Kyllä tää treenaaminen on mun juttu!

Aamusella aikasin oltiin Katarinan kanssa salilla. Rinta-olkapää-ojentaja-hauis käytii läpi. Ihana treeni oli taas ja ihanaa kun sain taas niin paljon positiivista palautetta Katarinalta, ihan itku tuli kun oon niin tyytyväinen ja viimein semmonen olo että oon vihdoin onnistunut jossain. Oon saanut elämäni järjestykseen, ja elämäntavat on kohdillaan.
Vielä on kuitenkin matkaa siihen tavoitteeseen, kauniin lihaksikkaaseen vartaloon, mutta töitä pitää tehdä, ja mä teen!!!
Melkein koko viime viikko meni pipariks kun tiistaina iski se laattatauti, ni jouduin olee treenaamatta 4 päivää.. ruokakin maistui huonosti. Mutta kaikkia herkkuja oisin voinu syödä. Outoo että kun on kipee, niin tekis mieli vaan just mehuu ja jätskii..eikä tulis mieleen syödä ”bodyruokaa”, mut tänää taas treenin jälkee tuli sellanen olo et ei jumbe, tää salilla treenaaminen on siis niin mun juttu ja mä rakastan mun ruokavalioo! Varsinkin kun se tekee ihmeitä mun kropalle :D Eli sanon ei herkuille, ja aijon pysyä terveenä! :)
Tässä tilanne tältä illalta. Pahoittelen taas eripari alusvaatteita :D Nää kuvat otetaan aina aika extemporee, ku mies on hyväl tuulella… heheh :D
Kyllä, nyt aletaan tekee töitä sen sixpackin eteen, kesällä se jo näkyy ;) Toivossa on hyvä elää ;)

Illan olin siis viel töissä ja nyt pitäis käydä nukkuu, on ollu niin hulina vkl et kyl verottaa… palaillaan huomenissa :)

Kauniita unia oman kullan kuvia kaikille!
Sara
sara

3 vastausta artikkeliin “Kyllä tää treenaaminen on mun juttu!”

    • toki saatte :) mulla kun on ollu työnalla tuo maha, niin siks laittelen enemmän masukuvia ku peppukuvia ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta