Sara ja Erica 4real :)

Lupaamamme videopostaus :D Iiik! :)

Tältä me Erican kanssa kuulostetaan :D
Onhan tää aika hupaisaa katsottavaa, ja kuultavaa varsinkin..ei mussa kyllä mitään esiintyjän matskuu oo :D
Tarkka kuuloinen kuulee kuinka taustalla mun tyttäret pitävät komentoa Erican Antton hauvalle :)

Nyt makoisien naurujen jälkeen vähän välipalaa, ja sit salille. Ois selkeä selkäpäivä ;) 
Palataan :)
Sara

sara

7 vastausta artikkeliin “Sara ja Erica 4real :)”

  1. Oikeen kivoilta vaikutatte :) Hassua, että miehet ei välitä ottaa kuvia ja sanoo tollein videopostauksesta, koska minun mies ottaa ihan mielellään musta vaikka joka päivä kuvia ja on tottunut mun videoihinkin. Miehet, kuka niitä ymmärtää xDD Silti ollaan Janin kanssa ihan erilaisia, se vaan istuu koneella ja kittaa kaljaa ja minä puhisen vieressä treenieni kanssa ja jankutan että tartteen terveellistä ruokaa xD Lissee videoita!

  2. Kiva postaus! Mä en varmaan ikinä uskaltaisi video-postausta tehdä :D Tuo munkaan miekkonen ei oo mikään innokkain kuvaaja ja siksi en useinkaan kuvia itseestäni julkaise ja vielä kun on tuo järkkäri kamera niin sillä on niin moloa ottaa peilinn kautta kuvia eikä itselaukaisusta oo tietoakaan :D

    • Kiitos :)Joo oon todennu et itselaukaisu on se juttu :D opettele ihmeessä se :) niin saa parhaat kuvat, jos ei oo ketään muuta ottamassa niitä :)

  3. AaAwww ootte lutusia! :D Ihanaa kun teitte videopostauksen. Siitä saa jotenkin paremman kuvan siitä ihmisestä kenen blogia lukee. Lisää näitä. Toitte hymyn huulille heti aamu tuimaan. :)

    • hahaa :) voi kiitti :) mekin mietittiin et kyllä siitä saa varmasti tarkemman kuvan ihmisestä kun kuulee miten se puhuu ja eleilee ”livenä” :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta