Tavoitepaino saavutettu!!!Eilen kävin treenaamassa jalat, ja on se jalkatreeni aina vaan yhtä kamalaa. Viimeisiä sarjoja tehdessä alkaa silmissä vilkkuu tähtiä ja oksettaa.. olo joka menee tietty ohi yhtä nopee kun tuleekin.. noo mutta tietää taas tehneensä :)
Ei meinannu autolla ajamisesta tulla mitään, ku jalat tärisi niin kovin :D heh.


Tänään on nyt sit se päivä kun olen saavuttanut sen tavoitepainon, jonka asetin n.3kk sitten itselleni, kun aloin tammikuussa tätä blogia kirjoittamaan! Lähtöpaino oli 70,4kg  ja tänään paino on 65,0kg! -5,4kg!
Jee hyvä minä!

Jee tavoite saavutettu! (onpas likainen vaaka) :)

Inbody mittauksessa käytyäni n. 1kk sitten, tuloksissa luki että minun ihannepaino olisi 61,5kg. Joten asetan tämän kyseisen painon nyt seuraavaksi tavoitepainokseni! Eli n.5kg rasvamassaa pois ja muutaman kilo lihasta tilalle! Katarina sanoi että tällä ruokavaliolla ja treenin määrällä painon pudotus 61,5kiloon on aivan mahdollista seuraavan 2kk aikana. Että tavoite olisi toukokuun lopulla painaa 61,5kg :D 

I can do it!:)
Tähän loppuun vielä tietopaketti kookosöljystä joka kuuluu ruokavaliooni lounaalla ja päivällisellä.

Neitsyt kookosöljy on monikäyttöinen ja terveellinen elintarvike. Kookosöljy on puhdas luonnontuote ja erinomainen vaihtoehto esimerkiksi heille, ketkä eivät siedä maitoa tai maitotuotteita. Neitsyt kookosöljy soveltuu hyvin ruoanlaittoon ja leivontaan sekä on herkullista sellaisenaan nautittuna. Neitsyt kookosöljy sisältää runsaasti terveellisiä rasvahappoja – lauriinihappoa. Sillä on todettu paljon suotuisia vaikutuksia elimistölle, mm. rasvahappoaineenvaihdunnalle, kolesteroliarvoille sekä ihon hyvinvoinnille. Kookosöljy nostaa kehon lämpötilaa ja tehostaa painonpudotusta. On sanottu että sen keskimittaiset rasvahapot polttavat kaloreita sekä kiihdyttävät aineenvaihduntaa, tämän vuoksi kookosöljy soveltuu myös tukemaan laihduttamista. Kookosöljyn keskimittaiset rasvahapot eivät siirry ns. kylomikroneissa verenkiertoon, vaan ne kulkeutuu suoraan maksaan, jossa ne palavat energiaksi. Soveltuu erinomaisesti ruoanlaittoon, leipomiseen jne. Kookosöljy kestää erinomaisesti kuumuutta.
Tyydyttyneiden rasvahappojen vuoksi se pysyy muuntumattomana korkeissakin lämpötiloissa. 
Kookosöljy on erinomainen tuote myös ihovoiteena, se antibakteerisena tuotteena poistaa sekä ehkäisee
tulehduksia. Kookosöljy imeytyy hyvin ihoon, tasoittaen ryppyjä, pehmentäen sekä auttaen säilyttämään
ihon kemiallisen tasapainon. Kookosöljy on myös erinomainen apu auringonotossa! Öljytessäsi ihon ennen
ja jälkeen auringonoton saat erinomaisen rusketuksen. Käyttämällä kookosöljyä sisäisesti sekä ulkoisesti,
autat pitämään ihosi puhtaana ja terveenä.sara

13 vastausta artikkeliin “Tavoitepaino saavutettu!!!”

 1. Löysin sun blogin joku aika sitten. Kirjotat kivasti ja ite olen hyvin samallaisella dietillä kuin sinä ;) Ja hei mahtavaa, että olet saavuttanut tavoitepainosi! Onnittelut! :) Jatka samaan malliin!!

  • moikka! :D ja kiva kun löysit mut! toimiiko ruokavalio sulla? mulla toimii, ja oon tosi mielissäni :D voimia jatkoon! :D

 2. Wau hurjasti onnea tavoiteeseen pääsystä ja onnea seuraavan tavoittelemiseen, oon ihan varma että siihen pääset ja pian! :) Näytät kyllä erittäin hyvältä ja mä kärsin täällä kun oon ollu jo 2 viikkoa kipeenä enkä oo päässyt treenaamaan ja paino on kiivennyt jo ihan kamaliin lukemiin… Toivottavasti pian pääsisin salille.

  • Kiitos paljon :) toivottavasti paranet pian ja pääset taas kiinni rytmiin. mulla oli vähän sama kun olin kipeenä. masensi ku ei päässy salille ja syötyä kaikkee ylimääräistä… painokin nousi kipeenä ollessa, mutta nyt se on laskenut ja ihan ennätys lukemiin! kyllä sullakin se paino lähtee laskuun heti kun paranet ja pääset taas jumppailemaan :) usko pois!!! :) paranemisia :)

 3. OOt kyllä nähny vaivaa sen eteen mitä haluat ja ihanaa että tiedät suuntasi. Tsemppiä kovasti. Tiesin että susta on tähän. Ja huippu juttu toi tavoitepainon saavutus! T. siskosi

 4. Hei, pisti kyllä silmään toi kookosöljyn hehkutus! Kookosöljyhän sisältää lähes pelkästään tyydyttyneitä rasvahappoja, jotka nostavat huonoa LDL-kolesterolia. Ja ei kai mikään ruoka-aine itsessään polta kaloreita..T: A

  • Hehkutinko sitä? :) Enkä myöskään kirjoittanut minkään ruoka-aineen polttavan itsessään kaloreita. Ymmärsit varmaan että ei ole kyseessä se markettien kookos munkkirasva joka ei oo kuin osittain kookosta ja loput kovetettuja kasvirasvoja, vaan kyseessä on 100% kookos. Kylmäpuristettu neitsyt kookosöljy on loistava tyydyttyneen rasvan sekä nopean energian lähde, sillä elimistömme voi käyttää sitä sellaisenaan. Kookosöljy tekee hyvää veren rasva-arvoille. Se nostaa hyvää HDL-kolesterolia sekä alentaa huonoa LDL-kolesterolia ja verenpainetta. Terveysvaikutukset perustuvat käsittelemättömään neitsyt kookosöljyyn. Tämä mulla oleva kyseinen Cocovin kylmäpuristettu neitsytkookosöljy on kuvailtu vähärasvaiseksi öljyksi, eikä se sisällä kolesterolia lainkaan. Tutkijat ovat saaneet selville että tyydyttyneet rasvat joissa on paljon keskimittaisia rasvahappoja (MCFA), ovat tervehdyttäviä. Neitsytkookosöljy sisältää juuri näitä keskimittaisia rasvahappoja. Huoh, tulipa pitkälti vastattua :)

 5. Hei!Aivan ihana tämä sun blogisi.. oon niiiin jääny koukkuun! :)Mutta mun on aivan pakko kommentoida tuosta kookosöljystä. Siitä on yritetty tehdä jotain superfoodia. Ainoastaan verisuonet paukkaa superisti sen avulla. Tuntuu todella oudolta ajatukselta syödä kovaa rasvaa ihan tarkoituksella.. terveellisempää olisi lusikoida oivariinia rasiasta. Miten olisi rypsi- ja/tai oliiviöljy, tai vaikka pala lohta? ;) Taatusti terveellistä!Mukavaa kevättä ja onnea tuleviin koitoksiin.T:P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta