Kiellettyjä aineita

Meillä oli eilen siis Erican kanssa ”hemmottelu” ilta, ku miehet oli kotona lasten kanssa niin päästiin keskenään salille ja solkkuun ja vielä saunomaankin. Yleensä on aina salin jälkee kamala hoppu lasten luo, mut ei eilen. Otettii ihan rennosti :)
Tehtiin molemmat jalkatreeni Erican ohjelman mukaan. Kutakuinkin näin:

Jalat

Reiden ojennus
Kyykky smithissä
Prässi kapeasti
Askelkyykky käsipainojen kanssa
Pakarat taljassa
Reiden koukistus maaten

Lisäksi vatsoja..

Jalkojen nostot
Sivu vatsalihakset lisäpainolla

Pakarat huutaa hoosiannaa..

Sit rankan treenin jälkeen löylyyn rentoutumaan. Ennen saunaa mä kyllä repesin ja tein joktain kiellettyä. Katarina sanoi että mun pitää ottaa palautumiseen ruokaa eikä palkkaria, enkä saa enää syödä herkullisia prode patukoita… No mä vetäsin molemmat vastoin kieltoa ja oli ihanaa. Mutta vaan siks ku en ollu varautunu tarpeeks hyvin. Lähdin eilen kotoa jo kolmen jälkeen töihin jonne kyllä muistin eväät, mutta iltapala odotti kotona :) Ainoa lipsuminen..ehkä saan sen anteeksi..No ei se varmaan haittaa, katotaa mitä valmentaja sanoo mun laittomien aineiden nauttimisesta :D

Sit saunanraikkaina alettiin suunnittelee josko sitäsittenki lähtis viel keskustaan pyörähtämään. Mietittiin jo paikkoja ja tehtiin matkasuunnitelma. Kotiin päästyämme oltiin kuitenki sitä mieltä et se ois ihan turha reissu vaan. rahat menis ja tulis vaan morkkis. Ja oli kello jo aika paljon jo. Oli melkein keskiyö, ja päätettiin vaan jäädä omiin koteihin, omien kultien viereen nukkuu :) Onneks jäin, ihanaa oli taas tänään herätä pirteänä pikku Lilyn kutitteluun ja kikatteluun <3
Nyt jään odottamaan millon uskaltaisin soitella Ericalle, silleen et se ois hereillä, jos se lähtis mun kanssa perinteiselle perjantai päivän lounaalle.
Hyvää viikonvaihdetta kaikille!
Sara
sara

5 vastausta artikkeliin “Kiellettyjä aineita”

  1. Ihanaa, kun sulla (ja Ericalla) on toistenne tuki tässä projektissa mukana :) Olen vähän kateellinen, kukaan täältä päin ei ole kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista samalla tavalla kuin meikäläinen. Toivottavasti oli ihana lounas tyttöjen kesken! <3

    • Joo olen itsekkin kovin mielissäni siitä että meillä on Erican kanssa yhteinen ”harrastus” ja saman tapaiset elämäntavat. Ja elämäntilannekkin aikalailla sama :) Siitä on paljon iloa kun on noin ihana ystävä jakamassa tätä asiaa <3

  2. Huh, onneks eksyin tänne siun blogiin! Motivaati on ollu niin hukassa urheilun ja treenauksen suhteen, mutta nyt kun kävin tätä siun blogia läpi ja katoin näitä kuvia niin kuinkas ollakkaan ensin tuli hirvee morkkis, kuinka en jatkanu salilla käymistä ynm, mutta heti perään tuli fiilis, että hittolainen nyt alkaa taas uusiks! Kesäks on pakko pakko pakko päästä parempaan kuntoon! Jään todellakin seuraamaan blogiasi:)

    • Moikka! Jee kiva jos oon saanut motivoitua muitekin ku itseäni! Itselläni oli hitusen rankempi viikonloppu takana, mutta nyt jo elävien kirjoissa! Tervetuloa seuraamaan blogiani :)

  3. Hihii, mun piti kyllä nyt kopsata sun idea kyselystä omaan blogiinkin! :) <3Hyvältä näytät ja ihana toi vika kuva varsinkin! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta