Arghhaahhh!!!!

Tää on yks niistä helve**n vammasista päivistä!!!! P***le V***u S****a!!!!!! AAargghh!!!! :#
Tiedätkö fiiliksen?
Aamu alkaa hyvin ja tiedät että tästä tää vaan paranee.
Käyt reippaana treenaamassa ja syöt hyvin ja kaikki on jees. KUNNES yhtäkkii jostain helvetistä tulee se OLO, ku sun tekee mieli syödä siis ihan mitä vaan!!! Siis kaikkea! Nyt just haluun niiiin paljon karkkii ja jädee ja ihan kaikkee herkku! Kaikkia mums mums juttuja et huh… ja miks tällänen olo tulee, vaikka oon ilman herkkuja, pystyn olemaan koska mulla on tavoitteita ja teen töitä niiden eteen.. Pysyn kovana ja tankkauspäivinäkin syön vaan puhtaasti. Niin miks pitää tulla tälläsiä olotiloja!? Oon niin hajalla ja itkettäis ja suututtais ja arghh!!! En halua enkä aijo sortua mihinkään irtokarkki pussiin, koska tajuun jo ennen, et mikä morkkis mulle siit tulee.. Enkä aijo mennä ostamaan mitään leivoksia..en mitään! Mut miks tekee mieli oi miks????? :/
En siis aijo herkutella tänään, mulla ei oo yhtään ees nälkä, ku oon syöny oikeisiin aikoihin ja oikeaa ruokaa.. V***ttaa vaan tää olotila mikä tästä mieliteosta tulee! :D Tuntuu et tuun hulluks, mut vanhasta muistista tajuun et kohta tää olo menee ohi, ja sit kaikki on taas normaalisti :)
Onneks mulla on ihana Erica  jolle voin soittaa koskavaan ja vuodattaa, niin se kyllä jaksaa kuunnella ja tsempata mua.. <3

Toivotaan et tää olo menee nopee ohi, ja loppu ilta ois helpompaa…

Sori tällänen raivo postaus :)

Oli vaan pakko!

sara

Yksi vastaus artikkeliin “Arghhaahhh!!!!”

  1. Tuttu tune. Hienoo, et sait hillittyä itsesi! :) Toivottavasti itsekin pystyy noin rautaisesti vain puremaan hammasta yhteen ensi kerralla kun itselle himot iskevät…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta