Selkä, done!

No nyt on räpsyt kunnossa ja selkäkin pumpissa :) Olipas mainio reeni.. vaikka oli sali täynnä urpoja taas xD
Oon niin poikki et meen nyt kyl suoraa nukkuu :) Päivittelen tarkemmin huomenna, unia!

Sara

sara

6 vastausta artikkeliin “Selkä, done!”

  1. Moikka!Määrittele salilla käyvä urpo..? :D Olen itse totaalinen aloittelija salimaailmassa ja nyt vähän pelottaa.. :D:DTerkuin: KatiPs. Olen ihan addiktoitunut tähän blogiisi

  2. Urpo ex kundikaveri joka puhuu kovaan ääneen kavereilleen miten tonkin ämmän piti just nyt tulla salille heiluttelee painoja ja pilaamaan hänen treeni :D Öö.. vaihtais salia jos mun naama ei miellytä :D Joten ei hätää, tuskin sun salilla on ketään niin pöllöä jä lapsellista :) Mutta, toisiin asioihin, ihanaa kun viihdyt blogissani :) ja tsemppiä salitreeniin, se on mahtavaa! Päivänjatkoja! :)

  3. Ääääääääääh…Mä kirjotin ihan hirveen listan sulle ja nää lapset tuhos sen, ärsyttää paljon!!Lyhyesti nyt sitten =(. Hienoa työtä olet tehnyt, kotimotivaattorini ;)!!!Mulla on kolme alle 4,5- vuotiasta lasta täällä kotosalla ja välillä mut valtaa epätoivo tän kropan tai oikeestaan kaiken suhteen =D.Mutta luovuta en ;)!!! Ja vielä kaikenmaailman pöpöt ja uhmat latistaa fiilistää…Sä sitten valat muhun toivoa täällä kotona =)Milloin aloitit tiukan/säännöllisen treenin ja ruokavalion? Mun ohjelman tavoite näin aluksi olis saada painoa pois yht.7,5kg kesäkuun loppuun mentäessä. Tahtois tehdä paljon enemmän mut kun hötkyilläkkään ei sais…Taas alkaa olla liikaa väkeä tässä koneen ympärillä joten yritän myöhemmin uudelleen =D LOISTAVAA SARA =)Sanna

    • Heippa! sori ku on jäänyt vastaamatta.. välillä joku jää välistä, sori että se nyt olit sinä. kiva kun kirjoitit, kiva olla sun kotimotivaattiri! hyvä jos toimii! te lukijat ootte myös mun motivaattoreita :D älä luovuta! kyllä se alkaa kohta helpottaa ja kesäkin kun tulee niin alkaa mieli piristyy ja treenit varmasti helpottuu, ku ei enää haluu luovuttaa :) mä aloitin tiukan ruokavalion ja säännöllisen treenin tammikuussa, mutta ruokavalioon ja treeneihin tuli tossa 1kk sitten muutoksia kun palkkasin henkilökohtaisen valmentajan joka laati kaiken uusiksi. mulla oli tavoite päästä 65 kiloon ja nyt kun se on saavutettu niin uus tavoite olisi jopa päästä 61kg :) mutta jos vaan jaksat ja tykkäät niin käy ihmeessä kirjoittelemassa, ja vastailen aina mahdollisimman pian! palhoiittelen et tää vastaus kesti :( palataan, ja tsemppiä treeniin!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta