Vanhoja kuvia ja uusia mittoja

Hyvää tiistaihuomenta vaan kaikille!
Eilen meidän perheessä juhlittiin ison pojan 6v synttäreitä, ja tänään onkin meidän perheen isännän synttärit! Ja tiedätte varmaan mitä se perheen äidille tarkoittaa?! NO LEIPOMISTA! :)
Onneks mä tykkään leipoo, ja eilen sain aikaiseksi jalkapallokakun :) Viikonloppuna on sitten tiedossa viralliset synttäribileet, jolloin talo täyttyy lapsista, joten oli hyvä tehdä nyt tollainen koevedos kakku :)
Ja kakusta tuli varmasti niiin ällö makea että ei edes tehnyt mieli koskea siihen :)
Vadelmia, valkosuklaata, mariannerakeita, lakua… yyyh :D 
Tultiin Lilyn kanssa hetki sitten neuvolasta, ja tyttö kasvaa hienosti ja kaikki oli muutenkin hyvin. 
Nyt kun neiti nukkuu päiväunia niin on taas aikaa keskittyä blogiin.
Ajattelin tehdä tälläsen vanhojen kuvien postauksen, ku löytyy tuolta kaapista edelleen jotain noita vanhoja vaatteita, joita on nyt hyvä pukee päälle ja verrata miten noi kilot on karissut :)
Apua nää on aika kamalia :D hehe..
Tää järkky kuva on siis vuodelta 2009, ja taitaa olla loka-marraskuu, 
hiusten väristä muistellen :)
Ja samat housut alla :)

:)
Tää kuva on sit taas kesältä 2011, eli viime kesältä!!!!
HYI!!!!
Ja muistan miten toi hame oli tiukka :)
kun taas nyt se hame…

…pyörii ja valahtaa päältä.. myös kädet on hoikistunut :D Jee!
Tässä vielä tämänhetken mitat 
(tammikuun alussa otetut mitat ensin ja uudet mitat punaisella)
Ry 90, 87
Vy 73, 70
Ly 104,5, 99
Maha 94, 87
Reidet 62,5 ja 62,5  59 ja 59
Kädet 30 ja 30, 28 ja 28

Paino tänä aamuna 66,6kg

Huomaa että reisistä ja lantiolta on lähteny, ku housut roikkuu jalassa :D Mahakin on aika mini nykyään :)
Pitäis varmaa mennä vaateostoksille.

Marraskuu 2011
Maaliskuu 2012

Niin ne kilot vaan karisee kun tekee töitä sen eteen. Enkä mä vielä oo ees tehnyt juuri mitään, nythän ne tiukat treenit vasta alkaa! ;)

Iltapäivällä isomman neidin koris treenit ja sit selkä hauis treenin pariin, palaillaan ehkä vielä tänään ;)

Sara

sara

8 vastausta artikkeliin “Vanhoja kuvia ja uusia mittoja”

  1. Suuri muutos kyllä! Onko sinulle raskauksista jäänyt mahaan ylimääräistä ”nahkapussia”? ja jos on, niin miten se on vaikuttanut projektiisi? muutenkin olisi kiva saada postaus raskauksista ja niiden vaikutuksesta kehoosi :)

    • Heippa!Voisin tehdä postauksen mun raskauksista ym tässä lähiaikoina. Vatsani jäi synnytyksien jälkeen, miten sen nyt kuvailisi, hmm.. ”pömpöttäväksi pullataikinaksi” :)Pelkäsin että kun joskus laihdun, niin pelkkä nahka jää roikkumaan.. mutta ei.. niin se nahkakin on kiinteytynyt ja kutistunut. oon tosi tyytyväinen tuloksiin jo nyt, ja innolla odotan sitä mitä se on joskus vuoden päästä vaikka :)Kiva kun kirjoittelit :)

  2. Upeita muutoksia Sara!!Alkaa itteäki ihan himottaa treenaaminen. Mutta jos nyt vielä odottelis, kun synnytyksestäkin vasta vajaa 2 viikkoa. Tosin lähtöpaino on jo saavutettu. :PPaljon tsemppejä, mä haluan nähdä sut vielä lavalla!

  3. Heippa Sara ja iso kiitos näistä kuvista! Itse olen aloittanut liten nyt pari viikkoa sitten ja pitkä matka on vielä edessä. Kun paino tippuu inhimillisiin lukemiin, on haaveena minullakin kokeilla löytyisiköpuhtia vielä kovempaan treenaukseen. Välillä meinaa puhti loppua ja ajatukset harhailla alamaissa, sillon on hyvä tulla katsomaan muiden saavutuksia.Keep up the good work! :)

  4. Herranjestas noi sun mahakuvat sai muhun taas entistä enemmän intoa ja motivaatiota,mahtavaa :) !!Oon ite perus kotiäiti ja ollut aina ylipainoinen, esikoinen syntyi lokakuussa 2010 jonka jälkeen oon saanut nyt pudotettua painoa 40kg :) ! Kuopukseni on puoli vuotias. Ja oon kans niin innostunut kuntosalista ja liikunnasta ylipäätään, ensimmäistä kertaa elämässäni!! Tänään menenkin tutustumaan yhteen kuntosaliin,josko sieltä jäsenyyden ottaisin (salilla toki olen käynyt amatöörinä jo jonkun aikaa:D)Mutta tosiaan en itse tiedä millaisella ruokavaliolla ja saliohjelmilla haluamani kropan saan,joten josko tuolta kyseiseltä salilta sitten apua ongelmaan saisin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta