Kahden päivän postaus :)

Kiva kun on lukijoita :) Monet lukijat ovat olleet sitä mieltä että ei ole liikaa postailla päivittäin, niin yritän pysyä tahdissa, ja laittaa joka ilta jonku päivittelyn kuvien kera :)
Nyt ajattelin blogata aamusta, koska eilisestä ja toissapäiväisestä treenistä mulla ei ole mitään vielä kirjoitettu. Loppu päivän tapahtumat kirjoitan sit illalla :)

Eli nyt on maanantai. Kävin lauantaina aamulla ennen töitä salilla, vaikka tuona lauantai aamuna oltiin herätty Lilyn kanssa aikasin ja mietin miten jaksan töissä ja treenata.. eli menin sit jo aamusta heti, ku en saanut enää sen jälkeen unta kun mieheni heräsi.

Lauantaina oli siis kädet.

Rinta

vipunostot maaten
ristikkäistalja
peckdeck

Olkapää

vipunostot sivulle istuen
pystypunnerrus laitteessa
takaolkapäät laitteessa

Ojentajat

taljassa narulla (pushdown)
käsipainoilla
dippi laitteessa

Ja tavoitteeni on joskus saada ihan perus dippejä, sitäkin harjoittelin roikkumalla siinä telineessä kuin apina :) Ihan alas asti en vielä pääse, saati sitten ylös..mutta joskus sitten :)

Töiden jälkeen mun kulta yllätti mut ja tuli hakemaan töistä ilman lapsia :) Lapset oli hoidossa ja me mentiin syömään ja leffaan mun synttäreiden kunniaksi <3 Sain myös ihanat DC:n talvi kengät synttärilahjaks mun mieheltä <3 Tässä vähän synttäri illasta kuvia :)
Coloradossa syömässä

Lämmin suklaa appelsiini kakku

Mun synttärilahja! <3

Leffa eväät :)
Sit tulikin jo sunnuntai. Käytiin aamulla mun siskon luona leikkimässä lasten kanssa ja sit päikkäreiden kautta mun miehen kanssa salille.
Selkä hauis päivä.
Selkä
Ylätalja eteen
Ylätalja taakse
Alatalja
Maastaveto suorin jaloin
Hauis
Haiskääntö taljassa
Vasarat
Haiuskääntö seisten

Rakas <3
Sit tulikin jo sunnuntai ilta ja kävin treenaamisen jälkeen Erican luona. Hakemassa mun synttärilahjan!!! Ja voi ei mikä paketti!!! Siis aivan paras ystävä! se tietää musta kaiken, kaiken! Osasi ostaa mulle mun himoitsemat Niken treeni caprit! <3 Ne on mulla jalassa seuraavissa kuvissa :) Hassuteltiin Erican kanssa ja otettii vähän kuvia taas :) Hihiii… Hulluilla on halvat huvit, idiooteilla ilmaset <3 Heh

Meinasin kaatua kääntyessäni..ei oo korkkareilla
kävely viel hanskassa :)

Mun paras ystävä Erica <3
Ja nyt kiireellä INBODY -mittaukseen!!!! 
Kerron tuloksia sitten illalla :)
Sara
sara

3 vastausta artikkeliin “Kahden päivän postaus :)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta