Viileä aamuyön HIIT ja aurinkoinen päiväkävely

Kello oli tänä aamuna tosiaan klo 04.40 soimassa ja pihalla treffit Terhin kanssa klo 04.50. Tai itseasiassa me nähtiin jo rappukäytävässä, asutaan samas rapus ja samas kerroksessa,eli ollaan naapurit :)
Lämmiteltiin vähän hölkkäämällä tiettyyn paikkaan jossa ois hyvä juosta, semmoselle pitkälle suoralle. Perillä ollessa alettiin heti suorittamaan HIIT harjoitusta. Eli juostiin kovaa 30sekuntia jonka jälkeen hölkkää 30 sekuntia, ja sit taas spurtti 30sek ja sit hölkkä 30sek jne… ja yhteensä vain 4 min ajan. Eli neljä kertaa tehtiin spurtti. Olin vikan juoksun jälkeen ihan hiessä ja loppu ja kurkkua alko pistää, tuol on viel aika kylmä. Keskiviikkona uudestaan, mutta pitää laittaa joku kaulaliina suun eteen et kurkku ei saa kylmää. Oli aika rankkaa, vaik ei ois uskonut! Ihan tunne oli ku pääsi kotiin! Jee, tein aamu aerobisen! :)

Ei näkynyt ketään missään

Punaposket harjoituksen jälkeen :)

Sit muutama tunti lepoo kunnes tein aamupalan.
Myöhemmin aamupäivällä soittelin Ericalle ja pyysin kävelylle, ku ulkona oli niiiin ihana ilma! Aurinko paistoi ja oli tosi lämmin. Käveltiin vaunujen kanssa reipas 1,5h lenkki ja onnistuin myös liukastumaan hiekkaan, ja kaatumaan. Otin kädellä vastaan, ja pelkäsin et ranteeseen alkaa särkee, mutta vasta myöhemmin illalla tajusin et kaaduin kyl ihan täysin mun lonkka edellä, koska nyt siihen särkee. Siksi tein vaihdon, ja tein tänään salilla selän vaikka oli jalkojen vuoro. Toivotaan et tää lonkka kipu menee ohi, ni pääsen ke aamuna tekee jalat.

Tässä muutama kuva meidän aurinkoiselta päiväkävelyltä Erican ja vaunussa nukkujien kanssa <3

Ollaan me niin hauskoja xD

Illalla olikin sit salitreenin aika, ja nappasin Terhin mun mukaan. Terhin mies saattaa kohta menettää hermonsa muhun, ku varastan sen naisen vähänvälii lenkille tai salille ym :) Terhi harrastaa ja opettaa uimista, joten se taitaa olla seuraava aerobinen treeni jonka haluun oppia..Osaan mä toki uida, eli toisin sanoen mä pysyn pinnalla, mutta oikeat tekniikat on varsin päin peetä :D

Ylätalja eteen..

..leveä ote

Selänojennus

Nyt on taas ihana olo kun on syönyt koko päivän oikein ja oikeaan aikaan sekä tehnyt hyvät treenit :) Huomenna onkin työpäivä ja aamusella ois tarkoitus käydä vaunuttelemassa. Kuka lähtee mukaan? :)

Kauniita unia kaikille!
Sara

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta