Today!!!

Meillä on nyt perheessä ollu sit kaiken maailman pöpöt ja taudit samanaikaisesti jylläämässä. Oli influenssaa, keuhkoputken tulehdusta, oksennustautia ja nyt pienimmäisellä on vesirokko. Onneks kaikista ollaan selvitty suht helpolla. Enää kun ton rokon saa päihitettyy, ni ehkä me sit saadaan olla rauhassa loppu vuosi :D

Eilen kävin salilla tekemässä selän ja hauiksen.
Ja tänään on se päivä kun mulla on Katarinan kanssa treffit :) Aika jännää :) Kerron sitten illalla miten meni, ja minkälaisen tuomion saan mun kropasta…!!! että onko tätä mahdollisuus ees ikinä saada kisakuntoon :) Ja jos on, niin kauanhan siihen mahdollisesti menee. Katarinahan sen osaa parhaiten sanoa :)

Nyt kotihommien pariin ja sit salille. 
Hyvää Naistenpäivää kaikki ihanaiset <3
Sara

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta