Kohti unelmaa- projekti

Ihan vaan tällänen nopee hyvän mielen postaus! Tuli niin hyvä mieli kun luin Katarina Tunturin blogi päivittelyn ja oon niin samaa mieltä sen kanssa! Tosi hyvä teksti. Kannattaa lukea, TÄSTÄ

Valintojenmaailmassa johdonmukaisuus on kaiken A ja O. Kun sulla on jokin tavoite, ni sä teet kaikkesi, jotta pääset tavoitteeseesi. Osaat oikeaan aikaan kieltäytyä herkuista, koska tiedät että se ei vie sua lähemmäs sun haaveita ja tavoitteita. Tottakai voi ajatella että se ei oo este sun tavoitteeseen pääsyyn, vaan se on hidaste.. Mutta jos on joku haave, niin eiks siihen kannata pyrkiä täysillä suorinta reittiä, eikä kulkea sen töyssyisimmän tien kautta? :) Näin mä aina koitan ajatella, kun tulee niitä päiviä et tuntuu et mikään ei toimi ja tekis mieli syödä vaikka mitä… Ja onneks mun mies potkii mua sen verran persuksiin, et en ihan lannistu ;)

Mun matka kohti mun unelmaa, body fitness lavaa, on muhinut mun pääkopassa jo 18-vuotiaasta asti. Eli melkein 10 vuotta! Sit tuli niitä ”hidasteita” , ihania sellaisia kylläkin. Ja  nyt kun ihanan ihanat lapset on tehty, (koputtaa puuta) päätin että nyt nokka kohti tulevaa ja mun haavetta! :)
Olen nyt vuoden verran laihduttanut ja olen kuntoillut. Olen pitänyt tiukasti kiinni ruokavaliosta, tammikuusta lähtien, ja toki muutaman kerran lipsunut. Ensviikolla mun elämään ja kohti unelmaa- projektiin tulee se pitkään odotettu tuki ja apu, kun Katarina alkaa auttaa mua salilla ja paljastaa mulle mun uuden ruokavalion. Otetaan aloituskuvat ja sit ei muuta ku täysillä eteenpäin! Kohti tavoitteita! Ja tavoitehan on kaunis ja lihaksikas naisen vartalo sekä body fitness kilpailut. Matka on pitkä, mutta koen että mulla on vahva pohja nyt tälle koko projektille; elämäntavalle, ja uskon pärjääväni hyvin! Mulla on mahtavat ystävät ja ihana perhe tukemassa ja auttamassa <3 Jee! Onpa hyvä mieli <3 Toivotaan että tarttuu muihinkin :)

Ainii ja se viel!!! Että tasan vuosi sitten, maaliskuussa 2011, mä painoin 76kg!!! Eli 10kg enemmän kun tänään! Jee!!! Hiljaa hyvä tulee <3

Nyt töiden pariin hetkeksi. Jännittyneenä huomista odotellessa :) 
Ja tähän loppuun vielä maailman eniten onnea ihanaiselle Anna Virmajoelle, joka sijoittui viikonloppuna Arnold Amateurin bikini-sarjassa hienosti kolmannelle sijalle! Sun olisi kuulunut kyllä Anna voittaa! Senhän tietää kaikki <3 Olit paras!

Sara

sara

3 vastausta artikkeliin “Kohti unelmaa- projekti”

  1. Mullakin on unelmia ja tavoitteita, mutta silti jotenkin eksyn aina sinne työssyiselle tielle :/ Toki kaikilla on erilainen tarina ja tausta niin.. Mutta tuo teksti tuossa ainakin motivoi mua! ”Kun sulla on jokin tavoite, ni sä teet kaikkesi, jotta pääset tavoitteeseesi. Osaat oikeaan aikaan kieltäytyä herkuista, koska tiedät että se ei vie sua lähemmäs sun haaveita ja tavoitteita. ” <— Niin totta. Aina ihaillen luen sun blogias! Kaikkea hyvää sulle, onnistut varmasti tavoitteissasi :)

    • Ihana <3 Kiitos kovasti sun kommentista! Piristi vieläkin enemmän mun päivää :) Unelmia pitää olla ja täytyy muistaa että ne unelmat ei toteudu vaan unelmoimalla! Niiden eteen tehdään töitä, ja kyllä se vielä palkitsee :) Tsemppiä sullekkin!Ja kiva että viihdyt blogini kimpussa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta