Nyt saa kysyä! :)

Löysin Jo KarVan blogista kivan postauksen jossa lukijat saa esittää mitävaan kysymyksiä, ja minä sitten teen niistä kysymyksistä ja niiden vastauksista postauksen viikon kuluttua!

Eli kysykää mitä tahansa, niin mä vastaan :) Aikaa kysyä 19.3.2012 asti :)
Jättäkää kysymyksiä kommentteihin kiitos :)

Sara
sara

5 vastausta artikkeliin “Nyt saa kysyä! :)”

  1. Minkälainen ruokavalio sulla on? Joku päivän ruuat-postaus olis kiva saada, ja erityisesti kuvien kanssa :)

  2. Jossan blogissa luki, että lapsen on hyvä kasvaa helsingissä. Miten perustelet asian? :) Ihan siis mielenkiinnosta kysyn, asun itse tällä hetkellä helsingissä, mutta jotenkin aina olen ajatellut etä sitten kun saan lapsia, muutan heidän kanssaan jonnekin ”rauhaan”..

  3. Oot ehkä joskus maininnutkin, mutta mistä sait kipinän salilla treenaamiseen? Aloititko laihduttamisen suoraan GFG:llä vai jollain toisella tavalla? Mitä teit, tuottiko tuloksia ja kävitkö jo silloin salilla? Millaisista kukista pidät eniten?Jos tietäisit seuraavan ateriasi olevan viimeinen, mitä haluaisit syödä? Millaisena haluat ihmisten muistavan sinut?Oletko musiikin suhteen kaikkiruokainen vai genreuskovainen? Minkä yhden esineen pelastaisit, jos teidän kotinne syttyisi tuleen? Vain yksi esine! Huom, lapset ja mies eivät ole esineitä, he selvisivät palosta ehjin nahoin <3Koetko, että BF saattaisi ajaa joitain ihmisiä syömishäiriöön? Kuinka kauan te olette olleet yhdessä miehenne kanssa? (Tämäkin lienee mainittu jo aiemmin, mutta koska minäolentampio niin sanohan uudelleen)Kiitän ja kumarran. Mukavaa kun teit kysymyspostauksen, tällaisiin on kiva keksiä kysymyksiä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta