikka…

…toissapäiväinen jalkatreeni sai mun oikean etureiden kipeäksi. Jo silloin salilta kotiutuessani, suihkussa tunsin kuinka tietyssä asennossa oleminen sattui. Kipu on oikeastaan tossa nivusen ja etureiden yläosassa, tai ehkä tarkemmin sisäreiden puolella. Rappusten kävely, kyykkyyn meneminen tai venyttely sattuu ihan sairaasti! Normaalisti kävely tai istuminen ei satu. Mitähän se kipu vois olla? Mun henkilökohtainen  PT Monna voisitko kertoa taas mikä mua vaivaa :)

Vaikka toista alaraajaa särkee edelleen, niin kävin eilen illalla tekemässä kunnon reippailu lenkin Helen kanssa. Kävely tai hölkkä ei tunnu pahalta mutta heti jos juoksee kovempaa niin sit tuntuu taas inhottavaa kiristystä ja polttavaa särkyä. Tänään ois selkä treenin vuoro.

Minä ja Hele

Viime perjantai aamuna olin siis tampereella ja kävin ystäväni Hannan kanssa kahvilla ja kiertelemässä keskustorilla. Torilla myytiin ihania kesäisiä housuja, (jotka on ilmeisesti tämän kesän muoti villitys) ja olisin halunnut vihreät, lilat tai oranssit, mutta en uskaltanut ostaa ilman että sovitan. Hannan kanssa ihastuttiin ehkä eniten siihen oranssiin väriin, ku muistui  mieleen että meillä on ollut lapsuudessa juurikin sellaiset oranssit farkut :D Koulutusviikonlopun aikana kerroin mun kurssikaverille Mintulle noista housuista, ja hän kertoi ostaneensa mintun väriset housut ZARAsta ja sanoi siltä varmasti löytyvän myös oransseja :)

2 viikkoa sitten oltiin mieheni kanssa menossa kaupoille ja näin bussipysäkillä mainoksen jossa ihana Gwyneth Paltrow poseeraa söpöissä oransseissa housuissa, näin:

Ja voitte kuvitella mitä mieheni siihen tokaisi xD Että eihän nyt oransseja housuja voi käyttää!!! :)
Eilen todistin tuonkin väitteen vääräksi, kun käytiin Terhin kanssa shoppailemassa ja löysin ihanat oranssit housut ZARAsta, kiitos Minttu vinkistä <3
Ja mieskin tykkäsi ;)

Näin aamu aikaisena ihmisenä meen nyt tekee aamun vatsajumpan ja sit aamiaisen jälkeen mennään Lilyn kanssa herättämään naapurin neidit, kahvi- ja ulkoiluseuran toivossa! :)

Sara

sara

12 vastausta artikkeliin “Lenkkeilyä ja kipeitä nivusia”

 1. Oi noi oranssit farkut ja vihreet verkkarit on IHANAT!!! <3Ja hyvä peppu hei! ;)Hahaha…”henkilökohtianen PT Monna” :DEn mä kyllä nyt osaa sanoa muuta ku, että oisko siellä vaan lonkankoukistaja/lanne-suoliluun lihakset tosi jäykkänä kovan treenin tuloksena. Tee lämmittelyn jälkeen pieniä lyhyitä venytyksiä? Jos ne ei auta, ni sit kandee kysyä joltain joka oikeesti tietää.. ;D

 2. hei oot ihan mielettömän hyvännäkönen! oon lukenu sun blogia alusta asti ja koko ajan huomannu kuinka kiinteydyt, mutta nyt sen vasta tajusin kunnolla. Ihan mahtavaa, onneks olkoon! Onnistuisinpa mäkin. :) Mitkäs sun vinkit on pääsiäisherkuista kieltäytymiseen? ;)

  • Vainnii.. :D hassu :) kiitos kovasti :)Kyllä säkin onnistut jos tahdonvoimaa vaan löytyy, ja kyllä sitä löytyy kun vaan päätät niin! :) Pääsisäinen menee mulla normaalien ruokien parissa, mutta sen verran ajattelin mun välipala rahkaa soveltaa joku päivä että teen rahka-pashaa :D ilman rasvaa,kermaa ja sokeria tietty :)Eli sekoitan rahkaan mantelirouheen, rusinat, steviaa ja sitruunamehua :D kerron heti miltä maistui, kunhan ehdin kokeilemaan :D

 3. Moikka Sara! Mä tein tossa pääsiäistyyppistä rahkaa viikonloppuna ja tosi lähelle pashaa meni! Laitoin vaan rahkaa 500g, yks appelsiini ja makeutusjauhetta + rusinoita. :) Mut varmaa toimii sun resepti kans! Toi oli kyl tosi raikas. :) Kivaa pääsiäistä!!

  • Moi! Pitääkin kokeilla sitä appelsiinia :D kuullostaa kivammalat ku sitruuna :D ihanaa pääsisäistä myös sinne, hauvoille myös :)

 4. Moikka!Näytät kyllä ihan mielettömän hyvältä taas jälleen kerran ja aina vaan paremmalta! :) Mulle tulee melkein alemmuuskompleksi kun en saa itseäni tekemään mitään, sanon aina vaan että ”alotan sitten ensiviikolla” mutta en sit kuitenkaan aloita. Tuntuu ettei enää edes kerkeäisi kesäkuntoon niin mitäpä väliä sillä on teenkö mitään vai en.. Mutta sun blogi kyllä jaksaa inspiroida ja nuo ruokavinkitkin on tosi kivoja, paprikoita ainakin voisin kokeilla joku päivä! :):) Ihanaa pääsiäistä teidän koko perheelle!

  • kiitos paljon! :) nyt niskasta kiinni, jos oikeesti haluut kesäkuntoon, tai ihan vaan muutenki kuntoon :) koskaan ei oo liian myöhäistä aloittaa paremmat elämäntavat. kesäänkin on viel monta kuukautta :) kyl täs ehtii :) se aloittaminen on aina vaikeinta, mutta sit se helpottaa :D tsemppiä! ja kannattaa kokeilla myös täytettyjä kesäkurpitsoja raejuustokuorutteella ;) mums :P

  • Moikka Minttunen :) joo eiköhän tää reisi tästä, tuntuu jo nyt et hieman ois helpompaa tän kanssa. ja joo!!! kiitti vinkistä!!! ZARA oli täynnä kaikkee ihanaaaa!!! varmaan 10 eri sävyä housuissa! mutta tiesin heti et ne on noi oranssit!!! ;) jee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta