178 days

Hetki sitten oli 13.8.2011 ja menimme kihloihin mun murun kanssa <3 Tuona päivänä päätimme, että seuraavan vuoden aikana on häät. Ja saatiin niinkin ihana hääpäivä varattua kuin lauantai 18.8.2012.
Tästä on nyt jo puoli vuotta aikaa. Aika menee niin äkkiä. Just mietin että vielä on kokonainen vuosi aikaa järjestää juhlia ja nyt on enää puolet ajastä jäljellä, 6kk – 178 päivää! Hui! alkaa jo pikkusen jännittämään ;)
Tässä muutamia kuvia puvuista joita kävin heti tuolloin syyskuussa 2011 kokeilemassa että saisin vähän tuntumaa siitä, minkä mallinen puku minulle sopisi. Olin silloin hitusen tuhdimmassa kunnossa, kuten huomata saattaa :) Ihanaa että treenaaminen ja morsius dieetti on tehonnut :)
Unelmieni hääpuku on siis jo löytynyt, ja odottaa kaapissa tuota elämäni yhtä tärkeimmistä päivistä <3 Sitä ei näytetä ku vasta hääpäivänä :)

Kävimme tänä aamuna ulkoilemassa ja kyläilemässä kaimani Saran luona, sillä hänen tarhaikäisellä pojalla on vesirokko :) Käytiin siis hakemassa Lilylle vesirokkotartunta :) Se kun on lievempi, kun sen sairastaa pienenä..aikuisella tai vaikka kouluikäisellä lapsella vesirokko voi olla todella inhottava. Toivotaan että saatiin tarttumaan :) Sithän se ois sairastettu :)
Nyt ajattelin mennä tekemään päivän sapuskat ja laittamaan pikku Lilyä päiväunille. Palataan illalla taas, kun päivittelen sitä selkätreeniä…
Sara

sara

4 vastausta artikkeliin “178 days”

  1. Voi kun tuo kolmas puku oli ihana! Mistä hankit hääpukusi? Itse löysin oman pukuni Tampereen morsiusgalleriasta, silloin syyskuussa kun siellä oli ne tullivapaat päivät. Onneksi sain hääpukuni todella edullisesti, koska ei pahemmin huvittaisi maksaa yli tonnia puvusta jota käyttää kerran :/

  2. Tuo puolivuottakin menee hujauksessa. Itsellä tuntuu, että vastahan se kosinta tapahtui.. nyt on enää 3 kk häihin. IIk! :) Iloista häidenodotusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta