Tampere täältä tullaan!

No nyt on laukku pakattu viikonloppua, eli FISAFin kuntosaliohjaajan kurssia varten. Juna treelle lähtee puolenpäivän aikaan. En siis oo blogin parissa nyt koko viikonloppuun, ja uutta päivitystä saatte odottaa varmaan vasta maanantaina. Jee oon niin innoissani!

Hyvää viikonloppuas myösd teille muille!!!
Sara
sara

2 vastausta artikkeliin “Tampere täältä tullaan!”

  1. Sulla on ihana blogi! Olin ihan innoissani kun sattumalta löysin tän, sit oli pakko ruveta lukee sun vanhoja postauksia ja ihania oli kyllä kaikki :)Toivottavasti pääset tavoitteeseesi ja jatkat bloggaamista, tätä on tosi innostavaa lukea (nyt kiinteytyskuuria aloittelevana..) ;) hih!Hyvää viikonloppua sinne Tampereelle ja onnea kurssia varten! :)~ JJ :>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta