Faktat tiskiin

Noniin. Aloitetaanpas faktoilla. Mut haastettiin kertomaan itsestäni 7 faktaa. Haastajina toimi Leena ja Erica
Ei kannata odottaa mitään super siistejä faktoja, oon aika tylsä :)

Nro 1.
Muutin 17-vuotiaana pois kotoa, omasta tahdostani. Sattui niin hyvä tuuri että minulle tarjottiin asuntoa läheltä vanhempiani ja äitini kanssa keskusteltuani tulimme tulokseen että olisin valmis muuttamaan omaan kotiin.
Tulin 18-vuotiaana raskaaksi, joten minulla on nyt tuommoinen ihana, pian 8-vuotias ala-aste ikäinen
Nona-neito. Olen myös 1,5 vuotiaan Lilyn äiti ja perheeseemme kuuluu myös täysipäisenä perheenjäsenenä mieheni 6-vuotias poika <3

Nona <3

Nro 2.
Olen asunut aina helsingissä, ja jopa aina samalla saarella :) Viihdyn täällä, täällä on hyvä lasten kasvaa.

Nro 3.
Hyppäsin benji hypyn 15 vuotiaana, 150metristä,  helsingin kaivarissa, hyppy maksoi tuolloin 400mk, isi maksoi, ja oli superii :)

Nro 4.
Odotin nätisti että täytin 18 ja otin omalla luvalla tatskan. Ja koukkuun jäin :) En osaa enää sanoo kuinka monta erillistä kuvaa mulla on, ku niitä on yhdistelty ym.. mutta ainankin 22 eri kuvaa löytyy, ja sit niitä on yhdistelty plääplää :) Ensimmäinen tatuointini on tuo niskassa oleva Slipknot S.
Mun lempikuvat on lasten nimet, oikean reiden enkeli ja selän siivellinen risti.

Nro 5.
Olen kova Pink fani! Aah!!! Tykkään Pinkin asenteesta, ulkonäöstä ja musiikista. Olen käynyt 3 kertaa kuuntelemassa naisen keikkaa helsingissä.

Nro 6.
Olen käynyt monia kouluja ja ollut töissä monella alalla, mutta edelleenkään en tiedä mikä musta tulee isona :) Olen ommellut, tatskannut, urheillut, tanssinut, pimputtanut kassakonetta, istunut toimistossa, ollut äiti (olen edelleenkin siis) ja torillakin olen ihmisiä viihdyttänyt vihanneksia myyden :) Ja vaikka mitä :) Mikä musta tulee isona? En edelleenkään tiedä..

Nro 7.
Ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä <3
Bongasin n. 3 vuotta sitten ton yhden ihanuuden tuolta päiväkodin pihalta, seurailin sitä hetken, iskin vähän silmää ja niin mä vaan sain sen ihastumaan muhun <3 Hihiii <3
Nyt ens elokuussa ollaan menossa naimisiin ja pyöritetään tällästä 3 lapsen huushollia. Rakastan! <3

Jos sit vielä pikana tämän päivän tapahtumia.
Aamulla kävin uteliaisuuttani vartalon muokkauksessa ensimmäistä kertaa elämässäni!!!
Kahden raskauden runtelema vatsa on jo aika hyvässä kunnossa, pelkän treenaamisen ja ruokavalion ansiosta, mutta on se vielä löllö, arpinen ja nahka siinä vähän roikkuu. Joten kävin ReAction hoidossa, joka poistaa selluliittia, kiinteyttää ihoa ja sulattaa rasvaa. Voit käydä tutustumassa hoitoon esimerkiksi TÄÄLLÄ
Hoito oli mukava kokemus, rentouttavaa, ei sattunut yhtään, vaikka voisi kuvitella. Laite on kuuma ja samalla imee ihoa. Sovimme hoitajan kanssa että tehdään mun vatsan alueelle 5 kerran hoito jakso, jonka jälkeen minulla on kuulemma unelma vatsa. Tälläiset hoidothan toimii parhaiten tehosteena aktiiviseen liikuntaan, joten sopii mulle ku saparo sialle :)
Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen huomaan eroa mun aamuiseen vatsaan. En malta odottaa miltä vatsani näyttää kesällä!

Laite imuroi mun maha makkaroita

Hoidon jälkeen lämpöpeiton suojissa
odotetaan että loppu rasva imeytyy
Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan, jos on kiinnostusta. Asiantuntijat osaa kertoa asiasta enemmän.
Sit oli salilla rinta-olkapää-ojentaja päivä. Hain taas Helen salille mun kaveriksi.
Oli hyvä sali, ja pakkotpistot tuli tehtyy ihan loppuun asti..aivan hapoilla oli taas, plus 20min intervalli treeni siihen loppuun sit viel.. Jee! Hyvä fiilis!
Nyt katsomaan SATUHÄITÄ  :)
Illanjatkoja!
Sara

sara

5 vastausta artikkeliin “Faktat tiskiin”

  1. SARPPANEEEN! sitten pitäis jakaa sitä kallista tietoa siitä että miten sulla meni kun tapasit sun ”valmentajan” ja mitä noi hoidot maksaa! mäkin hauluuun!!<3 oot rakas. plus sun blogi on paras :D (olinpas vitsikäs)

    • Riippuu paljon paikasta missä käy hoidon tekemässä. Mulla sattuu olemaan ystävä, joka tekee hoitoja. Esimerkiksi helsingissä kuntosali Mayorsilla tehdään hoitoja, hinnat löytyvät heidän sivuilta http://www.mayors.fi/?page_id=598Kirjoitan 4 viikon päästä tuloksista, silloin on nuo kaikki 5 hoitokeraa takana :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta