Nuha = Ei treenejä :'(

Aamulla heräsin tyhmään päänsärkyyn ja kamalaan nuhaan. Kurkkukin oli kipeä, mutta ei ollut kuumetta. Paleli ja heikotti ja oon ollu koko päivän ihan väsynyt. Ei lähdetty Lilyn kanssa edes ulos tänään, vaan oltiin vaan sisällä. En uskaltanut tänään jäädä treenaamaan, vaan katselen nyt rauhassa et mikä tilanne on huomenna. Jos olo ois vaikka parempi niin meen heti aamusta salille.
Hele kävi poikkeamassa aamulla, ja tein meille ruokaa. Ruoka sentään maistuu, joten en usko tässä olevan kyse muusta kun pikku flunssasta. Joten menköön flunssa rauhassa ohi, ni pääsen jatkamaan treenejä. Hele myös pakotti mut juomaan jonkun ”pöpöjen tappaja” shotin.. Joo oli kyl sellasta p***aa että ihme jos pöpöt ei kuolleet :) Viinaa ja mustapippuria! Joku eestiläinen tapa ;)

Pöpöjen tappaja shottu..yyhh…

Tänään olis välimittauspäivä. Kaikki mitat on pysyneet kuluneen viikon ajan samassa, joten ei päivitettävää. Paino oli aamulla tasan 67kg, eli 200g enemmän kun viikko sitten torstai aamuna.. Mutta eipä hätää :)
Katarinan kanssa ensimmäiset yhteiset treenit on 2viikon päästä. Sillon otetaan myös aloituskuvat ja siitä eteenpäin otetaan sit aina kerran kuussa välimittoja ja kuvia. Eli laitan nyt sit seuraavat mitat sillon 2viikon päästä :) Mun aloitus mitat ja kuvat :D Hihi.. Oon niin innoissani :)
Alapuolella kuvat 2.1.2012  ja 15.2.2012 ..Joulun jälkeen tuli ”pientä” turvotusta niin mittanauha ei ihan menny tonne 74cm kohille, tai meni mutta puristi kivasti. Ja nyt se 74cm on jo löysä…

78cm
73cm

Erica on myös ollut flunssassa, ja tänään eka terve päivä, ja nainen oli heti reippaana salilla!
Nyt tulevana viikonloppuna avataan Helsingin pasilaan Biancaneve  liike. Mennään Erican kanssa hypistelemään avajaistarjouksia :) Eli Biancaneve on kiplailu-, esiintymis- ja harjoitus asuja valmistava liike. Työntekijät suunnittelee ja valmistaa asut moneen tarkoitukseen ottaen huomioon eri lajien erityisvaatimukset. Biancaneven asiakkaina käy luistelijoita, voimistelijoita, tanssijoita sekä fitnesskilpailijoita.

On aina niin kiva tulla töihin ku nää muut täällä on ihan hurjia pullasorsia. Mässää herkkuja vaan kokoajan :) Hehe.. Joo siis pöydät TAAS notku kaikkee namii, mut mä vetäsin vaa mun parsa-sipuli-jauheliha-riisi mössön ja olin masu pinkeenä koko illan töis :)

Eipä tainnu olla tälle päivälle muuta..vähän jotenki lyö tyhjää, ni ehkä parempi lopettaa tää runoilu :)

Palaillaan :)

Sara

sara

4 vastausta artikkeliin “Nuha = Ei treenejä :'(”

  1. Vautsi mikä ero on tullut puolessatoista kuukaudessa jo! :) Paljon muuten tsemppiä fitnesskilpailuihin treenaamiseen, kuulostaa tosi hienolta!

    • Joo me Erican kanssa vähän naurettiin ku Erica otti sillon tammikuun alussa ton kuvan mun turvotuksesta :D ihanaa että ero näkyy noin selvästi :) jee kiitti tsempistä!!!

    • Niin on hieno muutos! Mua nauratti ihan sikana kyllä sun jouluturvotukset kun kiristettiin mittanauhaa :) Sara: kurkkaahan Janikan uuteen treenailublogiin! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta