Sekaisin kuin seinäkello..

En eilen päivittänyt blogia, kun salilta tullesssani tajusin että oon mennyt ihan sekasin laskuissa, ja jättänyt selkäpäivän kokonaan välistä.. Mulla olis siis eilen ollut selkä treeni, mutta tein kädet…jotka tein juurikin viime lauantaina! Miten mä oikein noin sekoilin?! :)

No joka tapauksessa olin eilen Erican kanssa salilla ja tein rinta-olkapää-ojentaja treenin..Tänään tein hikisen aamuvatsajumpan ja kävin lenkillä.. salilta oli vp tänään ja huomenna sit se selkä :)

Rinta

ristikkäistalja
peckdeck
vinopenkki

Olkapää

vipunostot sivulle istuen
pystypunnerrus käsipainoilla
takaolkapäät laitteessa

Ojentajat

ojentajapunnerrus taljassa narulla
pushdown
ranskalainen

Tänään aamu alkoi jumpalla ja niinkin kuivalla aamupalalla ku rahka-mehukeitto-kaurahiutale smoothiella :/ Raejuusto oli loppu, en eilen jaksanu enää illal kaupalle, ni en saanu puuroa ja raejuustoo mehukeiton kanssa.. päätin kokeilla pirtelöö, mut ei ollu mun makuun…
Aamiaisen jälkeen lähdettiin kuluttaa energiavarastot HopLoppiin Erican ja lasten kanssa :) Suht rankkaa juosta ja konttailla niissä pikku kolosissa ja tunneleissa tollasen 1,5v perässä :) Tuli hiki :)
Vekkulit HopLoppiin menijät <3

Loppupäivä menikin sit anoppilassa hää juttuja jutellen ja sit käytiin vielä kaupoilla. 
Ostin Ericalle yllärilahjan. Nainen on ollu mun mielestä niin reipas kuntoilija, ruokavalion noudattaja ja siis oikee super mami sen pikkusille! Kyllä tollasesta pitää palkita! Tässä Erican sala paketti ;) Ehkä se itse kertoo mitä sieltä paketista ilmestyi.. :) Annoin paketin juurikin Ericalle, kun olimme yhdessä iltalenkillä :)
Nyt lämpimän peiton alle ja nukkumaan, ku koko muu perhe jo tuhisee.. Kauniit unet kaikille, ja huomenna päivityksiä sit siitä SELKÄ treenistä :)
Sara

sara

4 vastausta artikkeliin “Sekaisin kuin seinäkello..”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta