Uusi perheenjäsen ;)

Parjantaina oli siis Katarinan kanssa treenit ja sitten illalla oltiin kaikki sisarukset meidän isän luona syömässä.  Mulla oli tietty omat eväät mukana, ja voi jessus sitä kyselyjen ja ihmettelyjen määrää taas..
”Miks et syö kanan koipia kermaisessa sienikastikkeessa???”
”Miks et juo? ota nyt vähän viiniä!”
TÄH! Jos sanon et en kiitos halua, olen juuri syönyt ja alkoholi ei oo nyt suunnitelmissa, niin miks siitä pitää nostaa niin kova haloo? Onneks iskä on fiksu ja läväytti et ”antakaa Saran nyt olla, ettehän te nyt entiselle alkoholistillekkaan tuputtais viinaa jos se kieltäytyy..”
Mutta silti kaikki ihmetteli miten oon hoikistunu ja näytän ihan erilaiselta.. AIJAA!? :)
No miksköhän..  :) heh. Me tosiaan nähdään vähän harvemmin mun sisarusten kanssa. Mun pikkusisko on ainoa jota näen useammin, koska se asuu ihan lähellä meitä.
Ja tässä muutama kuva illalta :)

pikkusisko, isosisko, minä

Eilen sit oli työpäivä, ja jeejee päivä, kun meidän perheeseen tuli uusi perheenjäsen!!!!
Joo eli hankittiin järjestelmäkamera!!! Heheee :) VIHDOINKIN! Mun uus lelu! Pikkasen erinlaisia kuvia tulee kun kännykällä :) Koko loppupäivä menikin sit opiskellessa ja kuvia napsiessa, ehkä mä joskus opin ottamaan huippu tarkkoja kuvia.
Tässä muutamia :)

Sit iltasella kävin viel Erican kanssa iltalenkillä ennen iltapalaa ja yöunia. 
Nyt on sunnuntai aamu ja alan kokkaamaan päivän ruokia, jonka jälkeen salille ja töihin!
Mukavaa sunnuntai päivää kaikille!
Sara

sara

3 vastausta artikkeliin “Uusi perheenjäsen ;)”

  1. Oon itsekin törmännyt tuohon, ettei läheisille vaan meinaa sopia omat muutokset ja valinnat terveelliseen suuntaan. Laitoin blogiini sulle tunnustuksen… :)

  2. Jo, aika hassua ku ei ihmiset ihan heti ekalla tajuu et ”Ei kiitos” tarkoittaa oikeesti ei kiitos :) JA kiitos tunnustuksesta! Oon otettu :) Kiva että viihdyt mun blogissa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta