Hauisko kasvaa?

Eilen illalla mun piti lähtee vaan lenkille, mutta kun en saanu lenkki seuraa, niin lähdinki salille. Ja vielä salilla ajattelin että teen vaan aerobisen polkien pyörää ku en saanu salikaverii, mut sit mun duunikaveri pääs just töistä ja oli itekki jäämäs treenaa, ni tein sit jalat ja 30min aerobisen pyöräilyn. Eka kävin solkussa lämmittelemässä :)
Sit lihasten alkulämpö pyörällä ja sit:

Jalat
Prässi
Reiden koukistus ja ojennus
Reiden lähentäjät ja loitontajat
Pohkeet

Vatsat
Jalkojen nostot
Istumaan nousu lattialla
Rotaatio

Ja sit tietty palkkari
Miten rentouttavaa lämpöä :)
Tänään tiistaina Erica tuli aamusta kahvittelee ja syötiin lounasta yhdessä. Naurettiin yhdessä sitä, kun muisteltiin miten me aina ennenvanhaan lounastettiin. Kahvin kanssa oli aina kakkua tai pullaa ja lounaaksi picknickin tai subin patonkia tai muuta kotiruokaa, lasagnea, lihapullia tai muusii ym :)
Nyt molemmilla on tarkat ruokavaliot ja niitä noudatetaan. Olipas taas herkkua ruokaa, ja hyvää seuraa ;)
Mulla kanaa,parsakaalia ja pinaattia raejuustolla ja
Ericalla kanaa,pastaa ja herne-maissi-paprikaa
raejuustolla :)
Tytöillä oli omat leikit :)
Mies meni töiden jälkeen suoraan rinteeseen loppupäiväksi, ja mä oon viettänyt aikaa lasten kanssa. Oltiin lähdössä pihalle, ja aloin kaivamaan mun toppahousuja.. Hah.. nehän vaan valu mun päältä pois ku oli niin isot :) Ja noi on joskus ollu niin ahdistavat, että ei pystyny pitää ku ohuita sukkahousuja tuol alla.. puristi niin paljon pyllystä ja mahasta.. ja nyt siel oli alla villatrikoot ja silti liian isot :)
Parhaiten näkee just noita laihtumis tuloksia siitä kun vaatteet alkaa jäämään suuriksi :)
Ja sit vielä asiaa noista mitoista… blogin aloitus vaiheessa, tammikuun alussa, mun käden ympärysmitta hauiksen kohdalta EI JÄNNITETTYNÄ oli 30cm.. ja silloin marraskuussa jopa 31,5cm!!!! Kamalat allit! :)
Ja tässä tältä päivältä kuvia mun käsistä :) Ei jännitettynä 28cm ja jännitettynä 31,5cm! jeee!

Levossa 28cm                                                  Jännitettynä 31,5cm
Huomenna on jännä päivä, kerron siitä sit huomen illalla lisää. 
Nyt illan vatsajumppa ja suihkun kautta nukkumaan.
Hyvää ystävänpäivän iltaa vielä kaikille! <3
Huomiseen!
Sara
sara

2 vastausta artikkeliin “Hauisko kasvaa?”

  1. Moi! Oon lueskellut sun blogia nyt semmoisen kuukauden verran, ja jääny ihan koukkuun! Kiitos siis mielenkiintoisista jutuistas mitä jaat! Itellä vähän samanmoisia juttuja meneillään, paitsi etten varsinaisesti tähtää mihinkään muuhun, kun omaa silmää miellyttävämpään ulkomuotoon ja kevyempään oloon. Hyvin samoissa painoissakin mennään. Ruokavinkit on tosi jees, miten tiukalla kuurilla siellä oikein ollaan?! -Sheldon

    • Kiva kuulla :) Just postasin uutta, ja tällähetkel mun ruokavalio/kuuri on vähän auki. mutta tähtäimessä bodyfitness kisat, eli lihasta lisää ja läskiä pois :) Tsemppiä sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta