Ihana treeniviikko ja vkl takana

Tampereen Varalasta kotiuduttu. Oli aivan mahtava reissu. Sain uusia tuttavuuksia ja opin paljon uutta. Vielä toinen vkl tossa enskuussa ja nyt vaan lukemaan ahkerasti, että 4 viikon päästä pidettävä koe menee ykkösellä läpi, ja saan paperit kuntosaliohjaajaksi valmistumisesta.
Meidän kurssilla oli paljon eri-ikäistä ja eri taustaista ”oppilasta”. Kaikkiin tutustuin enemmän tai vähemmän, mutta jokainen osoittautui kovin mukavaksi persoonaksi. Tuli myös puheeksi että meidän ryhmän muutamat pojat on valmistautumassa vuoden 2014 classic bodybuilding kilpailuun, joten aivan mahtavaa että mahdollisesti oon kundien kanssa samaan aikaan kisaamassa :)
Oppitunneilla käytiin läpi anatomiaa ja saliohjausta. Vaikka koen että oon käynyt paljon salilla ja siksi tiedän paljon, niin tuli myös salinpuolella paljon uutta asiaa vastaan, kuten tekniikoita ja liikeratoja. Se anatomia olikin sit jo aika hepreaa :D
 ”Etureisi, eli nelipäinen reisilihas muodostuu neljästä jänteellä yhteenliittyneestä lihaksesta; suorareisilihas, keskimmäinenreisilihas, ulompireisilihas ja sisempireisilihas!!!” :D
Pläääh :)
Olin siis ystäväni Hannan ja Antin luona yötä valkeakoskella, eli ihan siinä tampereen kupeessa.
(Olin Hannalla viimeksi tossa kuukausi sitten heidän tupareissa, jos joku muistaa lukeneensa täällä, eli sama paikka :)
Koulupäivän jälkeen mun kurssikaveri tiputti mut tampereen bussiasemalle ja siitä n. 40min bussi matka valkeakoskelle jossa Hanna oli mua vastassa. Olihan se raskas vkl, mahdollisuus olisi ollut majoittua opistolla, mutta oli ihana nähdä kavereita jotka asuu sielläpäin ja siksi valitsin majoituksen noin.
Tässä muutama kuva viikonlopusta:

Päärakennus

Meidän oppiminen tapahtui rannassa, Villa Varalassa

Villa Varala

”luokkahuone” :)

Kuntosalilta

Nelipäinenreisilihas tekee työtä :)
Näköalatorni 

Hienot tampereen maisemat

.

Mapillinen papereita luettavaksi

Aamiaista Hannan luona

Pääsisäispupuja :)

Batman <3

Pääsin kurssikaverin kyydillä helsinkiin ja ihana mieheni oli tullut mua vastaan ja halus viedä mut syömään! <3 Se tulikin tarpeeseen, oli kamala nälkä, ku viikonlopun rytmi oli jotain ihan muuta kun sen ois pitänyt olla. Ruoka oli ihan ok, eikä tullut syötyä mitään kiellettyä tai ylimääräistä, päinvastoin.. välipaljoja jäi syömättä plus että aamiainen tuli syötyä jo ennen seitsemää ja iltapala vasta 22 aikaan.. ja oli siis jo kamala nälkä kun helsinkiin pääsin, ku oli jääny välipala välistä. Amarillon herkullinen vuohenjuustolla kuorrutettu pihvi ja uuniperuna ja uunivihannekset maistui paremmin ku hyvin :) Tuli siis tankattua hyvin! Nam!

Sit tultiin kotiin, jossa mun miehen sisko oli meidän lasten kanssa. Vaihdettiin kuulumiset ja levättiin hetki ja saatiin vielä yhdessä loppu iltakin vapaata ja päästiin yhdessä salille. Viikon viimeinen treeni oli siis olkapää-ojentaja. Käytiin suht myöhään, niin saatiin aika hyvin otettua kuvia, ilman että häirittiin muita asiakkaita :)

Katarinan ohjeistuksesta en oo käynyt vaa’alla nyt vähään aikaan, enkä käy. Kivempi käydä punnituksessa vähän pitemmillä väliajoilla, mutta nyt tekis mieli käydä, olo on jotenki niin kevyt ja hyvinvoiva :) Mutta katotaan sitä vaakaa sit ehkä viikonpäästä ;)

Nyt Lilyn kanssa naapuriin aamukahville ja sit päiväkävelylle, mikäli tuol voi työntää vaunuja kun on satanut LUNTA koko yön :/
No kyllä se kesä tulee, ihan kohta! :)

Sara
sara

5 vastausta artikkeliin “Ihana treeniviikko ja vkl takana”

  1. Jotenki ihana lukea näitä sun koulujuttuja kun tiedän tasan miten inhottavaa on päntätä anatomiaa.. :D Mutta kyllä ne kaksoiskantalihakset ja epäkäslihakset sun muut sieltä nopeesti painuu mieleen kun on mielenkiintonen aihe! Tsemppiä vaan kovasti!!Ihana kuva susta Lilystä! <3

    • Kivaa jee! ja haluisin et jutellaan täs jokupäivä noist koulujutuista enemmän, jos jaksaisit vaik nähä :D kamala stressi jo nyt niist kokeista :D hihi :D ja kiitos kehuista :)

    • Joo huomenna jutskaillaan kahvien merkeissä sit lisää! :) Tuli muuten kirjotusvirhe näköjään mulle tos.. Piti lukea, että susta JA Lilystä.. :) Mut luki vaan susta Lilystä. :D You got the idea! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta