Huomenna kello soi 04.40

Tänään oli käsi treeni ja lopuks viel pose treenit. Niin ja siis taas aivan käsittämättömän hullu kiusauksien täyteinen sunnuntai :) Ensin oltiin naapurin pikkuneidin synttäri herkkuja maistelemassa..tai siis Lily maisteli, ja mä vaa haistelin :D Ja sit viel kotona olin luvannu tehdä perheelle pizzaa.. voi jestas sitä tuoksujen määrää! :D Alhaalla muutama tämänpäivän kiusaus joka sattui tielle, mutta en sortunut :D

Synttäri keksejä

..ja muffinseja

Ja tietenkin synttärikakku!

Nää nakkirullat tuoksu kyl koko rappukäytävässä :)

Ja pizzaa sit viel omalle perheelle

Kyselin tossa joku postaus sitten et oisko ehdotuksia aerobiseen treeniin ja Kirsikka-kukka kertoi HIIT, High intensity  interval training harjoituksesta, joka on erittäin tehokas treeni joka polttaa rasvaa.
Olen joskus kuullut kyseisestä menetelmästä ja otin harjoituksesta selvää tarkemmin. Aamulla on siis kello soimassa 04.40, niin ehdin käydä pihalla treenaamassa ennen kun muu perhe herää.
Ensimmäinen harjoitus kestää vain neljä minuuttia. Aluksi lämmitellään. Lämmittelyn jälkeen aloitetaan HIIT, eli ensin hölkätään 30 sekuntia, jonka jälkeen juostaan kovaa 30 sekuntia (n. 80% maksimitehoista). Vaihdellen hölkkää ja juoksua puolen minuutin välein, kunnes neljä minuuttia on täynnä. Edellä mainittu harjoitus tehdään kolme kertaa viikossa, jokatoinen päivä, mutta joka kolmannella kerralla lisätään yx minuutti lisää. Viimeiset kerrat ovat kahdeksan viikon harjoittelun jälkeen siis 15 minuutin pituisia.
Innolla odotan et miltä toi tulee aamulla tyhjällä vatsalla tuntumaan :D Nyt nukkumaan ni jaksaa sit huomen :)
Loppuun viel tän aamun kuvia, aamupaino oli 64,9kg !

Öitä!
Sara

sara

10 vastausta artikkeliin “Huomenna kello soi 04.40”

  1. Hui kauhea miten hyvännäköisiä herkkuja :P Hienoa että oot jaksan vastustaa kiusausta, mun itsekuri ei olis varmast riittäny ! Toi harjoitus kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, voisin itsekin kokeilla. sun kroppa näyttää kyllä ihan superkivalta ja taas omakin motivaatio nousee kun näkee miten hyviin tuloksiin sä oot päässyt, mahtavaa ! :):)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta