Muutos asetuksiin, nyt voi kaikki jättää kommentteja :)

Terkkuja sairasvuoteelta. Oksennustauti pukkas päälle viime yönä, koko yö ja aamu meni pahoinvoivana.. nyt jo hieman helpottaa.. Esikoisenikin on oksennustaudissa. Nyt on mun kaikilla kolmella mussukalla ollut se tänä vuonna, joten jos pääsisi helpommalla loppuvuonna.
Mutta siis asiaan!
Kuten ehkä huomata saattaa et oo vieläkään ihan perillä kaikessa tähän blogiin liittyvässä, kuten asetuksista. Nyt erään lukijan toimesta tajusin laittaa asetukset niin, että ihan kaikki saavat kommentoida ilman että tarvitsee rekisteröityä! Eli eiku vaan kommentoimaan jos on jotain mielessä :) Yhtä helppoa ku kirjottais facebook kommentin ;)

Sara
sara

9 vastausta artikkeliin “Muutos asetuksiin, nyt voi kaikki jättää kommentteja :)”

 1. Heippa Sara!Mä oon täs vissiin kolme päivää kironnu ku en omista mitää tunnuksii mil saisin kommentoituu tänne mut nyt onneksi voin ilmanki! :):)Löysin sun blogin pari viikkoa sitten ja luin kaikki postaukset samantien läpi. Olet ihan mahtava tyyppi ja saanut mielettömiä tuloksia aikaan!Itse olen syksystä asti käynyt salilla toiveissa kiinteämpi ja lihaksikkaampi kroppa sekä parempi kunto, mutta tuloksetta. Jaksan treenata aina viikon ihan hulluna ja sitten olen niin väsy että tulee aina ainakin samanpituinen tauko eikä millään tahdo saada kiinni siitä treeniohjelmasta. Mulle tuli ihan tippa linssiin kun näin sun edistymisen ja päätin että nyt mäkin aion pysyä ohjelmassa. Tuntuu ettei niitä tuloksia kuitenkaan tule, mutta jos joku muukin pystyy niin miksen minäkin?Kiitos ihan mielettömästi tästä blogista ja motivaatiosta ! Aion ehdottomasti seurata sun kehitystä tästä eteenpäinkin. :) Ihanaa kevättä sulle ja ihanalle perheellesi!

  • Heippa Miia! Kiitos ihanasta viestistäsi, ja sori ku noi asetukset on ollu päin honkia, nyt vasta sain ne muutettua :) Kiva kun viihdyt blogini parissa :) Onko sulla ruokavalio kohdillaan? Voi johtua siitä, että ei jaksa treenata. Mulla kun on nyt ruokavalio kunnossa, niin huomaa ihan erinlailla että on enemmän energiaa treenata kun joskus ennenvanhaan. Ja kun on tietty rytmi päivässä, niin jaksaa paremmin. Uskon että säkin pystyt ottaa ittees niskasta kiinni ja saamaan itsesi kuntoon. Itselläni oli sama tilanne joskus esikoisen syntymän jälkeen. Monta vuotta meni ”hukkaan” kun aina aloin treenata, ja sit lopetin ja sit taas alotin ja lopetin.. semmosta jojoilua. Nyt oon saanut tästä kiinni niin, et voin sanoo tän olevan mun elämäntapa; uusi terveellisempi ja urheilullisemipu elämäntapa, ja viihdyn itseni kanssa kun olo on kevyempi, sirompi ja kauniimpi. Usko itseesi, sä pystyt siihen kyllä!Paljon tzemppi haleja ja potkuja treeneihin!Sekä ihanaa kevättä myös sinnepäin! :)

  • Hei ! Kiitos paljon tsempeistä. :) ruokavalio ei varmaan ole kunnossa kun olen vain suurpiirteisesti sitä muuttanut, vähentänyt hiilareita ja lisännyt protskua. Tuntuu että pitäis olla joku personal trainer et osais laittaa elämäntavat kuntoon, mutta opiskelijana ei ole varaa semmoisiin :S Mutta koitan ottaa mallia teiltä osaavemmilta ! :)

 2. heippaihan huippu blogi, mahtava lukee ku itellä samat setit, raskaustakan ( neiti synty kesäkuuss) ja häät kolmenviikon kulutuua =) harmittaa kun salitreenin ja ruokavalion teetin tammikuunlopussa joten kauheita tuloksia ei kerkee tulla ( lokakuusta alkaen aloin käymään pumpissa, combatissa ja kahvakuulassa )… säännöllisesti oon nyt reenannu sieltä lokakuusta saakka 3-4krt viikossa ja mulla painoo ei oo hirveesti ollu yli oon 156cm ja painoin 61kg eli ihan muutama kilo piti saaha pois ja ne oonki saanu mut enemmänki tuota kiristelyä, mutta oon tyytyväinen tähänkin tulokseen =) senttejä on lokakuusta lähteny 28 yhteensä joka puolelta, siihen oon erityisen tyytyväinen …. lihakset näkyy ihan kivasti jo käsissä ja huomaa etten mikään sohvaperuna ole =) nyt ollu vaan ihan kauhee viikko, tehny niin mieli karkkia että itku meinannu päästä… en oo ihan täys kiellossa, kerranviikossa herkuttelen vähän ja oon sortunut käymään ihan viihteelläkin pari kertaa, ruoka valio on ja pitää ja niin rasittavaa ku mennään anoppilaan se alkaa heti etteikä mun ruuat kelpaa, voi äiti ku siitä ei ole kyse…. plaah =) ihanaa kevättä ja treeni iloa =)

  • Kiitos :)Kiva että tykkäät! Ja onnea tuleviin hääjuhliin <3 Ihanaa! jo niin pian! :) meidän häihin on vielä 5kk, mutta aika menee nopee..välillä on niitä päiviä/viikkoja, kun tekee mieli kaikkee herkkua, varsinkin jos yhtään on perso makealle.. kyllä se menee sit aina ohi. Tzemppiä jatkoon ja kivaa kevättä sinnekkin!

 3. Kiva ku laitoit nää asetukset näin :D Olen monta kertaa yrittänyt kommentoida mutta sitten aina muistan, etten nimettömällä voi..Höh, mutta hyvä että asia korjaantui ;)

 4. Haluaisin itsekin alottaa kuntosalilla käymisen, mutta kynnys on kova, koska en ole koskaan salilla käynyt joten en osaa käyttää laitteita. Sitäpaitsi nuo nykyajan kuntokeskukset (elixiat yms) ovat niin täynnä muutenkin joten kynnys on vieläkin suurempi :(

 5. Heips! Mulla samanlainen projekti päällä ja kolme lasta. Vasta muutama viikko takana ja fiilikset korkeella =). Mulla on salilla PT ja se on musta maailman paras satsaus koskaan. Mut jotain puuttuu, ja nyt se ”jokin” löyty, sun blogista. Kiitos =)!!Tästä tuli mun ”koti motivaattori”=)!!Mies tukee mua täysillä mutta kun tarvii silti sitä naisen näkökulmaa ja vielä mielellään treenaavan sellaisen. Helposti herättää närää tämä”pullattomuus” noissa ”äiti ystävissä”=/…Ja ihmisten on tosiaan hirveen vaikea hyväksyä tätä melko ehdotonta ruokavaliota. Upeita tuloksia olet saanut aikaan, innostat varmasti monia =)…Upeaa kevättä treenaten =)!!! Sanna

  • ihana viesti! kiitos <3 kotimotivaattori :D jee! ja ihanaa kuulla että motivoin muita, kuten sinua!!! :) tosi mainiota! olen myös sitä mieltä että on aivan mielettömän hyvä satsaus ollut palkata pt, se on just se joka potkii sua siel salilla ja tarpeen tullen tsemppaa ja osaa myös kehua ja kannustaa :D Tosi jees muutenkin kuulla että on muitakin ihmisiä jotak elää samankaliatista elämää kanssani :)Tsemppiä sulle jatkoon, ja kirjoittele ihmeessä ja kerro kuulumisiasi myös tänne mullepäin!!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta