Maltti on valttia

Aamupostausta :)
Aloitin siis laihduttamaan ja kuntoilemaan jo ennen blogin aloittamista. Ja esimerkiksi marraskuun alussa olen ottanut seuraavat kuvat ja mitat. Kuvien oikean puoleinen on tänään otettu :) Näyttäis siltä että vähän on mennyt se ryppynen pömppömaha vähän kasaan ja tisseistä on tullu suht olemattomat :) Kiristynyt :) Vai näenkö vaan itse niin?

Tässä alla Erican kanssa ottamia mittoja lokakuun 2011 lopulla ja toiset mitat marraskuussa 2011, jolloin noi kuvatkin on otettu. Vieressä tänään otetut mitat.

RY:   89

VY:   71

LY:   101

MAHA:   91

REIDET:   60 / 60

KÄDET:   28,5 / 28,5

PAINO:   66,8kg

Painolle ei oo nyt viikossa tapahtunut mitään, mut oisko se vaan niin et läski on vaihtunu lihakseksi, tai jotain :) Ja vaikka ei nyt mitään kovin kummoista muodon muutosta 3kk aikana olekkaan tapahtunut, niin kuitenkin edes jotain, ja tosiaan vaik 3kk aikana. Jos tähän samaan tahtiin tai vieläkin tiukemmin vedän seuraavan vuoden, niin eiköhän sit oo jo ihan selviä tuloksia :D Maltti on valttia!  Jeee!

Vaihteeks taas muutama tänään otettu posing kuva :)

Asennot ei vieläkää oo ihan oikeet, mut parempaan suuntaan! :)

sara

10 vastausta artikkeliin “Maltti on valttia”

    • Niin kuten kirjoitin, että maltti on valttia, enkä puhunutkaan mistään massiivisesta muutoksesta. Hiljaa hyvä tulee.. ne lihakset on vielä piilossa, kyl ne viel joskus näkyy.

  1. Vatsassa huomaa selvän eron, Vau! Vuodessa ehtii kyllä tapahtua vaikka mitä ja se on totta että pitää vaan malttaa :) Hihhii, tulipa hyvä mieli tästäkin taas ja potkua omaan projektiin. Vuosi menee niin nopeasti että hui!

  2. Kyllä sä oot kiristyny. Huomaa just vatsan kohalta ja musta lantion ja reisienkin kohalta. En oo ihan varma johtuuko se eri asennosta mut näytät kyl tosi sutjakalta. :) Hienosti oot vetäny 3kk ittees kireeks. Tarttis tosiaan iteki alkaa ottamaan jotain kuvia et tietäis mihin verrata. Mulla on just lihasmassan kasvatus mielessä koska oon turhan luiseva yläkropasta ja alakropasta sit taas vähän tanakampi.Tsemppiä sulle Sara! Tää on kyl ihan paras blogi! Tässä tosiaan villiintyy itekki. :D

    • Ihanaa, kiitos. Kiva kuulla! Sit eiku vaan salille painojen kanssa treffaamaan ni sieltä ne lihakset sit tulee :) vähän pitää töitä tehdä, mutta sehän on vaan kivaa :) kiitos viel mukavasta viestistä!

  3. Mä huomaan ainakin eron, kiinteynyt oot !! Sulla on hyvä tsemppi päällä ja tiedän sut, että voin sanoa että susta on vaikka mihin, jos päätät niin ! (: tuut olemaan kaunis morsian (:

  4. Uusi lukija ilmoittautuu! Tosi ahkerasti olet postaillut ja lisännyt valokuvia. Sain ihan uutta innostusta omaan kuntoprojektiini tästä blogistasi. En ole esim. mehukeittoja tajunnut hyödyntää – minä en voi syödä maustamatonta rahkaa suoraan purkista. Tsemppiä! =)

    • Kiitos tsempeistä ja kiva saada uusi lukija :) Jee!!! Joo noi mehukeitot on aivan mahtava yhdistelmä just esim rahkan tai aamupuuron kanssa :D suosittelen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta