Massakausi alkaa huomisesta :)

Sain tänään mun uuden ruokavalion sekä otettiin mittoja ja aloituskuvia valmentajan kanssa. Ruokavalio ei paljoa muuttunut mun entisestä valiosta, hiilari painotuksia vaan tuli lisää ja öljyjen käyttö pitää opetella. Jonkun verran myös on enemmän sitä ruokaa, mutta pakkohan sitä onkin olla, ei enää pysty vetää laihduttajan valiolla, kun kerätään massaa.
Hyvällä pohjalla kaikki kuulemma. Eniten hommaa nyt siis selän ja reisien lihasten kanssa. Eli selkää kasvattamaan, samoin ku jalkoja. Kisoihin en mee ennen kun on tarpeeksi lihaa :) Katsotaan nyt miten tää eka vuosi kehittyy.
Käytiin myös läpi anatomisia asentoja sekä t-kävelyä. Tästälähin mä kävelen sit aina korkkareissa, ni alkaa jalat tottumaan siihen asentoon, ja mulla kun on aika huono ryhti, niin se paranee samalla. Vedän koko kesän korkkareissa, jep :)
Yritetään saada mun paino silti vähän tippumaan, samalla kun tehdään lihasta. Tavoite paino on nyt 61kg. Eli -5kg. Sen on oltava lähteny toukokuuhun mennessä :) kuulemma! :D

Huomenna siis ekat treenit yhdessä, odotan innolla!
Että lisää sit huomenna :)
Kiva kun viihdyit!!
Öitä.
Sara
sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta