Pikku tyttö Sara

Oltiin aamusella Katarinan kanssa salilla, ja sain mun saliohjelman. Se on tosi hyvä!
Tänää käytiin jalat ja selkä treeni läpi, ja vaikka vedettiin vaan kevyillä painoilla tai jopa ilman painoja, että oppisin kaikki oikeat tekniikat, niin voin sanoo et olin ihan loppu sen treenin jälkee.
Viimeisissä selänojennuksissa tärisi koko kroppa niin lujaa et en oo ikänä tuntenu selässä sellasta pumppii :D Jee!!!
Katarina on ihana valmentaja. Ei ihme että oon kuullut hänestä puhuttavan vaan pelkkää hyvää. Valmentajana hän osaa oikeaan kohtaa tsempata, potkia ja myös kehua ja mulla oli koko treenin ajan tosi mahtavan hyvä fiilis! Just tätä mä oon tarvinnut ja nyt kun mulla on nämä avut ja neuvot nenän edessä, niin mä aijon ottaa niistä kaiken opin ja hyödyn irti, jotta musta tulee hyvä body fitness urheilija.
Kovasti on vielä tehtävää, ja kuten oon jo aikaisemmin kertonut, niin olen valmis. Olen vielä ihan pikku tyttö ilman lihaksia, mutta kyllä mä ne tällä treenillä saan haalittua! Haluan! Ja teen töitä sen eteen!

Katarina Tunturi ja minä
Salailla mua odotti ihana yllätys kun paketti Wrangelta oli saapunut ja sain ihanat uudet BB treenihousut! :) 
Nyt kun pikkuneiti on päiväunilla, niin on hyvä aika mennä kokkaamaan. 
Illalla menen siskoni ja veljeni kanssa isäni luokse, sillä Karibialla asuva siskoni on suomassa ja tapaamme kaikki siellä. Kiva nähdä pitkästäaikaa :) 
Palataan asiaan taas huomenissa :D
Sara

sara

2 vastausta artikkeliin “Pikku tyttö Sara”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta