Ouh ja nouh ja nyyh ja pyh pah…

Eilinen oli aika hapokas päivä. Tuntu et kaikki on turhaa, en jaksa mitään, missään ei oo järkee ja että en halua enää mitään.. Puheet ”tunnesyömisestä” on totta. Mä oon semmoinen. Kun mulla on huono olo, niin ennen aina helpotin oloani hyvällä ruoalla. Ja nyt kun ei voi herkutella, niin ajattelen silti niitä herkkuja ja olo vaan pahenee, kun ei saa mitään syödä. Mut eilinen oli niin pyllystä, ja repesin kaikkeen! Monet on kysyny et mitä teen jos jossain kylässä ihmiset tarjoaa herkkuja tai jos on semmonen tilanne et haluisin kamalasti jotain hyvää… ja oon vastannut että osaan kieltäytyy koska mulla on tavoite johon tähtään, enkä halua mennä ”mutkien” kautta päämäärääni.. eilen ei vaan kiinnostanut mikään ja niitä mutkia alkoi illalla tulla sit joka tuutista. Ja sit annoin tulla. Olo helpotti, kävin nukkumaan ja aamulla heräsin kamalaan morkkikseen ja mahakipuun :(

Nyt olo on henkisesti parempi. Oon taas täynnä energiaa ja odotan innolla tämän päiväistä rinta-hauis treeniä!!!

Huomenna on semmoinen päivä jota oon odottanut jo monta kuukautta. En oo tääl siitä viel hehkuttanut, ku oon odottanut sopivampaa ajankohtaa kertoa. Mulla alkaa huomenna ensimmäinen jakso – FISAF Kuntosaliohjaajan peruskurssista. (Federation of International Sports, Aerobics and Fitness – FISAF)
Koulutus tapahtuu Tampereella, Varalan urheiluopistolla ja kestää 2 viikonloppua.
Oon tosi innoissani ja odotan viikonloppua kovasti! Sit KUN läpäisen kokeen ja olen virallisesti kuntosaliohjaaja, niin saan opiskella itseni PT:ksi, siinä nyt sit kans vähän tavoitetta :) Mulla kun on tapana olla monta rautaa samaan aikaan tulessa :D Hehee :D

Ensimmäinen jakso alkaa huomenna

Viikonlopun ohjelma

Mutta semmonen pikapäivitys tähän väliin, ja nyt pakkaamaan treenikassia ja kohta suuntana ihanainen kuntosali, mun toinen koti <3

Sara
sara

9 vastausta artikkeliin “Ouh ja nouh ja nyyh ja pyh pah…”

  1. Mulla on kans semmonenkin syömishimo tällä hetkellä ettei mitään rajaa.Eilen illalla mietin kuinka vaan olis ihanaa ahdata ittensä täyteen paahtoleipää ja mussuttaa suklaata! Mutta onneksi en moiseen tällä kertaa sortunut sillä pystyin kuvittelemaan se morkkiksen ja vatsanpurut.Mutta hyvä että sulla on parempi mieli ja draivi päällä :)

    • joo välillä niitä himoja on, varsinkin SIIHEN aikaan kuukaudesta :D mut onneks ne menee ohi :D Tsemppiä sulle, oot kans edistynyt hyvin ku oon käyny kurkkimassa :D

    • Ihana Jo! joo on tää tiukalla olo aika raskasta, mut jos jotain haluaa niin sen eteen tehdään sit töitä kans!!! :)jee

  2. Hei hienoa toi koulutusjuttu!! Töitä tällä alla riittää! Ja tiedosta ja ammattitaidosta saa myös itselleen lisää treeniin! :) Älä välitä pienestä herkkulipsahduksesta!! <3

  3. Tämä oli oikeasti pitkästä aikaa paras postaus minkä oot kirjoittanut! Sul on mennyt mahtavasti kaikki eteenpäin, kuvat kertoo tuloksista ja paino + mitat myös, oot pitänyt herkkuhimot kurissa ym. niin nyt kun sulle käy samalla tavalla kuin meille niin monelle käy jossain vaihees, niin se et säkin välillä repsahdat, tekee susta inhimillisemmän :) Onnea myös oikein paljon kuntosaliohjaaja-kurssista! Liikunta-alalla on kiva olla hommissa ja saleilla riittää aina töitä !!

    • Aijaa :) hihi. kiva kuulla jos teksti miellytty :) Nyt on laukutbpakattu ja nokka kohti tampesteria! jeeeh! palaillaan :) ja kiva kun aloitit kirjottaa blogia, saat musta lukijan ;)

  4. Tsemppiä Sara.. Näitä sun juttuja on niin mukava lukea, koska pysyt niin hyvin ruodussa. :) Monen muun blogia kun lukee, jotka lipsuu ruokavaliossa, niin tulee itsellekkin herkkuhimo. Sun blogista saa voimaa jaksaa tsempata eteenpäin ilman herkkuja. Mutta onneksi sinäkin oot vaan ihminen, joten ei paha lipsahdus. Kiitos kun jaksat päivittää näin usein tätä blogia. -Susa -19kg/13 viikossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta