Jalat..yyh..

Aamukahvia <3
Tänään oli bikinien tiirailu päivä :) 
Maittavan aamupalan ja aamukahvin jälkeen oli kiva lähteä liikenteeseen.
Kaurapuuro, mehukeitto, raejuusto ja öljy

Käytiin Erican kanssa pasilassa Biancaneven avajaisissa ja tarkoitus oli vaan katsella ja ihastella. Noo mulle mukaan tarttui yhdet biksut, tavoite biksut tosin.. ne oli niin hurjaa katsottavaa mun päällä et ei mitää rajaa :) Ehkä sit joskus näette kun oon niin hyväs kunnossa, ku lavalla pitää olla :D

Ihanathan nää on, kunhan olis vaan joskus kroppa semmosessa kunnossa että vois posetelle :) Ostin myös noita liimattavia strasseja ni voin koristella noista ihan super hienot! :)

Sit sain yhteiskuvan iki-ihanan Minna Pajulahden kanssa. Kerroin mun tavoitteista, vaihdettiin kuulumiset ja Minna toivotteli kovasti onnea treeneihin :) Jee!

Sit pasilasta suoraan treenaamaan ja illaks töihin. Tänään oli niinkin ihanaa kun jalkapäivä :( Nyyh.. mulla on viel niin olemattomat jalat, ni siks varmaan vihaan tehä jalkoja, ja kovalla treenillähän saa kovat jalat..se kova treeni saa vaan mun jalat ihan velliks ja kaikki mehut veks.. välil jopa yrjöttää..  mut onpahan taas tehty..ei tartte vähään aikaan taas treenaa niit :)


Jalat
Reiden ojennus
Reiden koukistus
Jalkaprässi
Maastaveto suorin jaloin
Pohjeet istuen

Tämänhetken prässi tilanne, 140kg 3x 8
Kohta uskaltaa lisätä jo ;)
Sit treenin jälkeen vähän tota koiranruokaa masuun ja töiden pariin.
Nyt oonki sit jo kotona, ja olipas ihana yllätys kun mies oli puunannu koko kämpän..se tekee sitä nykyään yllättävän usein ;) Hmm.. Yrittää kai pitää mut tyytyväisenä ;) Hihi.. 
Mun kulta <3
Jatketaan..
Kivat sunnuntai illan jatkot kaikille.
Sara
sara

2 vastausta artikkeliin “Jalat..yyh..”

  1. Vau, Minna Pajulahti! Hän on niin upea, kaunis kuin mikä ja hyvässä kunnossa, valtavan suuri idoli mulle :) Enkä ees oo kuin vähän kateellinen ;) Jalkatreenit sattuu, mutta tietääpähän ainakin tehneensä. Jospa nää omatkin rimpulat vielä kasvais kunnolla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta