Sekametelisoppapostaus…

Oon siis aivan mielissäni kun blogissani on kävijämäärä kasvanut huimasti muutamassa viikossa!
500:sta kävijästä huimaan 800:aan kävijään per päivä! Ihan mahtavaa! Kiitos kun jaksatte käydä pyörähtämässä ja jättämässä kommentteja! Kysykää ihmeessä jos joku askarruttaa niin vastaan kyllä mielelläni kaikkien kysymyksiin :D

Oltiin aamupäivällä kylässä mun hyvällä ystävällä Susalla. Me ollaan lapsuuden ystäviä hiekkalaatikolta asti :) Susalla on 2 lasta ja nuorimmainen on mun kummipoika <3
Aamukahvittelujen jälkeen alkoi aurinkokin paistamaan niin päätettiin lähteä ulos. On siel kaunis ja lämmin keli jo, mutta lumi on vielä inhottavan muhkuraista ja kovaa astella, varsinkin noiden pienempien jaloille. Hyvä kun pystyssä pysyivät.

Mä oon kova kirpputorien kiertäjä ollut aina. Täällä meidän lähellä on tosi hyvä kirppis, jonne todella usein tulee myyntiin uusia tavaroita ja vaatteita :)
Välillä tuntuu et ne hinnoittelee siellä tavaran tosi kalliiksi, mutta välillä siel tekee löytöjäkin!
Kuten viimesimmällä reissullani! Löysin itselleni mieleisen asukokonaisuuden!!! Ja nää farkut, toppi ja neule maksoivat yhteensä 10€!!! Siis vähän jees!!!! :)

Pikku takkutukkakin ehti kuvaan <3

Eli en ole aina pelkissä jumppavaatteissa :) Tää blogi nyt sattuu olee täynnä kuvia joissa oon vaan treenivaatteissa :)
Nyt vähän pompin edestakas, mutta tässä nyt viel hieman eilisestä illasta…
Eilen illalla lenkille lähdössä

Eilen illalla käytiin naapurin mamin kanssa iltalenkillä, ja on tuolla kyl vaan niin kurja lenkkeillä ku lenkkipolut ei oo vielä sulanu, lumi on painavaa, muhkuraista ja osaksi vielä jäässä, joka tekee askeleesta epätasaisen ja raskaan. Toki lenkki oli hyvä, ku se oli niin raskas, mutta ei tuol viel voi juosta.Asfaltti alkaa autoteiden vierustoilla näkymään, joten jokohan ensviikolla ois ne lenkkipolutkin sulaneet hiekalle :D
Täällä meillä meren äärellä on niin kauniit ja hyvät lenkkeilymaastot, että kesää odotellessa, silloin ne pääsee oikeuksiinsa :)
Lenkin jälkeen kävin viel pikaseen ostamassa iltapala rahkat :)

Sit lenkin jälkeen vielä vatsajumppa…
Pinnistää pinnistää

Lepo

Ja jalkojen nostot vielä
Tänään olis sit selkätreeni päivä. Siitä lisää sit illemmalla. Nyt ruoanlaittoon! Moiks!
Sara
sara

5 vastausta artikkeliin “Sekametelisoppapostaus…”

  1. Tämä ei nyt juurikaan liity sun tähän postaukseen, mutta tuli mieleeni että olis kiva tietää mitä fitness/ urheiluhenkisiä blogeja sä luet? :) Eipä muuta tällä erään, ihanaa viikko sulle! ja paljon tsemppiä! :)- Gishell –

    • tuol mun sivun alalaidassa on blogiluettelo :) siellä muutamat blogit joita luen..pitäis päivittää lisää sinne lemppareita :)

  2. Moikka!Oon seuraillu sun blogia nyt muutaman viikon ja ekaa kertaa ajattelin kommentoida! :) Sie vaikutat tosi elämäniloiselle ja lämminsydämiselle ihmiselle! Ja blogis on hurjan hyvä!Mut ois mulla kysyttävääkin. Oon tässä nyt itse aktivoitunut reilun kahden kuukauden aikana käymään salilla 3-4kertaa viikkoon. Haluaisin aloittaa jonkinlaisen dieetin. Mistä/miten se kannattais aloittaa? Ja kannattaako päivärutiineihin lisätä aamuaerobinen, esim. kävely- tai juoksulenkki? Ajattelin nimittäin, että vaikka jos 3 x vkossa kävis aamuisin tyhjällä vatsalla hölkkäilemässä. Tarkoitus olis kiristellä kropasta ylimääräisiä pois. Kiitos jo etukäteen! :)T:http://mansikkapilvi.blogspot.com/

    • Heippa sinä :)Kiitos kauniista viestistäsi :)kävin sun blogissa, ja oot tosi siron näköinen ja muutenkin ihan hyvässä kunnossa :) toki ymmärrän että jos itse tietää että siel vaatteiden alla on vähän löysää, ja sen haluaa pois, niin sit vaan hikijumppaa :)ja sen verran ruokavaliosta, että katsoo vaan mitä syö. kaikki ”ei puhdas” ruoka ja herkut pois ja syö säännöllisin väliajoin, 5-6 kertaa päivässä pieniä pääriä. Jos sulla on vaan tavoitteena kiristyä, niin uskon että se onnistuu ihan vaan juurikin niillä aamulenkeillä, sali treenillä ja puhtaalla ruoalla :D palaillaan! ja toivottavasti oli jotain apua :D

    • Juurikin näin, vaatteilla saa aika paljon piilotettua ja muokattua omaa vartaloa ;) En todellakaan sano, että olisin mikään ”läski” mutta lihaserottuvuutta ei juurikaan ole ja sitä siis tahtoisin. Kiinteytymistä on kyllä huimasti tapahtunut ainakin jalkaosastolla salitreenin avulla mutta toi vatsan seutu kaipais myös jotain muutosta. Eipä kai se auta kun rueta liikkumaan myös aamuisin (harmi vaan kun en ole yhtään aamuihminen :D) ja tarkkailemaan hitusen paremmin sitä mitä suuhunsa laittaa.Kiitos vastauksesta. Palaillaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta